Arch11 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το κινητο μου ειναι το samsung S21 και ψαχνω καποια καλα ασυρματα ακουστικα (ψειρες) χωρις καποιο οριο τιμης αν τα αξιζουν Η εμφανης επιλογη ισως ειναι να παω προς τα buds αλλα δεν ξερω για την εφαρμογη τους Με τα αντιστοιχα της apple υποθετω θα χασω καποιες λειτουργιες Υπαρχουν προτασεις; Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από Arch11
foniki_melitzana Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Στις 13/11/2022 στις 5:23 ΜΜ, Arch11 είπε Με τα αντιστοιχα της apple υποθετω θα χασω καποιες λειτουργιες ναι, θα χάσεις Εγώ, με samsung galaxy επίσης, είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στα buds 2 & buds 2 pro. Αν χρησιμοποιούσα περισσότερο τα μέσα, άρα χρησιμοποιούσα περισσότερο/συχνότερα τα ακουστικά, θα πήγαινα ασυζητητί στα 2 pro με βάση τα όσα διάβασα (πολύ καλύτερο ANC, συν κάποια έξτρα gimmicks, όπως καλύτερο "surround" ήχο σε netflix/disney+/hbo, pause και ενεργοποίηση ambience mode όταν μιλήσεις κλπ). Αντίστοιχα, κι αυτά, εκτός οικοσυστήματος Samsung Galaxy χάνουν πολλές λειτουργίες. Ίσως με πιάσει το καναλωτικό μου και πάρω όντως τα pro
Arch11 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε ναι, θα χάσεις Εγώ, με samsung galaxy επίσης, είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στα buds 2 & buds 2 pro. Αν χρησιμοποιούσα περισσότερο τα μέσα, άρα χρησιμοποιούσα περισσότερο/συχνότερα τα ακουστικά, θα πήγαινα ασυζητητί στα 2 pro με βάση τα όσα διάβασα (πολύ καλύτερο ANC, συν κάποια έξτρα gimmicks, όπως καλύτερο "surround" ήχο σε netflix/disney+/hbo, pause και ενεργοποίηση ambience mode όταν μιλήσεις κλπ). Αντίστοιχα, κι αυτά, εκτός οικοσυστήματος Samsung Galaxy χάνουν πολλές λειτουργίες. Ίσως με πιάσει το καναλωτικό μου και πάρω όντως τα pro Στεκονται καλα στα αυτια ομως?
Kag1ante Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Arch11 είπε Στεκονται καλα στα αυτια ομως? Χρήστης buds live και πρώην buds+. Αρκετά άνετα και τα 2 (ακόμα και τα φασόλια τα live ένας θεός ξέρει πώς δεν πέφτουν). Θα έλεγα να κοιτάξεις τα buds pro γιατί τώρα παίζουν κοντά στα 100€ και πιστεύω είναι καλή επιλογή, ειδικά για galaxy συσκευές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα