TheoAlex50 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, panmitz είπε Διαβάζουμε πολλές κακές κριτικές για τη μπαταρία του. Έχει κανείς άποψη από προσωπική εμπειρία ή κάποιου γνωστού του; Samsung είναι.. Οπότε γενικά αλήθεια είναι αυτά που λένε. 1
elise Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, feelihipo είπε Έχοντας τώρα galaxy s20 δεν θα αγόραζα - η πρότεινα - σε κανέναν ποτέ κινητό samsung ξανά. Άθλια μπαταρία, απαράδεκτη ειδικά για ναυαρχίδες- ειδικά στα νεότερα μοντέλα τα οποία είναι χειρότερα για να σπρώχνει το ultimate. καμια σχεση το S20 με το S21 και φυσικα το S22........
feelihipo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, elise είπε καμια σχεση το S20 με το S21 και φυσικα το S22........ Ναι, τ ο 21 και το 22 έχουν χειρουργείο οθόνη
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, elise είπε καμια σχεση το S20 με το S21 και φυσικα το S22........ Ουτε και με το s10+, s9+, s10lite και A32 που υπαρχει σε οικογενεια/γνωστους. 3 χρονια s10+, μου βγαζει μερα+ και αυτο μου αρκει btw, εσεις που κραζετε κλασικα τις αλυσιδες, φανταζομαι οταν πατε να δοκιμασετε κανα παπουτσι σε Nike/adidas/cosmossport κτλ, δεν το ψαχνετε online μετα για καλυτερη τιμη, ε?
chios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, panmitz είπε Διαβάζουμε πολλές κακές κριτικές για τη μπαταρία του. Έχει κανείς άποψη από προσωπική εμπειρία ή κάποιου γνωστού του; Ότι πιο άθλιο υπάρχει, αν θες μικρή συσκευή και κάνεις απλή χρήση τότε το κοιτάς. 1
leonidas_fs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 συμφωνούμε σε όλα, αλλά γενικά μην συγκρίνεται τιμές από γνωστές αλυσίδες με skroutzoμαγαζα. πάντα οι αλυσίδες θα είναι πιο ακριβεσ και είναι πολύ λογικό!
james01gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε συμφωνούμε σε όλα, αλλά γενικά μην συγκρίνεται τιμές από γνωστές αλυσίδες με skroutzoμαγαζα. πάντα οι αλυσίδες θα είναι πιο ακριβεσ και είναι πολύ λογικό! Μπορείς να μου εξηγήσεις την λογική; γιατί η λογική λέει πως ο μεγάλος μπορεί να πετύχει καλύτερη τιμή αγοράς από τον προμηθευτή όμως το πουλάει ακριβότερα από αυτόν που πουλάει ελάχιστα κινητά. Επομένως, έχει τεράστιο περιθώριο κέρδους.
ChrisN.S. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dtrzG είπε Φοβάμαι οτι είναι η αλήθεια. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την εν λόγω μόδα όντας φτωχόπαιδο αλλά πριν λίγο πήρε το μάτι μου κάτι τραγικό στον Κώτσο που έτσι κι αλλιώς το θεωρώ από τα χειρότερα μαγαζιά. Δίσκος SSD από 50 λέει 24. Αρχική τιμή σε πασίγνωστο κατάστημα χωρίς έκπτωση 20.45. Οπότε αναρωτιέται κανείς: αν σε κάτι τόσο μικρό η ψευδαίσθηση της έκπτωσης είναι τόσο μεγάλη, πόσο τεράστια είναι η κοροϊδία στα ακριβά μεγάλα προϊόντα; Όσο δεν τους κόβουν το κ@λαράκι με πρόστιμα και οι αρχές σφυρίζουν αδιάφορα αυτά θα γίνονται.
leonidas_fs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, james01gr είπε Μπορείς να μου εξηγήσεις την λογική; γιατί η λογική λέει πως ο μεγάλος μπορεί να πετύχει καλύτερη τιμή αγοράς από τον προμηθευτή όμως το πουλάει ακριβότερα από αυτόν που πουλάει ελάχιστα κινητά. Επομένως, έχει τεράστιο περιθώριο κέρδους. τρομερά λειτουργικά έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, πολυ προσωπικο (το πλαίσιο έχει λίγο πάνω από 1500 υπαλλήλους και ο κωτσοβολοσ λίγο πανω από 2600 υπαλλήλους),αυθεντικά προϊόντα (και όχι πάρα εισαγωγης). επομένως οπως καταλαβαίνεις το πλαίσιο (και το Χ πλαισιο) δεν μπορεί να βάλει στην τιμή που αγοράζει 3-4% κέρδος και να πουλήσει χαμηλά. θα βάλει 30% κέρδος, για να μπορέσει να επιβιώσει. Το 95% των σκρουτζομαγαζων, βγάζουν <10€ κέρδος σε κάθε πώληση. Απλα σου λέει θα πουλήσω 10 πράματα την μέρα, θα βγάλω ένα κατοστάρικο. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από leonidas_fs 3
MrRush Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, james01gr είπε Μπορείς να μου εξηγήσεις την λογική; γιατί η λογική λέει πως ο μεγάλος μπορεί να πετύχει καλύτερη τιμή αγοράς από τον προμηθευτή όμως το πουλάει ακριβότερα από αυτόν που πουλάει ελάχιστα κινητά. Επομένως, έχει τεράστιο περιθώριο κέρδους. Γιατί ο μεγάλος πληρώνει τιμές ελληνικής αντιπροσωπείας και επίσης πληρώνει προσωπικό, τεράστια καταστήματα, διαφημίσεις κλπ. Επιπλέον, οι τιμές έρχονται από την εκάστοτε εταιρία και αυτές είναι, άμα σου αρέσουν. Πολλές φορές κάποια μικρά μαγαζιά κλέβουν τους φόρους για να πετύχουν χαμηλές τιμές και αυτό μου το έχει πει φίλος που προμήθευε κάποια από αυτά και αυτά πουλούσαν πιο χαμηλά από την τιμή που τους πουλούσε αυτός (πχ να σου πουλήσω εγώ 1000 ένα iphone 13 Pro και εσύ να το πουλάς 900) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από MrRush 8
james01gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε τρομερά λειτουργικά έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, πολυ προσωπικο (το πλαίσιο έχει λίγο πάνω από 1500 υπαλλήλους και ο κωτσοβολοσ λίγο πανω από 2600 υπαλλήλους),αυθεντικά προϊόντα (και όχι πάρα εισαγωγης). επομένως οπως καταλαβαίνεις το πλαίσιο (και το Χ πλαισιο) δεν μπορεί να βάλει στην τιμή που αγοράζει 3-4% κέρδος και να πουλήσει χαμηλά. θα βάλει 30% κέρδος, για να μπορέσει να επιβιώσει. Το 95% των σκρουτζομαγαζων, βγάζουν <10€ κέρδος σε κάθε πώληση. Απλα σου λέει θα πουλήσω 10 πράματα την μέρα, θα βγάλω ένα κατοστάρικο. Έως ένα σημείο εχεις δίκιο. Το άδικο σου είναι πως τα μικρά καταστήματα βγάζουν πολύ παραπάνω απο 10€ κέρδος ανά παραγγελία. Και για τα μεγάλα, όταν το ίδιο προϊόν την ίδια ημέρα το ρίχνουν 30% &. 40% σε μια ημέρα, φαντάσου τι περιθώρια κέρδους έχουν. Γιατί όταν σου κάνουν δώρο τον ΦΠΑ και επιστροφή 20%, πάλι βγάζουν και μάλιστα πολλά. Ακόμη έχω προσπαθήσει να ασχοληθώ με χονδρική στην Ελλάδα σε έναν τομέα και δεν έχεις ιδέα τι περιθώριο κέρδους θέλουν τα μικρά καταστήματα. Εδώ μεταφορικά κάνουν παζάρια για μια κούτα που τους χρεώνουν 15 € από εξωτερικό, εχουν μέσα πράγματα που αξίζουν κάποιες χιλιάδες. Και σου κάνουν παζάρι στο ευρώ. Εάν θα τους χρεώσεις 15 ή 20 για ένα κιβώτιο 30 κιλών... 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε τρομερά λειτουργικά έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, πολυ προσωπικο (το πλαίσιο έχει λίγο πάνω από 1500 υπαλλήλους και ο κωτσοβολοσ λίγο πανω από 2600 υπαλλήλους),αυθεντικά προϊόντα (και όχι πάρα εισαγωγης). επομένως οπως καταλαβαίνεις το πλαίσιο (και το Χ πλαισιο) δεν μπορεί να βάλει στην τιμή που αγοράζει 3-4% κέρδος και να πουλήσει χαμηλά. θα βάλει 30% κέρδος, για να μπορέσει να επιβιώσει. Το 95% των σκρουτζομαγαζων, βγάζουν <10€ κέρδος σε κάθε πώληση. Απλα σου λέει θα πουλήσω 10 πράματα την μέρα, θα βγάλω ένα κατοστάρικο. Αν ρωτησεις μεγαλη αλυσιδα γιατι ειναι πιο ακριβος, θα σου πει πως επειδη εχει μεγαλο λειτουργικο κοστος αν ρωτησεις μικρο μαγαζι γιατι ειναι πιο ακριβος, θα σου πει επειδη δεν εχει μεγαλο ογκο παραγγελιων δεν μπορει να παρει τις τιμες που παιρνουν οι μεγαλες αλυσιδες. Μαλλον μας δουλευουνε... 2 1
filip123go Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε αυθεντικά προϊόντα (και όχι πάρα εισαγωγης). Τα προϊόντα πάρα-εισαγωγης μια χαρά αυθεντικά είναι. On topic, έχω το Samsung Galaxy s21. Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Ειδικά μετά την αναβάθμιση που πήρε πριν λίγες μέρες ειναι ακόμα πιο γρήγορο. Μπαταρία μου βγάζει 2 μέρες με μέτρια προς πολύ χρήση (ίντερνετ, μουσική, κανένα game και καμία σειρά στο Netflix). Να σημειώσω ότι το κινητό κλείνει το βράδυ (1 με 9) γι αυτό κρατάει τόσο. Τι δεν μου αρέσει: το απαράδεκτο face id που έχει (δουλεύει 1 στις 10 και αν) και το κακό fingerprint sensor (δουλεύει 8 στις 10) . Ακόμα και τώρα το Huawei p20 που είχα , έχει καλύτερο fingerprint και άριστο πραγματικά face recognition. Εαν δεν έτρωγε το ban η Huawei, δεν υπήρχε περίπτωση να πάω σε άλλη εταιρεία. Τώρα για το s22, οποίος μπορεί να γλυτώσει το ΦΠΑ είναι όντως καλή προσφορά. Για εμάς τους υπόλοιπους, μεχ... Πιστεύω ότι Χριστούγεννα θα βγουν καλύτερες.
dimis_pj Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, eduardo είπε Ξεκίνησε η fake BF στην Ελλάδα... Στο bestprice το έχουν 589€. Sorry στο bestprice το πρώτο που κοίταξα είχε αυτή την τιμή με αποφορολογηση αν κατάλαβα, δεν άνοιξα αλλά καταστήματα. Αν δεν είναι προσφορά ας διαγραφεί @matrixxx Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από dimis_pj 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, leonidas_fs είπε συμφωνούμε σε όλα, αλλά γενικά μην συγκρίνεται τιμές από γνωστές αλυσίδες με skroutzoμαγαζα. πάντα οι αλυσίδες θα είναι πιο ακριβεσ και είναι πολύ λογικό! Καθόλου λογικό και στο εξωτερικό υπάρχουν αλυσίδες αλλά οι προσφορές που κάνουν στην BF είναι από άλλο πλανήτη εδώ είναι για τα πανηγύρια 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις