Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε

Έχω ακόμα 200 μέρες στο family pack. Τι χρειάζεται να κουβεντιάσω με το support για να γίνει επέκταση με αυτό το πακέτο???

Εγώ είχα το family πέρυσι(15 συσκευες/1 χρόνο)και αγόρασα το total (10 συσκευές/2χρονια).αυτό που μου πρότειναν ήταν να μου μειώσουν 4 μήνες,δηλαδή από 24 να ισχύσει το total για 20 μήνες.ολα οκ μετα

• Like 1
Δημοσ.

Τα antivirus κάνουν τίποτα πλέον ; γιατί έχω να χρησιμοποιήσω πάνω από 10 +
χρόνια και δεν βρίσκω τον λόγο. Διορθώστε με παρακαλώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Να ξέρετε πάντως ότι το μέγιστο που μπορείτε να ανανεώσετε είναι μέχρι 5 έτη μετά δεν δέχεται τον κωδικό ως extend 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, corsair04 είπε

Εντωμεταξύ έχει μεταφορικά…2,99€ 

Ναι γιατι δινουν μια καρτελιτσα που θελει...ξυσιμο. Πού να σκεφτουνε τα τζιμανια να αποκτησουν τπτ digital απτις εταιρειες να τα δινουν στον κοσμο με ενα ιμειλ τσακ μπαμ. Ενιγουει σε μενα τουλαχιστον ολα τα κοντινα μαγαζια μου το ειχαν οποτε πηγα το πηρα απο το πιο κοντινο (γιατι εχουμε κι αυτο το θεμα με τον Κωτσο οτι αν δε το χει ο κοντινος σου λενε αν θες να το παρεις πηγαινε μεχρι και 250 χιλιομετρα μακρια, εσωτερικη διακινηση γιοκ).

Επεξ/σία από StandardTen
Δημοσ.

Ναι ειναι  από τα καλύτερα anivirus , ίσως και το καλυτερο

Το Vpn του δε θα το έλεγα,  εκεί χρησιμοποιω το Cyber Ghost

Ολα εντάξει με την επέκταση, κανενα πρόβλημα εντελώς

Ευχαριστώ για την ενημέρωση της προσφοράς !!!!

bitextend.png

bitextend2.png

bitextendstart.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

εβαλα και εγω αλλα 2 κομματια για παραλαβη απο το καταστημα που ειναι διπλα μου , πολυ καλα μας βγήκε , ευχαριστουμε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως οσο το εβαλα σε 2 συγγενικα pc περσι σε προσφορα δωρεαν για 6 μηνες δεν εμεινα ευχαριστημενος. Πεταγε συνεχεια pop-ups, ιδιως το firewall, ηταν εκνευριστικο, κολλουσε αρκετα, πεταγε συνεχεια μηνυματα που ηταν σαν διαφημιστικα για να παρεις premium υπηρεσιες.

Αντιθετως εχω χρονια σε δικους μου υπολογιστες Nod32 Eset Internet Security και ειμαι υπερευχαριστημενος. Διακριτικο, ελαφρυ, δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει, μπλοκαρει οτιδηποτε υποπτο/περιεργο κτλ.

Επειδη ληγει και εμενα η συνδρομη του Nod32 φετος εψαχνα για προσφορα Eset αλλα εχω διαπιστωσει οτι δεν κανει προσφορες ολα αυτα τα χρονια. Το 3ετες το ειχα παρει 39 τελικη με ΦΠΑ και τωρα βλεπω μου εστειλε μηνυμα για 40 ανευ ΦΠΑ αρα 48-49 με ΦΠΑ.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sebu είπε

παντως οσο το εβαλα σε 2 συγγενικα pc περσι σε προσφορα δωρεαν για 6 μηνες δεν εμεινα ευχαριστημενος. Πεταγε συνεχεια pop-ups, ιδιως το firewall, ηταν εκνευριστικο, κολλουσε αρκετα, πεταγε συνεχεια μηνυματα που ηταν σαν διαφημιστικα για να παρεις premium υπηρεσιες.

Αντιθετως εχω χρονια σε δικους μου υπολογιστες Nod32 Eset Internet Security και ειμαι υπερευχαριστημενος. Διακριτικο, ελαφρυ, δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει, μπλοκαρει οτιδηποτε υποπτο/περιεργο κτλ.

Επειδη ληγει και εμενα η συνδρομη του Nod32 φετος εψαχνα για προσφορα Eset αλλα εχω διαπιστωσει οτι δεν κανει προσφορες ολα αυτα τα χρονια. Το 3ετες το ειχα παρει 39 τελικη με ΦΠΑ και τωρα βλεπω μου εστειλε μηνυμα για 40 ανευ ΦΠΑ αρα 48-49 με ΦΠΑ.

Και γω ημουν με ESET που ληγει σε λιγους μηνες. Πηρα 2 καρτες τις προσφοράς και πηρα και 6 μηνες δωρεαν trial απο bitdefender Γερμανιας (μεσω VPN) και ξεκινησα την χρηση απο τωρα.

Τρεχει κανονικα silently με κανενα popup ή κολληματα.  Σαν να εχω το ESET δλδ. Και μου δινει καποιες εξτρα δυνατοτητες (πχ το εχω εγκαταστησει στα κινητα των γονιων και μπορω να τους βλέπω στον χάρτη)

Για μενα προχωρα αφοβα αμα ψάχνεσαι. Ειδικα δε για την τιμη και τις παροχες...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Αυτό με το να βλέπεις στο χάρτη που βρίσκονται πώς το έκανες?

Προφανώς με το antitheft .αλλά ας απαντήσει ο φιλος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...