kwstas321 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Arkin είπε Σιγουρα δεν τα δουλευεις πολυ αν εχεις 8-10 φορτισεις. Εγω ανα 5 μερες τα φορτιζω με 5-6 ωρες δουλεμα τη μερα. Οταν βαζω και το ANC με πανε 3-4 μερες. Εννοειται οταν φευγω απο pc τα κλεινω γιατι και στην αναμονη τρωνε αρκετα. Τιμια μπαταρια γενικα με anc ανοιχτο και το καλο οτι φορτιζουν πολυ γρηγορα με type c. Με 5 λεπτα φορτιση δινουν κοντα 5 ωρες ακουσμα. Τις περισσότερες ώρες ακούω με ψείρες μουσική εγώ (MDR-EX650).Προτιμώ τον ήχο πιο κοντά σε flat παρά αυτόν των xm3. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τα ακουστικά,γιατί τα σπάνε όντως! 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, MrRush είπε Αν βάλεις και τον equalizer έτσι καθαρίζει πολύ ο ήχος. Must do για εμένα, δεν είχαν και τον καλύτερο ήχο όπως ήρθαν από το εργοστάσιο. Έτσι χάνετε το ldac όμως. Δοκιμάστε το wavelet, παρόμοιο με v4a και δουλεύει κανονικά. Έχει και έτοιμα profile για αρκετά ακουστικά.
MrRush Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Έτσι χάνετε το ldac όμως. Δοκιμάστε το wavelet, παρόμοιο με v4a και δουλεύει κανονικά. Έχει και έτοιμα profile για αρκετά ακουστικά. 🤔Δεν χάνεται το LDAC. Το LDAC δεν το χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς γιατί δεν υποστηρίζει 2 ταυτόχρονες συσκευές που θέλω. Παρόλα αυτά, λειτουργεί κανονικά και με τον equalizer
kwstas321 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, MrRush είπε 🤔Δεν χάνεται το LDAC. Το LDAC δεν το χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς γιατί δεν υποστηρίζει 2 ταυτόχρονες συσκευές που θέλω. Παρόλα αυτά, λειτουργεί κανονικά και με τον equalizer Νομίζω έχει δίκιο ο SabotazNic, κι εγώ όταν δοκίμασα να αλλάξω equaliser ,με έβαλε σε λειτουργία Stable connection preferred ,αντί sound quality preferred.
SabotazNic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, MrRush είπε 🤔Δεν χάνεται το LDAC. Το LDAC δεν το χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς γιατί δεν υποστηρίζει 2 ταυτόχρονες συσκευές που θέλω. Παρόλα αυτά, λειτουργεί κανονικά και με τον equalizer Εμένα το ρίχνει στο sbc, s10+ Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα