Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά μου φαίνεται πάω για 5600g, αφού δεν κερδίζω πολλά με την 5600 +1030 για χρόνια όπως θέλω να το κρατήσω...

Για την Asrock Steel, καθώς δεν πολυεμπιστεύομαι την Asrock για υποστήριξη, η ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II δεν λέει στα ίδια λεφτά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είμαι άσχετος με το θεμα κάρτα ήχου μητρικής να μάθω κ εγώ..Κοιτάς τόσο ακριβές mobo για τον cpu σου εξαιτίας του alc1220 audio?Αυτές οι εξωτερικές κάρτες ήχου με usb που κυκλοφορούν δεν κάνουν τίποτα?Σαν αυτές του βιντεο μέχρι 25 ευρο εννοω..Δεν θα φτάσουν σε απόδοση μια καλή κάρτα ήχου μητρικής?

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.

Βασικά με ενδιαφέρει να κάνω ένα σύστημα που να μην ασχοληθώ ξανά τα επόμενα 5-.... χρόνια... Οι απαιτήσεις μου δεν είναι gamer's. Άρα βασικό είναι αυτά τα χρόνια να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με αξιοπιστία... Και συγχρόνως να ακούω μουσική. Αν υπάρχει φθηνότερη μητρική που να είναι σε αυτά τα επίπεδα, πχ μέχρι 120 ευρώ, είναι σωστό αυτό που λες, γιατί για να ασχοληθώ με usb θα πάω σε dac με κανα κατοστάρικο (τουλάχιστον, να αξίζει και τον κόπο)... Επειδή όμως είμαι της παλιάς Ελληνικής μουσικής, με 1,5 τέρα ήδη, με καλύπτει η τελευταία realtek. Έτσι θέλω μια αγορά που θα κάνω κάθε 5-7 χρόνια, να με ξεμπερδεύει, για να ασχολούμαι με χρήση. Γιαυτό δεν θέλω πολλά μπλιμπλίκια, καλώδια, γιαυτό μάλλον  δεν θέλω την κάρτα 1030 που ήδη έχω. Το πιο απλό σύστημα είναι το καλύτερο. Πχ το wifi θα με βολέψει, γιατί μεταφέρω το pc τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Η παλιά asrock είχε πάντα θέμα με dongles, με usb sticks, ethernet κλπ... Και έχει ενημερώσεις του 2017... Ένα πενηντάρικο για να είμαι πιο άνετος, δεν αξίζει τον κόπο; Δεν έχω δίκιο; (πέρασαν και τα χρόνια.. ακούω για custom rom στο τηλέφωνο και γελάω...)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα ότι η asrock είναι ήδη 1 χρόνο πίσω στην υποστήριξη, ό,τι σημαίνει αυτό, οπότε το ερώτημα παραμένει, αξίζει η strix b550-f wifi σε σχέση με την steel legend; Το ρωτάω γιατί είμαι έτοιμος να παραγγείλω τον 5600g με τον kingston 3000 m2 από το eshop. (εκτός αν υπάρχει άλλη πρόταση μητρικής)

Επίσης, αξίζει να πάω σε wifi ή σε πχ matx steel που απ'ότι βλέπω είναι ίδια ή καλύτερη με 60 ευρά λιγότερα;

Επεξ/σία από thouthou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...