Predatorkill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Παραλαβή μόνο από κατάστημα = προϊόν βιτρίνας, οπότε λογικό είναι να έχει ταλαιπωεηθεί λίγο στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι, στη δικη μου περιπτωση ηταν σφραγισμενος. Τους δισκους ουτως ή αλλως δεν τους βαζουν βιτρινα ανοιχτους.
Petros267 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απο το καταστημα ειναι σφραγισμενο οπως το πηρα κ εγω το πρωι απο το καταστημα καλλιθεας 31 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από Petros267 1
Balrog Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Να τον βάλουμε στην τηλεόραση για ταινίες 4Κ με μεγάλο bitrate είναι αμαρτία για τέτοιο δίσκο; Έχω έναν 2.5" σκληρό για αυτή τη δουλειά, αλλά φοβάμαι μη μου πηδάει frames και δεν το παίρνω καν είδηση.
nikosdet Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, whiteman7 είπε Προσφοραρα οντως αλλά είναι Flash Drive και όχι SSD για xbox series x θα ειναι οκ? 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Ετσι κι αλλιως δεν ειναι δισκος Μας βοηθάτε λίγο να καταλάβουμε;;; Γιατί είναι flash κ όχι SSD δλδ; 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, nikosdet είπε Μας βοηθάτε λίγο να καταλάβουμε;;; Γιατί είναι flash κ όχι SSD δλδ; Ειπα εγω οτι δεν ειναι SSD? SSD ειναι, οχι σκληρος δισκος. 5 λεπτά πριν, Balrog είπε Να τον βάλουμε στην τηλεόραση για ταινίες 4Κ με μεγάλο bitrate είναι αμαρτία για τέτοιο δίσκο; Έχω έναν 2.5" σκληρό για αυτή τη δουλειά, αλλά φοβάμαι μη μου πηδάει frames και δεν το παίρνω καν είδηση. Δεν υπαρχει περιπτωση να πηδαει frames εκτος κι αν ειναι usb 1 ταχυτητα το Max bitrate που φτανουν ακομα και τα ασυμπιεστα bluray remux δε, ειναι συνηθως 100mbps, σε ακραιες καταστασεις τα 144. οποτε ενας οποιοσδηποτε σκληρος δισκος ειναι αρκετος. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από Ntinaras 1 1
DownUNDERground Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, waveparticle είπε Ισχυει οτι τον ssd θα πρεπει να τον θετεις σε λειτουργια ανα τακτα διαστηματα, αλλιως μπορει να χαθουν τα δεδομενα? Δηλαδη backup σε ssd σημερα, μπαουλο και ξανα λειτουργια του ssd σε 6 μηνες, ειμαστε οκ? ή αναγκαστικα για τετοια χρηση παμε σε hdd? Πώς προέκυψε αυτό πάλι;;;😲
Kostas7GTR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Πήρα και εγώ ένα σφραγισμένο κανονικά. Δοκιμή σε Macbook Pro 16" M1PRO ίδια συμπεριφορά έχει και σε Μ1 απλό. Μετά απο ώρα το transfer speed απο 900 περίπου πέφτει στα 450 λογικό αλλα για τα χρήματα που το βγάλαν ούτε που με πειράζει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kostas7GTR είπε Μετά απο ώρα το transfer speed απο 900 περίπου πέφτει στα 450 λογικό Ποση ωρα δηλαδη; Ετσι δεν λεει τιποτα απολυτως η επισημανση ουτε το συμπερασμα. Αν μιλαμε για μιση ωρα ή για μισο λεπτο ειναι ασπρο με μαυρο η διαφορά. 1
Kostas7GTR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, matrixxx said: Ποση ωρα δηλαδη; Ετσι δεν λεει τιποτα. Αν μιλαμε για μιση ωρα ή για μισο λεπτο ειναι ασπρο με μαυρο η διαφορά. Συγνώμη λάθος διατύπωση, μετά απο τα πρώτα 30GB πάει στα 450mb/sec και μένει εκει μέχρι τέλους στη περιπτωσή μου αλλά τα m1, m1 pro,m1 max, είναι λίγο περίεργα σε σχέση με τα ιντελ.Λογικά τελειώνει η cache και πέφτει. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από Kostas7GTR 1
Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, waveparticle είπε Το θεμα ειναι ομως οι στατιστικες τι λενε, να εχουμε δηλαδη τις πιθανοτητες με το μερος μας. Αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο, ας μας διαφωτισει. Οι SSD έχουν πλέον πολλά χρόνια στην αγορά, αν υπήρχε θέμα θα είχε γίνει "πανικός". Άσε να γράφει ο καθένας ότι θέλει. 2
_Biohazard_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Balrog είπε Να τον βάλουμε στην τηλεόραση για ταινίες 4Κ με μεγάλο bitrate είναι αμαρτία για τέτοιο δίσκο; Έχω έναν 2.5" σκληρό για αυτή τη δουλειά, αλλά φοβάμαι μη μου πηδάει frames και δεν το παίρνω καν είδηση. Πέρα από την απάντηση παραπάνω, ότι ένας οποιοσδήποτε σκληρός κάνει για αυτή τη δουλειά...αν δεν παίρνεις καν είδηση αν πηδάει frames, είναι ένας δεύτερος λόγος για τον οποίο δεν χρειάζεσαι κάποια αλλαγή θεωρώ. 1 1
athan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Kostas7GTR είπε Πήρα και εγώ ένα σφραγισμένο κανονικά. Δοκιμή σε Macbook Pro 16" M1PRO ίδια συμπεριφορά έχει και σε Μ1 απλό. Μετά απο ώρα το transfer speed απο 900 περίπου πέφτει στα 450 λογικό αλλα για τα χρήματα που το βγάλαν ούτε που με πειράζει. Έμένα σε Macbook Μ1 Pro 16" Read/Write εχω 500-600 . Δε θα έλεγα οτι ειμαι ευχαριστημένος. Θα περίμενα καπου στο 1Gbps. Απότι βλέπω δεν υποστηρίζεται και το USB-C USB 3.2 Gen 2x2 στα Μ1 Mac.
Predatorkill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Σε macbook pro 16” 2019 πιανει 580/780, ενα λεπτο το αφησα να τρεξει. Λογικο μιας και εχουν thunderbolt 3. Ασχετο με το θεμα αλλα το αφηνω εδω μηπως σκασει κανενας απο google, σε yarn install (web dev) ειναι τραγικα αργος (σε σχεση με τον ενσωματομενο) , λογικο μιας και τα αρχεια ειναι χιλιαδες και μικρα.
baskon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 6 hours ago, this.is.elia said: Παραλαβή μόνο από κατάστημα = προϊόν βιτρίνας, οπότε λογικό είναι να έχει ταλαιπωεηθεί λίγο Και εγώ πάντως σφραγισμένο πήρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις