Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητο μου ειναι το samsung S21 και ψαχνω καποια καλα ασυρματα ακουστικα (ψειρες) χωρις καποιο οριο τιμης αν τα αξιζουν

Η εμφανης επιλογη ισως ειναι να παω προς τα buds αλλα δεν ξερω για την εφαρμογη τους

Με τα αντιστοιχα της apple υποθετω θα χασω καποιες λειτουργιες

Υπαρχουν προτασεις;

Επεξ/σία από Arch11
Δημοσ.
Στις 13/11/2022 στις 5:23 ΜΜ, Arch11 είπε

Με τα αντιστοιχα της apple υποθετω θα χασω καποιες λειτουργιες

ναι, θα χάσεις

Εγώ, με samsung galaxy επίσης, είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στα buds 2 & buds 2 pro. Αν χρησιμοποιούσα περισσότερο τα μέσα, άρα χρησιμοποιούσα περισσότερο/συχνότερα τα ακουστικά, θα πήγαινα ασυζητητί στα 2 pro με βάση τα όσα διάβασα (πολύ καλύτερο ANC, συν κάποια έξτρα gimmicks, όπως καλύτερο "surround" ήχο σε netflix/disney+/hbo, pause και ενεργοποίηση ambience mode όταν μιλήσεις κλπ). Αντίστοιχα, κι αυτά, εκτός οικοσυστήματος Samsung Galaxy χάνουν πολλές λειτουργίες. Ίσως με πιάσει το καναλωτικό μου και πάρω όντως τα pro :P

Δημοσ.
22 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

ναι, θα χάσεις

Εγώ, με samsung galaxy επίσης, είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στα buds 2 & buds 2 pro. Αν χρησιμοποιούσα περισσότερο τα μέσα, άρα χρησιμοποιούσα περισσότερο/συχνότερα τα ακουστικά, θα πήγαινα ασυζητητί στα 2 pro με βάση τα όσα διάβασα (πολύ καλύτερο ANC, συν κάποια έξτρα gimmicks, όπως καλύτερο "surround" ήχο σε netflix/disney+/hbo, pause και ενεργοποίηση ambience mode όταν μιλήσεις κλπ). Αντίστοιχα, κι αυτά, εκτός οικοσυστήματος Samsung Galaxy χάνουν πολλές λειτουργίες. Ίσως με πιάσει το καναλωτικό μου και πάρω όντως τα pro :P

Στεκονται καλα στα αυτια ομως?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Arch11 είπε

Στεκονται καλα στα αυτια ομως?

Χρήστης buds live και πρώην buds+. Αρκετά άνετα και τα 2 (ακόμα και τα φασόλια τα live ένας θεός ξέρει πώς δεν πέφτουν). Θα έλεγα να κοιτάξεις τα buds pro γιατί τώρα παίζουν κοντά στα 100€ και πιστεύω είναι καλή επιλογή, ειδικά για galaxy συσκευές

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...