Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Οπότε σε κάθε περίπτωση θα περιμένει ειδοποίηση εγγράφως από το τμήμα και μετά θα κάνει ό,τι νομίζει. Η κλήση δεν αναφέρει τίποτα για δική του υποχρέωση να βγάλει τις πινακίδες. Είχα δίκιο στην απάντησή μου. 

Οποτε υπαρχει νομος.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οποτε υπαρχει νομος.

Ναι υπάρχει νόμος που λέει ότι το τμήμα θα τον ειδοποιήσει να βγάλει τις πινακίδες. Όχι ότι από μια κλήση που γράφει για αδυναμία αφαίρεσης πινακίδων από τα όργανα υποχρεούται να κάνει κάτι για αυτό. Εγώ μόνο το πρόστιμο βλέπω ως υποχρέωση στην κλήση. Αν βλέπεις κάτι άλλο, πες το. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Ναι υπάρχει νόμος που λέει ότι το τμήμα θα τον ειδοποιήσει να βγάλει τις πινακίδες. Όχι ότι από μια κλήση που γράφει για αδυναμία αφαίρεσης πινακίδων από τα όργανα υποχρεούται να κάνει κάτι για αυτό.

εγραψες 

Αναφορά σε κείμενο

Εγώ θα την πλήρωνα και δεν θα έκανα τίποτα άλλο με τις πινακίδες. Υπάρχει νόμος που λέει ότι είναι δουλειά του πολίτη να βγάζει τις πινακίδες και να τις παραδίδει στο τμήμα τη στιγμή που το όργανο μπορεί να το κάνει και δεν το κάνει; Άσε που στην κλήση δεν φαίνεται να λέει ότι εσύ υποχρεούσαι να τις βγάλεις. Αν δεν διάβαζα το ποστ σου και έβρισκα τέτοια κλήση, ούτε καν θα ήξερα ότι πρέπει να τις παραδώσω. 

Οποτε υπάρχει νομος,το "ασε κλπ " αφορά άλλη περίπτωση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

εγραψες 

Οποτε υπάρχει νομος,το "ασε κλπ " αφορά άλλη περίπτωση.

Ναι αναρωτιόμουν αν υπάρχει νόμος γιατί δεν ήξερα. Όπως φαίνεται, ο νόμος είναι άσχετος με την περίπτωση που συζητάμε για την κλήση που δέχτηκε και αν πρέπει να παραδώσει πινακίδες ή να πληρώσει μόνο το πρόστιμο. Αυτό είναι το θέμα του. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, filipprin είπε

Σωστα υπαρχει νομος που λεει οτι πρεπει να λαβει ειδοποιηση απο το τμημα.Εγω παντως πιστευω  οτι θα του ερθει.

Από την περιγραφή του περιστατικού, πιστεύω ότι δεν θα του έρθει.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην πάρουμε κάποιον στο λαιμό μας με συμβουλές και υποδείξεις, απαντώ από πρσωπική εμπειρία:

Με έγραψαν για κράνος με την ίδια παρατήρηση περί "αδυναμίας αφαίρεσης πινακίδας". Προφανώς βαριούνταν. Όταν τους ρώτησα επιτόπου μου είπαν ότι θα τις αφαιρέσω εγώ και θα τις παραδώσω στην τροχαία. Αλλιώς έχει μεγαλύτερο πρόστιμο ή ποινή. Πήγα στην τροχαία σε 2 μέρες και τους ζήτησα να αφαιρέσουν εκείνοι την πινακίδα, αν αυτό πρέπει να γίνει. Ε χαλάστηκαν αλλά το έκαναν. Τουλάχιστον δεν έπεσα αμαχητί  :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimakos234 είπε

και είχα διαπληκτιστει με κάποιον κατα το παρκάρισμα.

2 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Το αφησα σε ενα σημειο οπου γενικα υπαρχουν παρκαρισμενα αυτοκινητα. Οπως φαίνεται παρακατω, ακριβως στην θεση που ειναι τωρα το Skoda.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20221113_172935-min.jpg.9e3a4bceb09d0392ac89268edfbfe814.jpg

Μαλλον εφαγες την παρανομη θεση απο καποιον και πηρε τηλ να πει οτι δεν μπορει να περασει κτλ. Ησουν το τελευταιο αμαξι και η τροχαια εκρινε οτι μονο εσυ ενοχλεις. Ξερουν τι γινεται σε τετοιους δρομους, και ασχολουνται μονο αν ειδοποιηθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως για καρφωτη μοιαζει, οπως λεει ο φιλος, μου εχει τυχει παρομιο περιστατικο με μηχανη σε πλατεια, τσακωθηκα με "εδωσαν" και εγραψαν μονο την δικη μου απο τις δεκαδες που ηταν πανω στην πλατεια.

Δημοσ.

Πηρα και τηλ τυπικα το ΑΤ Ζωγραφου, με παρεπεμψαν στην ΓΑΔΑ επειδη η κληση κοπηκε απο την Αμεση Δραση, πηρα την ΓΑΔΑ, αυτοι με την σειρα τους ειπαν να παρω αλλο τηλ της τροχαιας.
Πηρα και στην τροχαια, με ρωτησαν τι γραφει πανω η κληση, ειπα τι γραφει και κυριως τι δεν γραφει η κληση, και ειπαν να παρω αυριο στο γραφειο προσβασεων να δουν τι εγραφε και τι οχι το πρωτοτυπο...

Να παω και στο ΑΤ Ζωγραφου αυριο το πρωι οπως σχεδιαζα μηπως μαθω τιποτα παραπανω ή τζαμπα θα παω, αφου πρακτικα μολις ακουσαν απο Αμεση Δραση, με εστειλαν αλλου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Πηρα και τηλ τυπικα το ΑΤ Ζωγραφου, με παρεπεμψαν στην ΓΑΔΑ επειδη η κληση κοπηκε απο την Αμεση Δραση, πηρα την ΓΑΔΑ, αυτοι με την σειρα τους ειπαν να παρω αλλο τηλ της τροχαιας.
Πηρα και στην τροχαια, με ρωτησαν τι γραφει πανω η κληση, ειπα τι γραφει και κυριως τι δεν γραφει η κληση, και ειπαν να παρω αυριο στο γραφειο προσβασεων να δουν τι εγραφε και τι οχι το πρωτοτυπο...

Να παω και στο ΑΤ Ζωγραφου αυριο το πρωι οπως σχεδιαζα μηπως μαθω τιποτα παραπανω ή τζαμπα θα παω, αφου πρακτικα μολις ακουσαν απο Αμεση Δραση, με εστειλαν αλλου?

Νέε μου άφησε την κλήση έτσι όπως είναι, η κλήση θα μεταβιβαστεί στην δημοτική ενότητα που ανήκεις και ένας διοικητικός υπάλληλος θα σου στείλει σε κάνα δυο χρόνια αλληλογραφία με τα ΕΛΤΑ που θα σου γράφει έως τάδε ημερομηνία να πας να την πληρώσεις αν δεν την πληρώσεις ούτε τότε σε κάνα χρόνο(σύνολο τρία) θα την δεις στο taxisnet και την αποπληρώσεις σε 24 δόσεις.. :P

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.

αν ήρθε η αμεση δραση ειναι σιγουρα καρφωτη. ελπιζω να θυμασαι ποιος ειναι για να του ανταποδωσεις την εξυπηρετηση

• Like 4
Δημοσ.

Καλημερα, φρεσκος φρεσκος, πηρα τηλ με την τσιμπλα στο ματι στο γραφειο παραβασεων. Εψαξαν την κληση με τις πινακιδες, και μου ειπαν απλα να πληρωσω το 20ρικο και τελος. Δεν ειπαν κατι για καταθεση πινακιδων

• Like 7
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tzotzo είπε

αν ήρθε η αμεση δραση ειναι σιγουρα καρφωτη. ελπιζω να θυμασαι ποιος ειναι για να του ανταποδωσεις την εξυπηρετηση

αυτός είναι σας τον βρήκα !!!

muscle-freak-muscle.gif

Δημοσ.

Η αφαιρεση πινακιδων ειναι κατι που θα εκλειψει ή θα γινεται σε πολυ ακραιες παραβασεις γιατι τιμωρει πχ τον ιδιοκτητη για κατι που μπορει να εκανε αλλος οδηγος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...