Προς το περιεχόμενο

85 '' sony 1609euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

σε συνεννοηση με την sharp Ελλαδος μου επεστρεψαν τα χρηματα

Τι σου επέστρεψαν δηλαδή; όλο το ποσό της αγοράς;

Δημοσ.

Το VRR δεν δουλευει μαζι με local dimming με αποτελεσμα να μην εχει την καλυτερη εικονα. Αυτο ειναι το βασικο θεμα. Κατα τα αλλα εγω την ευχαριστηθει την τηλεοραση με PS5 εχει παρα πολυ καλη εικονα. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με VRR και 120HZ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Noobios είπε

Το VRR δεν δουλευει μαζι με local dimming με αποτελεσμα να μην εχει την καλυτερη εικονα. Αυτο ειναι το βασικο θεμα. Κατα τα αλλα εγω την ευχαριστηθει την τηλεοραση με PS5 εχει παρα πολυ καλη εικονα. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με VRR και 120HZ.

Εχω την εντυπωση πως αν συνδεσεις με hdmi 2.1 και στειλεις 4k 120hz κατεβαζει την αναλυση και την δειχνει χαλια με interopolation

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Doubt είπε

Τι σου επέστρεψαν δηλαδή; όλο το ποσό της αγοράς;

Όλο το ποσό ναι και ειχαν περασει 13 μηνες απο την αγορα. γτ προφανώς ούτε οι ίδιοι δεν είχαν σκεφτεί να κάνουν επιστροφή σε παλαιότερο firmware ώστε να δουλεύουν όλα όπως πριν, αν κ ετσι θα εμενε πισω η τηλεοραση κ σε αλλα θεματα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Πότε δεν κατάλαβα γτ ένα χαρακτηριστικό που το είχε η τηλεόραση κατά την αγορά της έπρεπε να αφαιρεθεί μετέπειτα. Και όταν τους ανέφερα γτ έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο η απάντηση ήταν εγώ είμαι απλός υπάλληλος.

Η καταγγελία έγινε δεκεμβριο του 2018 και η επιστροφή αρχες Φεβρουάριου του 2019. Η τηλεόραση είχε αγοραστεί Ιανουάριο του 2018.

Μου είχαν δώσει κ επιλογή να αγοράσω κάτι άλλο από το κατάστημα με αυτά τα χρήματα αλλά προτίμησα επιστροφή ποσού.

Επεξ/σία από murcielago580
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...