UncleKim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Αν είσαι διαθετειμένος να ζήσεις με ψίχουλα, οπουδήποτε στην Ελλάδα, τότε go for it. Μια εμπειρία είναι κ αυτή. Απλά να έχεις υπ οψιν σου, οτι θα παίρνεις πολύ λίγα χρήματα, θα έχεις έξοδα διαβίωσης κανονικά (ενοίκια, πάγια, τροφή κτλ) κ θα είσαι μόνιμα "φαντάρος". Τα "προσφορά στο κοινωνικό σύνολο" που νομίζεις, είναι απλά ψευδές κίνητρο κ τίποτα άλλο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jmmys είπε Ε τότε μια χαρά είναι να πάει κάποιος για ΕΠΟΠ,κάθεται,δεν κάνει τίποτα και πληρώνεται,βρέξει χιονίσει χωρίς αγχος. Στην ουσία κάπως έτσι είναι. Καθεται που ομως? Οπου τον στειλουν...με τα λιγοστα λεφτα που παιρνει μπορει να πρεπει να στηριξει 2 σπιτια, οικογενεια κτλπ. Χωρις να εχει στοχους, χωρις να μπορει να κανει καριερα, χωρις να μπορει ποτε να βγαλει λεφτα κτλπ κτλπ. ΕΠΟΠ αξιζει αν εισαι αγροτης στον Εβρο...εκει ειχαμε πολλους που το εκαναν σαν εξτρα. Μεναν σπιτι τους, με την οικογενεια τους και απλα επαιρναν και τα εξτρα του στρατου. Δεν εφευγαν ποτε καθως στον Εβρο δεν πηγαινε κανενας αλλος και την ειχαν καταβρει. Φανταζομαι υπαρχουν και αλλα αντιστοιχα ακριτικα μερη σαν τον Εβρο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92
panosno1com Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/11/2022 στις 4:19 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Από τη θητεία μου στο στρατό, έχω τη χειρότερη άποψη για τους ΕΠΟΠ. Αγραμματοι τσομπανοχωριάτες, που σε ένα άλλο σοβαρό Ευρωπαικό κράτος θα ήταν ένα ΤΙΠΟΤΑ. Κομπλεξικοι οι περισσότεροι, βγάζοντας τα σπασμένα τους στο φαντάρο που πήγε να κάνει τη θητεία του. Εγω γνώρισα και τα 2 είδη ,αυτό που είπες αλλα και άτομα ακομπλεξάριστα που ξέρανε πεντε πραγματα , κυνηγουσαν να πανε σε natoικες "αποστολες" άσκησεις (παιρνανε διπλο μισθο το 2009 που ημουν φανταρος) αμα ησουν σωστος ηταν και αυτοι. Που να δεις κομπλεξικο ΔΕΑ , τρισχειροτερο απο εποπ... Edit: και για το θεμα του TS. Αν ζεις στην παραμεθοριο θα επιβιωνεις μια χαρα σαν τους υπολοιπους του ιδιωτικου τομεα με τον βασικο. Αν ακομα πληρωνουν βραδυνα και υπερωριες θα βγαζεις κατι παραπανω στον τοπο σου. Τωρα αν εισαι καπου με ενοικιο κλπ θα δυσκολευτεις αρκετα εως πολυ αναλογα την πολη κλπ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από panosno1com
BertaJourdan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Γενικα μιλωντας> Εαν η αλλη επιλογη ειναι να πας καπου να δουλευεις 10ωρα να σε εχουνε δηλωμενο 4ωρο να πληρωνεσαι ψιχουλα τοτε εφυγες χωρις δευτερη σκεψη.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, BertaJourdan είπε Γενικα μιλωντας> Εαν η αλλη επιλογη ειναι να πας καπου να δουλευεις 10ωρα να σε εχουνε δηλωμενο 4ωρο να πληρωνεσαι ψιχουλα τοτε εφυγες χωρις δευτερη σκεψη. Ουτε και ετσι θα πω εγω...ειδικα αν μιλας για ενσημα την στιγμη που δεν ξερουν οι ΕΠΟΠ τι δικαιουνται και ποτε για συνταξη κτλπ
ModernAthenian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Στις 14/11/2022 στις 4:19 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Από τη θητεία μου στο στρατό, έχω τη χειρότερη άποψη για τους ΕΠΟΠ. Αγραμματοι τσομπανοχωριάτες, που σε ένα άλλο σοβαρό Ευρωπαικό κράτος θα ήταν ένα ΤΙΠΟΤΑ. Κομπλεξικοι οι περισσότεροι, βγάζοντας τα σπασμένα τους στο φαντάρο που πήγε να κάνει τη θητεία του. Λες και διαβάζω καμιά θείτσα από το 1950. Σιγά μην είναι και εγκληματίες οι ΕΠΟΠ. Προσωπικά στην Αεροπορία που υπηρέτησα ο πιο low είχε πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας. Δηλαδή αυτόν θυμάμαι με πιο κάτω προσόντα γιατί όλοι ήταν με μάστερ και θυμάμαι και έναν (που μου είχε κάνει και μεγάλη εντύπωση) που είχε διδακτορικό. Φυσικά μιλάμε για Αεροπορία οπότε εκεί ο ανταγωνισμός και το επίπεδο πολύ πιο υψηλό φαντάζομαι από στρατό ξηράς. 2
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, ModernAthenian είπε Σιγά μην είναι και εγκληματίες οι ΕΠΟΠ. Προσωπικά στην Αεροπορία που υπηρέτησα ο πιο low είχε πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας. επειδή Αεροπορία ήμουν και εγώ το 2005 οι πιο πολλοί ήταν αμόρφωτοι, ούτε να μιλάνε δεν ήξεραν. Υπήρχαν και κάποιοι με σπουδές κυρίως γυναίκες. Για αυτούς στεναχωριόμουν να πω την αλήθεια που σπατάλησαν τις σπουδές για να πάνε ΕΠΟΠ. Στο κέντρο στην Τρίπολη οι πιο πολλοί απο αυτούς ήταν υποσμηνίες και δεν ήξεραν καν να μιλήσουν. Σαν να είχαν κατέβει απο στάνη...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ModernAthenian είπε Δηλαδή αυτόν θυμάμαι με πιο κάτω προσόντα γιατί όλοι ήταν με μάστερ και θυμάμαι και έναν (που μου είχε κάνει και μεγάλη εντύπωση) που είχε διδακτορικό. Ειχε διδακτορικο και καθοταν να τον γλεντανε 22 χρονων αμουστακα παιδια που ειχαν βγει απο την σχολη. Καλο φιλε Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 1
dionisis1925 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ModernAthenian είπε Λες και διαβάζω καμιά θείτσα από το 1950. Σιγά μην είναι και εγκληματίες οι ΕΠΟΠ. Προσωπικά στην Αεροπορία που υπηρέτησα ο πιο low είχε πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας. Δηλαδή αυτόν θυμάμαι με πιο κάτω προσόντα γιατί όλοι ήταν με μάστερ και θυμάμαι και έναν (που μου είχε κάνει και μεγάλη εντύπωση) που είχε διδακτορικό. Φυσικά μιλάμε για Αεροπορία οπότε εκεί ο ανταγωνισμός και το επίπεδο πολύ πιο υψηλό φαντάζομαι από στρατό ξηράς. Έλα ρε τους πέρασες από συνέντευξη και σου έφερναν τα πτυχία για να σου αποδείξουν τις γνώσεις τους; 🤣 Ρε σεις μην τα λέτε παρά έξω αυτά υπάρχει κόσμος που ξέρει δυο πράγματα παραπάνω και το μόνο που καταφέρνετε είναι να γελάει μαζί σας. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από dionisis1925
panosno1com Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Στις 7/12/2022 στις 9:28 ΜΜ, ModernAthenian είπε Λες και διαβάζω καμιά θείτσα από το 1950. Σιγά μην είναι και εγκληματίες οι ΕΠΟΠ. Προσωπικά στην Αεροπορία που υπηρέτησα ο πιο low είχε πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας. Δηλαδή αυτόν θυμάμαι με πιο κάτω προσόντα γιατί όλοι ήταν με μάστερ και θυμάμαι και έναν (που μου είχε κάνει και μεγάλη εντύπωση) που είχε διδακτορικό. Φυσικά μιλάμε για Αεροπορία οπότε εκεί ο ανταγωνισμός και το επίπεδο πολύ πιο υψηλό φαντάζομαι από στρατό ξηράς. Διδακτορικό στην φιδεμπορική θα είχε.... Καλά όχι οτι ειναι και απίθανο αλλά νταξ τι επενδυση έκανε στον εαυτο του με το να γινει εποπ? Εκτος και αν οι σπουδες κλπ ηταν κορεσμένες πχ δημοσιογράφος μουσειολογια τετοιο στυλ και σου λεει απ το να κάθομαι... η προκυρηξη εδινε και μορια για το διδακτορικο ή οχι?
ModernAthenian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/12/2022 στις 4:40 ΠΜ, dionisis1925 είπε Έλα ρε τους πέρασες από συνέντευξη και σου έφερναν τα πτυχία για να σου αποδείξουν τις γνώσεις τους; 🤣 Τι όλοι ψέματα λέγανε να πούμε. Ούτε έναν είχα βρει στην Πάρνηθα που να μην έχει μάστερ. Αυτός με το απλό ΑΕΙ ήταν στη Τρίπολη. Προσωπικά η εικόνα που έχω από τους ΕΠΟΠ της Αεροπορίας είναι οτι ήταν πολύ σοβαρά παιδιά και μάλλον βύσματα οι περισσότεροι. 8 ώρες πριν, panosno1com είπε Διδακτορικό στην φιδεμπορική θα είχε.... Κάτι με τον επιχειρηματικό κόσμο αν θυμάμαι ήταν το διδακτορικό του. Έχουν περάσει και κάποια χρόνια αλλά αυτό θυμάμαι. Επίσης μου είχε πει οτι το έκανε γιατί ήταν χρόνια άνεργος και με το εποπιλικι είχε σταθερή δουλειά συν οτι πάντα του άρεσε η ΠΑ. Α btw τυχαία μετά από χρόνια διαπίστωσα οτι παράλληλα με το εποπιλίκι δίδασκε part time σε ένα κολλέγιο. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από ModernAthenian
ncrp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Επιστήμονες άνθρωποι που αγανάκτησαν, δηλαδή, όπως έλεγε και ο Σαλιαρέλης.
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ModernAthenian είπε Τι όλοι ψέματα λέγανε να πούμε. Ούτε έναν είχα βρει στην Πάρνηθα που να μην έχει μάστερ. Αυτός με το απλό ΑΕΙ ήταν στη Τρίπολη. Προσωπικά η εικόνα που έχω από τους ΕΠΟΠ της Αεροπορίας είναι οτι ήταν πολύ σοβαρά παιδιά και μάλλον βύσματα οι περισσότεροι. Κάτι με τον επιχειρηματικό κόσμο αν θυμάμαι ήταν το διδακτορικό του. Έχουν περάσει και κάποια χρόνια αλλά αυτό θυμάμαι. Επίσης μου είχε πει οτι το έκανε γιατί ήταν χρόνια άνεργος και με το εποπιλικι είχε σταθερή δουλειά συν οτι πάντα του άρεσε η ΠΑ. Α btw τυχαία μετά από χρόνια διαπίστωσα οτι παράλληλα με το εποπιλίκι δίδασκε part time σε ένα κολλέγιο. Τρίπολη φίλε μου που είχα πάει για βασική εκπαίδευση, ήταν όλοι τσοπάνηδες. Δυσκολεύουν να καταλάβεις όταν μιλούσαν τι λέγανε. Τώρα αυτά που λες αεί, μάστερ, PhD και postdoc είναι για να γελάνε και τα τσιμέντα.. Κσι ο δόκτορας που λες τι καριέρα να έκανε στην π.α. πού του άρεσε τόσο ως ΕΠΟΠ? Να γυαλιζει τα άρβυλα του Δίκα? Λολ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από tzitzikas2
airtrelomike13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Στις 7/12/2022 στις 9:28 ΜΜ, ModernAthenian είπε Λες και διαβάζω καμιά θείτσα από το 1950. Σιγά μην είναι και εγκληματίες οι ΕΠΟΠ. Προσωπικά στην Αεροπορία που υπηρέτησα ο πιο low είχε πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας. Δηλαδή αυτόν θυμάμαι με πιο κάτω προσόντα γιατί όλοι ήταν με μάστερ και θυμάμαι και έναν (που μου είχε κάνει και μεγάλη εντύπωση) που είχε διδακτορικό. Φυσικά μιλάμε για Αεροπορία οπότε εκεί ο ανταγωνισμός και το επίπεδο πολύ πιο υψηλό φαντάζομαι από στρατό ξηράς. συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
kr0m Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Στις 7/12/2022 στις 9:28 ΜΜ, ModernAthenian είπε Λες και διαβάζω καμιά θείτσα από το 1950. Σιγά μην είναι και εγκληματίες οι ΕΠΟΠ. Προσωπικά στην Αεροπορία που υπηρέτησα ο πιο low είχε πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας. Δηλαδή αυτόν θυμάμαι με πιο κάτω προσόντα γιατί όλοι ήταν με μάστερ και θυμάμαι και έναν (που μου είχε κάνει και μεγάλη εντύπωση) που είχε διδακτορικό. Φυσικά μιλάμε για Αεροπορία οπότε εκεί ο ανταγωνισμός και το επίπεδο πολύ πιο υψηλό φαντάζομαι από στρατό ξηράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα