Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Shott είπε Παίρνει πχ ετήσια επιμήκυνση; Όχι συνεχίζει κανονικά μέχρι την λήξη του
Shott Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Όχι συνεχίζει κανονικά μέχρι την λήξη του Εφόσον έχει λήξει, η νέα λήξη πως ορίζεται ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Shott είπε Εφόσον έχει λήξει, η νέα λήξη πως ορίζεται ; Αν το προηγούμενο συμβόλαιο έχει λήξει (η για πιο σωστά έχει γίνει αορίστου) θα πρέπει να γίνει από την αρχή νέο συμβόλαιο
Morosana Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Ψάχνεις νομικά να δεις αν μπορείς να γλιτώσεις χρήματα απο έναν άνθρωπο που αν το έψαχνε και αυτός θα σε είχε πετάξει έξω πολύ νωρίτερα με ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία από πλευράς σου. Από τη στιγμή που σου έκανε και τρατο αυτούς τους δυο μήνες και βλέπει ότι τον ζαλίζουν για χρέη που δεν έχει κάνει και όλοι κάνουν την πάπια λογικό είναι να στα απαιτήσει αφού αφορούν δικά σου χρέη. Πλήρωσε τον άνθρωπο που σε εξυπηρέτησε και μετά βρες ότι εχεις να βρεις με τον παλιό σπιτονοικοκύρη σου. Κανονας : Ποτε μην βάζεις τρίτο άτομο σε deal που έκανες κάποιον άλλο χωρίς να είναι ενήμερος και σύμφωνος 3 1 1
Vlad27 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Σε παρόμοια περίπτωση είχα βρεθεί και εγώ όταν έφυγα απο το σπίτι που νοίκιαζα επειδή πουλήθηκε. Τα είχα βρει σχετικά με τις εγγυήσεις που είχα προκαταβάλει αλλά είχα αφήσει απλήρωτα τα κοινόχρηστα, με σκοπό να τα τακτοποιήσω αργότερα. Από την εταιρεία κοινοχρήστων πήραν τηλέφωνο την πρώην ιδιοκτήτρια για την οφειλή, η οποία και με κάλεσε και της είπα φυσικά να μην ασχοληθεί καθώς ήταν δική μου υποχρέωση. Ομοίως έπραξα και με την εταιρεία, αφού τους είπα να μην ενοχλήσουν ξανά τον ιδιοκτήτη αλλά εμένα και μόνο. Τελικά τους τα πλήρωσα λίγο αργότερα και όλα καλά. Αν έχεις σκοπό να πληρώσεις την οφειλή σου, πήγαινε και κάνε το να ξεμπερδεύεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις