Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Αυτό με το να βλέπεις στο χάρτη που βρίσκονται πώς το έκανες?

Πας στο bitdefender central, επιλέγεις την συσκευη που θελεις και στο antitheft (οπως ορθα ανέφερε ο rattlehead) ζητάς το στίγμα. Επίσης αν θες σου εμφανίζει και την IP της συσκευης!

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Και τα δυο χρόνια με 8,20  για μια συσκευή είναι καλή προσφορά..

Που την βρήκες αυτή την προσφορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως για 1 χρόνο δεν δίνω 10 ευρώ…

Θα περιμένω μέχρι 28 του μήνα που είναι cyber Monday για κάτι καλύτερο, αλλιώς θα αγοράσω ένα από τα παρακάτω:

α)Kaspersky Internet Security (3 συσκευές – 2 χρόνια) 10.67 ευρώ τελική τιμή.

β)Kaspersky Total Security  (5 συσκευές – 2 χρόνια) 14.55 ευρώ τελική τιμή.

Όλα με ενεργοποίηση μέσω VPN (A/NZ region) και αγορά από κατάστημα Συνεργάτη της Kaspersky…

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Θα περιμένω μέχρι 28 του μήνα που είναι cyber Monday για κάτι καλύτερο, αλλιώς θα αγοράσω ένα από τα παρακάτω:

Όλα με ενεργοποίηση μέσω VPN (A/NZ region) και αγορά από κατάστημα Συνεργάτη της Kaspersky…

Πάει και αυτός ,θεός σχωρεστον 😀

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΠΑ

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δικαίωμα σου!

Με την ασφαλεια μας δεν παιζουμε ουτε και ρισκάρουμε την επενδυση (λολ) μας σε κατι που μπορει να σταματησει να υπαρχει οσονουπω.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, oletiras είπε

Με την ασφαλεια μας δεν παιζουμε ουτε και ρισκάρουμε την επενδυση (λολ) μας σε κατι που μπορει να σταματησει να υπαρχει οσονουπω.

Ναι βρε... οκ

Δημοσ.

Εντελώς ακατάλληλο για εμένα, κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά και πήρα για 3 χρόνια.

Το firewall δεν είναι καθόλου παραμετροποιήσιμο, πολύ χειρότερο ακόμα και από αυτό των windows.

Τα false alert είναι ασταμάτητα, δεν με αφήνει καν να συνδεθώ στους server μου.

Όχι τίποτα άλλο έχασα και αρκετές ώρες με τη λογική "δώστου μία ευκαιρία" και ψάχνοντας στο Internet μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι.

Πάλι στο ESET θα καταλήξω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, elpenor είπε

Εντελώς ακατάλληλο για εμένα, κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά και πήρα για 3 χρόνια.

Το firewall δεν είναι καθόλου παραμετροποιήσιμο, πολύ χειρότερο ακόμα και από αυτό των windows.

Τα false alert είναι ασταμάτητα, δεν με αφήνει καν να συνδεθώ στους server μου.

Όχι τίποτα άλλο έχασα και αρκετές ώρες με τη λογική "δώστου μία ευκαιρία" και ψάχνοντας στο Internet μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι.

Πάλι στο ESET θα καταλήξω.

Τα εγραφα νωριτερα......ελεγα να του δωσω μια ευκαιρια στη 2ετη τιμη του e-shop αλλα ως φαινεται θα παραμεινω στην ευκολια, ανεση και μη ενοχληση του Eset που ειναι και παναλαφρο. Οτι πληρωνεις παιρνεις στην τελικη και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η ψυχικη και πνευματικη ηρεμια και η ευκολια/ανεση.

Ευχαριστω τον τοπικ starter και ολους για τη συνδρομη τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...