tjole7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα ρε φίλε με τους ένστολους. Σου εξήγησα από πιο θεσμό προέρχομαι,δεν σε είδα να το καταλαβαίνεις. Τέσσερις βάρδιες φιλαράκι κάνουν όσοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια υπηρεσίας οι από κάτω πάει αναλόγως. Υπάρχουν συστήματα που δεν σταματούν να δουλεύουν και απαιτούν να υπάρχει πάντα στελέχωση με προσωπικό. Τα καράβια δεν παίρνουν απαλλαγή όταν ταξιδεύουν. Τα ραντάρ της Π.Α δεν σταματάνε να δουλεύουν.Οι ετοιμοτητες στα αεροδρόμια επίσης. Ξέρεις όταν το βράδυ εσύ κοιμάσαι, κάποιοι μένουμε ξύπνιοι. Σε κάτι κορυφές με κρύα,σε κάτι αεροδρόμια με κρύα. Στο στρατό αδερφέ δεν υπάρχουν περίεργα σώματα. Αφού είμαστε κακομαθημένοι, γιατί δεν πήγες και εσύ να αραξεις. Όταν φιλαράκι μου η υπηρεσία σε εκπαιδεύει να δουλεύεις, συντηρείς, επισκευάζεις μηχανήματα εκατομμύριων, δισεκατομμυρίων,δεν μπορείς να έχεις από κάτω άνθρωπο που σκέφτεται πως θα βγάλεις το μήνα. Το καταλαβαίνεις η σου είναι δύσκολο? Να πας και εσύ να νοικιάσεις στην Μύκονο σπίτι για οικογένεια να δούμε πώς θα ζεις η στην Ρόδο η στην Λευκάδα. Στα λόγια όλα εύκολα είναι,στην πράξη κολλάει το πράγμα. 3
airtrelomike13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, tjole7 είπε Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα ρε φίλε με τους ένστολους. Σου εξήγησα από πιο θεσμό προέρχομαι,δεν σε είδα να το καταλαβαίνεις. Τέσσερις βάρδιες φιλαράκι κάνουν όσοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια υπηρεσίας οι από κάτω πάει αναλόγως. Υπάρχουν συστήματα που δεν σταματούν να δουλεύουν και απαιτούν να υπάρχει πάντα στελέχωση με προσωπικό. Τα καράβια δεν παίρνουν απαλλαγή όταν ταξιδεύουν. Τα ραντάρ της Π.Α δεν σταματάνε να δουλεύουν.Οι ετοιμοτητες στα αεροδρόμια επίσης. Ξέρεις όταν το βράδυ εσύ κοιμάσαι, κάποιοι μένουμε ξύπνιοι. Σε κάτι κορυφές με κρύα,σε κάτι αεροδρόμια με κρύα. Στο στρατό αδερφέ δεν υπάρχουν περίεργα σώματα. Αφού είμαστε κακομαθημένοι, γιατί δεν πήγες και εσύ να αραξεις. Όταν φιλαράκι μου η υπηρεσία σε εκπαιδεύει να δουλεύεις, συντηρείς, επισκευάζεις μηχανήματα εκατομμύριων, δισεκατομμυρίων,δεν μπορείς να έχεις από κάτω άνθρωπο που σκέφτεται πως θα βγάλεις το μήνα. Το καταλαβαίνεις η σου είναι δύσκολο? Να πας και εσύ να νοικιάσεις στην Μύκονο σπίτι για οικογένεια να δούμε πώς θα ζεις η στην Ρόδο η στην Λευκάδα. Στα λόγια όλα εύκολα είναι,στην πράξη κολλάει το πράγμα. Θεώρησα ότι το καλύτερο για εμένα θα ήταν να σπουδάσω μια επιστήμη και να εμβαθύνω τις σπουδές μου αργότερα ( πτυχίο, μεταπτυχιακά, πιστοποιήσεις). Παρόλο που είχα γονέα σε σώμα ασφαλείας ( δεν ήταν ο στρατός), μπορώ να σου πω ότι ποτέ μου δεν σκέφτηκα να παω προς τα εκεί. Γιατί πάνω από όλα υπάρχει η προσωπική ζωή και ο ελεύθερος χρόνος. Αυτή τη στιγμή εργάζονται σε δημόσια υπηρεσία εδώ στην Αθήνα (ΣΟΧ), πηγαίνω 09:00 στη δουλειά και σχολάω 17:00, έχω τα ΣΚ μου ελεύθερα και απολαμβάνω τη προσωπική μου ζωή και τον ελεύθερο χρόνο ειδικά τα ΣΚ, ειδικά τις γιορτές. Το να άνηκα σε ένα σώμα ασφαλείας που ανά πάσα στιγμή θα χτυπούσε το κινητό μου και θα μου έλεγαν "έλα τώρα μέσα για το Χ, Ψ λόγο", δεν θα το αποδεχόμουν ποτέ. Είναι ο καθένας με το χαρακτήρα του, και με την αντίληψη που έχει. Απλά όταν μια υπηρεσία δεν ανήκει στο ενιαιο μισθολόγιο και ανήκει στο ειδικό, εκεί αλλάζουν πολλά. Στη Μύκονο όπως και σε όλα τα μέρη, υπάρχουν και στεγάσεις για τους στρατιωτικούς. Εξάλλου οι περισσότεροι πάνε στα νησιά του Β.Α Αιγαίου και στον Έβρο. Κανείς δεν χτυπάει τη πόρτα του σπιτιού σου και σε παίρνει από το χέρι να πας. Επιλογή σου είναι και από αυτή κρίνεσαι
tjole7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δεν υπάρχουν στεγάσεις σε όλα τα μέρη της Ελλάδας κάνεις μεγάλο λάθος 1
Jesse007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2023 στις 8:48 ΜΜ, tzitzikas2 είπε εποικοδομητικο και καραβανάς πόσο μπορεί να είναι? Μεγάλη προσφορά στην κοινωνία! Αδερφε, εγω εκανα το φανταρικο μου στο quality control των καυσιμων της Πολεμικης αεροποριας. Εχει και θεσεις για ΕΠΟΠ πτυχιουχους ΑΕΙ Χημικους-Επιστημης υλικων ή πολυτεχνειου Χημικους Μηχανικους οι οποιοι κανουν ποιοτικο ελεγχο στα καυσιμα, ειναι υπευθυνοι για την φασματοσκοπια λαδιου για προληψη βλαβων και κατευθυση της συντηρησης των κινητηρων και κανουν και ελεγχο του ποσοστου οξυγονου στις φυάλες. Το οτι ειναι δημοσιο και στρατος , ακα το πολυ φτασμενο δημοσιο, δεν σημαινει οτι ολοι οι μονιμοι στρατιωτικοι ειναι απλα άεργοι καραβανάδες χωρίς πρακτικό λόγο ύπαρξης. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Jesse007 1
tzitzikas2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, Jesse007 είπε Αδερφε, εγω εκανα το φανταρικο μου στο quality control των καυσιμων της Πολεμικης αεροποριας. Εχει και θεσεις για ΕΠΟΠ πτυχιουχους ΑΕΙ Χημικους-Επιστημης υλικων ή πολυτεχνειου Χημικους Μηχανικους οι οποιοι κανουν ποιοτικο ελεγχο στα καυσιμα, ειναι υπευθυνοι για την φασματοσκοπια λαδιου για προληψη βλαβων και κατευθυση της συντηρησης των κινητηρων και κανουν και ελεγχο του ποσοστου οξυγονου στις φυάλες. Το οτι ειναι δημοσιο και στρατος , ακα το πολυ φτασμενο δημοσιο, δεν σημαινει οτι ολοι οι μονιμοι στρατιωτικοι ειναι απλα άεργοι καραβανάδες χωρίς πρακτικό λόγο ύπαρξης. Εγώ που ήμουν αεροπορία φαντάρος υπήρχαν κάποιοι σε σημαντικό πόστο.που εργάζονταν αλλά υπήρχαν και πολλοί μόνιμοι καραβαναδες και ΕΠΟΠ που ήταν εντελώς φύρα και γενικά δεν είχαν και αντικείμενο. Είχαμε ξυλουργό ανθυποσμηναγό!! καραβανά, ναι καλά διαβάσατε, ΕΠΟΠ βαφέα και ανθύπα πλακά!! Ζήτημα αν δουλευαν μια.ωρα την ημέρα... Τώρα χημικός μηχανικός να πας ΕΠΟΠ για 800€ και να έχεις και στο κεφάλι σου τον κάθε καραβανά. Κατάντια...
Jesse007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Εγώ που ήμουν αεροπορία φαντάρος υπήρχαν κάποιοι σε σημαντικό πόστο.που εργάζονταν αλλά υπήρχαν και πολλοί μόνιμοι καραβαναδες και ΕΠΟΠ που ήταν εντελώς φύρα και γενικά δεν είχαν και αντικείμενο. Είχαμε ξυλουργό ανθυποσμηναγό!! καραβανά, ναι καλά διαβάσατε, ΕΠΟΠ βαφέα και ανθύπα πλακά!! Ζήτημα αν δουλευαν μια.ωρα την ημέρα... Τώρα χημικός μηχανικός να πας ΕΠΟΠ για 800€ και να έχεις και στο κεφάλι σου τον κάθε καραβανά. Κατάντια... ρε φιλε παθαινεις λιγο τρελα brainfarts η ιδέα μου; σχολιαζουμε το οτι υπαροχυν σημαντικα ποστα αλλα λιγα λε φτα τους λες καραβαναδες. σου λεω οτι δεν ειναι ολοι καραβαναδες, μου απαντας δεν ειναι ολοι και μετα το γυρναμε παλι στα λεφτα. νταξ ειπαμε κανενας δεν εχει καλη εμπειρια απο το στρατο αλλα ΑΡΑΧΤΕ ΛΙΓΟ. Αμα αυτο θελει αυτο ας κανει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα