Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Σιγουρα δεν τα δουλευεις πολυ αν εχεις 8-10 φορτισεις. Εγω ανα 5 μερες τα φορτιζω με 5-6 ωρες δουλεμα τη μερα. Οταν βαζω και το ANC με πανε 3-4 μερες. Εννοειται οταν φευγω απο pc τα κλεινω γιατι και στην αναμονη τρωνε αρκετα. Τιμια μπαταρια γενικα με anc ανοιχτο και το καλο οτι φορτιζουν πολυ γρηγορα με type c. Με 5 λεπτα φορτιση δινουν κοντα 5 ωρες ακουσμα. 

Τις περισσότερες ώρες ακούω με ψείρες μουσική εγώ (MDR-EX650).Προτιμώ τον ήχο πιο κοντά σε flat παρά αυτόν των xm3. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τα ακουστικά,γιατί τα σπάνε όντως!

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, MrRush είπε

Αν βάλεις και τον equalizer έτσι καθαρίζει πολύ ο ήχος. Must do για εμένα, δεν είχαν και τον καλύτερο ήχο όπως ήρθαν από το εργοστάσιο.

Screenshot_20221114-123738.png

Έτσι χάνετε το ldac όμως. Δοκιμάστε το wavelet, παρόμοιο με v4a και δουλεύει κανονικά. Έχει και έτοιμα profile για αρκετά ακουστικά. 

Screenshot_20221115_004400_Wavelet.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Έτσι χάνετε το ldac όμως. Δοκιμάστε το wavelet, παρόμοιο με v4a και δουλεύει κανονικά. Έχει και έτοιμα profile για αρκετά ακουστικά. 

Screenshot_20221115_004400_Wavelet.jpg

🤔Δεν χάνεται το LDAC. Το LDAC δεν το χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς γιατί δεν υποστηρίζει 2 ταυτόχρονες συσκευές που θέλω. Παρόλα αυτά, λειτουργεί κανονικά και με τον equalizer

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MrRush είπε

🤔Δεν χάνεται το LDAC. Το LDAC δεν το χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς γιατί δεν υποστηρίζει 2 ταυτόχρονες συσκευές που θέλω. Παρόλα αυτά, λειτουργεί κανονικά και με τον equalizer

Νομίζω έχει δίκιο ο SabotazNic, κι εγώ όταν δοκίμασα να αλλάξω equaliser ,με έβαλε σε λειτουργία Stable connection preferred ,αντί sound quality preferred.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, MrRush είπε

Εμένα το ρίχνει στο sbc, s10+

Screenshot_20221115_005904_Settings.jpg

Screenshot_20221115_005833_Settings.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...