Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα λες και λίγο υποβαθμισμένα σε σχέση με τα XM4 μόνο και μόνο για το ότι δεν διπλώνουν και αν τα θες να μην πιάνουν χώρο όταν τα πακετάρεις αυτά πιάνουν περισσότερο. Μικρές διαφορές με τα XM4, αν η τιμή είναι <250 για τα XM4 αυτά δεν αξίζουν.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

120 επαιρνες περυσι τα xm3 . 

Σιγουρα δεν αξιζουν τετοια τιμη. 

Απο Ελληνιμα μαγαζια αυτο? ΜΑκαρι να ξαναβγει γιατι ψαχνω απεγνωσμενα ακουστικα με ANC 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Ναι, συγκεκριμένα στον Κώτσο. Και ναι, ήταν πολύ καλό Deal.

EDIT: Άντε με γειά σου.

https://sonycenters.gr/ixos/akoystika/akoystika-kefalis/sony-wh-1000xm4b-asyrmata-akoystika-eksoydeterosis-thoryboy-mayro/

Ξεχνάω να τα φορτίσω τα XM4 με τόσο πολύ που κρατάει η μπαταρία. Φοβερά ακουστικά. Πολλές φορές απλά τα φοράω χωρίς να ακούω κάτι μόνο και μόνο για την ησυχία του ANC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως πέσει και άλλο η τιμή; Δε νομίζω βέβαια στα επίπεδα των xm3 οπως περσι (120 ευρώ όπως λένε οι φίλοι πιο πάνω), επειδή ήταν πολλά χρόνια στην αγορά τα xm3, αλλά είμαι αισιόδοξος οτι θα τα δούμε ίσως και σε λίγο καλύτερη τιμή τα xm4 (λόγω της ύπαρξης των xm5). Ίσως πάλι και όχι.

Επεξ/σία από megaloup
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, MrRush είπε

Ξεχνάω να τα φορτίσω τα XM4 με τόσο πολύ που κρατάει η μπαταρία. Φοβερά ακουστικά. Πολλές φορές απλά τα φοράω χωρίς να ακούω κάτι μόνο και μόνο για την ησυχία του ANC.

Ακουστικάρες τα XM4.

Έχουν εκπληκτικό ANC, σε σημείο που γίνεται ενοχλητικό κάποιες φορές. Αναφέρομαι στην "πίεση" που νιώθεις.

Βέβαια αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις μέσα απο το App της Sony.

Το συνειδητοποιώ ακόμα περισσότερο τώρα, που έχω κάνει μετάβαση σε AirPods Max και δυστυχώς η Apple έχει σκοτώσει το ANC. Είναι απογοητευτικό..

Επεξ/σία από nikosgnr
Δημοσ.

Αν βάλεις και τον equalizer έτσι καθαρίζει πολύ ο ήχος. Must do για εμένα, δεν είχαν και τον καλύτερο ήχο όπως ήρθαν από το εργοστάσιο.

Screenshot_20221114-123738.png

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, noFEARgr είπε

120 επαιρνες περυσι τα xm3 . 

Σιγουρα δεν αξιζουν τετοια τιμη. 

Τη προσφοραρα ηταν εκεινα τοτε. Απο τοτε τα εχω πιει το αιμα τα χρησιμοποιω στα παντα και δεν καταλαβαινουν τιποτα. Το οτι ειναι παναλαφρα ειναι ακομα ενα θετικο για πολλες ωρες χρησης χωρις να πονανε τα αυτια. Οκ δεν εχουν high end ηχο ειναι πιο μπασατος απο οσο χρειαζεται αλλα ειναι αρκετα πανω απο μετρια.

Τα xm5 δεν αξιζουν σε καμια περιπτωση τα 319 ευρω που ζητανε σημερα. XM4 μεχρι 150 η αν ξανα παιξουν τα xm3 μεχρι 140-150 ειναι αξιοπρεπεστατα. Το anc των xm ακουστικων δεν υπαρχει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα xm3 (απο Παμπλικ 2021) είναι ίσως η μόνη πραγματική Black Friday αγορά που έχω κάνει κι εγώ.  Μέσα στο χρόνο ,δεν ξέρω αν έχω κάνει πάνω απο 8-10 φορτίσεις . (σημαντική λεπτομέρεια βέβαια ,δεν τα λειτουργώ με ANC ανοιχτό! Μου αρκεί και η μόνωση που έχουν μόνα τους). Όταν ανοίξεις anc σβήνουν ολα γύρω σου. Τα έβαλα σε φίλο πριν μια βδομάδα και συγκλονιστηκε.Δεν ήξερε οτι υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Επεξ/σία από kwstas321
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kwstas321 είπε

Τα xm3 (απο Παμπλικ 2021) είναι ίσως η μόνη πραγματική Black Friday αγορά που έχω κάνει κι εγώ.  Μέσα στο χρόνο ,δεν ξέρω αν έχω κάνει πάνω απο 8-10 φορτίσεις . (σημαντική λεπτομέρεια βέβαια ,δεν τα λειτουργώ με ANC ανοιχτό! Μου αρκεί και η μόνωση που έχουν μόνα τους). Όταν ανοίξεις anc σβήνουν ολα γύρω σου. Τα έβαλα σε φίλο πριν μια βδομάδα και συγκλονιστηκε.Δεν ήξερε οτι υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Σιγουρα δεν τα δουλευεις πολυ αν εχεις 8-10 φορτισεις. Εγω ανα 5 μερες τα φορτιζω με 5-6 ωρες δουλεμα τη μερα. Οταν βαζω και το ANC με πανε 3-4 μερες. Εννοειται οταν φευγω απο pc τα κλεινω γιατι και στην αναμονη τρωνε αρκετα. Τιμια μπαταρια γενικα με anc ανοιχτο και το καλο οτι φορτιζουν πολυ γρηγορα με type c. Με 5 λεπτα φορτιση δινουν κοντα 5 ωρες ακουσμα. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...