Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

9CZzUt3.png

Πρώτη εικόνα από contacts με Λατινικούς χαρακτήρες. Χωρισμένοι ανα γράμμα. 

foGjlnx.png

Δεύτερη εικόνα από contacts με Ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν χωρίζονται, αλλά μπαίνουν κάτω από το "#". 

Apple iphone 11 pro, ios 16.1, γλώσσα συστήματος τα Αγγλικά. Μπορούμε,  κάνουμε τις Ελληνικές επαφές να χωρίζονται ανα γράμμα όπως και οι άλλες; Χωρίς να αλλάξουμε την γλώσσα συστήματος;

• Λύση
Δημοσ.

Κάποτε υπήρχε λύση, αλλά δε νομίζω ότι λειτουργεί πια. Ο μόνος τρόπος για να σου φιλτράρει τις επαφές ανά γράμμα στα ελληνικά, είναι η γλώσσα συστήματος να είναι στα ελληνικά και όχι στα αγγλικά. Σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα καταχωρήσεις μία επαφή μεταφέρεται στο #. Ακόμα και αν επιλέξεις extra fields από τις επαφές δεν τα σορτάρει σε διαφορετική γλώσσα. Και σε εμένα έτσι λειτουργεί. 

Αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω ας μας ενημερώσει κάποιος 🙂

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Κάποτε υπήρχε λύση, αλλά δε νομίζω ότι λειτουργεί πια. Ο μόνος τρόπος για να σου φιλτράρει τις επαφές ανά γράμμα στα ελληνικά, είναι η γλώσσα συστήματος να είναι στα ελληνικά και όχι στα αγγλικά. Σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα καταχωρήσεις μία επαφή μεταφέρεται στο #. Ακόμα και αν επιλέξεις extra fields από τις επαφές δεν τα σορτάρει σε διαφορετική γλώσσα. Και σε εμένα έτσι λειτουργεί. 

Αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω ας μας ενημερώσει κάποιος 🙂

Επιβεβαιώνω. Μόνο αν το γυρίσεις στα ελληνικά γίνεται...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κρίμα που δεν γίνεται, νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο (και υποθέτω πως το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες γλώσσες με μη λατινικά γράμματα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...