Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Shott είπε

Παίρνει πχ ετήσια επιμήκυνση; 

Όχι συνεχίζει κανονικά μέχρι την λήξη του

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Όχι συνεχίζει κανονικά μέχρι την λήξη του

Εφόσον έχει λήξει, η νέα λήξη πως ορίζεται ; 

• Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Shott είπε

Εφόσον έχει λήξει, η νέα λήξη πως ορίζεται ; 

Αν το προηγούμενο συμβόλαιο έχει λήξει (η για πιο σωστά έχει γίνει αορίστου) θα πρέπει να γίνει από την αρχή νέο συμβόλαιο

Δημοσ.

Ψάχνεις νομικά να δεις αν μπορείς να γλιτώσεις χρήματα απο έναν άνθρωπο που αν το έψαχνε και αυτός θα σε είχε πετάξει έξω πολύ νωρίτερα με ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία από πλευράς σου. Από τη στιγμή που σου έκανε και τρατο αυτούς τους δυο μήνες και βλέπει ότι τον ζαλίζουν για χρέη που δεν έχει κάνει και όλοι κάνουν την πάπια λογικό είναι να στα απαιτήσει αφού αφορούν δικά σου χρέη. Πλήρωσε τον άνθρωπο που σε εξυπηρέτησε και μετά βρες ότι εχεις να βρεις με τον παλιό σπιτονοικοκύρη σου.

Κανονας Ποτε μην βάζεις τρίτο άτομο σε  deal που έκανες κάποιον άλλο χωρίς να είναι ενήμερος και σύμφωνος 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση είχα βρεθεί και εγώ όταν έφυγα απο το σπίτι που νοίκιαζα επειδή πουλήθηκε. Τα είχα βρει σχετικά με τις εγγυήσεις που είχα προκαταβάλει αλλά είχα αφήσει απλήρωτα τα κοινόχρηστα, με σκοπό να τα τακτοποιήσω αργότερα. Από την εταιρεία κοινοχρήστων πήραν τηλέφωνο την πρώην ιδιοκτήτρια για την οφειλή, η οποία και με κάλεσε και της είπα φυσικά να μην ασχοληθεί καθώς ήταν δική μου υποχρέωση. Ομοίως έπραξα και με την εταιρεία, αφού τους είπα να μην ενοχλήσουν ξανά τον ιδιοκτήτη αλλά εμένα και μόνο. Τελικά τους τα πλήρωσα λίγο αργότερα και όλα καλά. 

Αν έχεις σκοπό να πληρώσεις την οφειλή σου, πήγαινε και κάνε το να ξεμπερδεύεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...