Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 20 χρόνια που έχω αλλάξει διάφορες μηχανές αποφάσισα να αγοράσω ένα σκουτεράκι, κυρίως για οικογενειακούς λόγους.

Όσο και εάν φανεί παράξενο δεν θυμάμαι να έχω οδηγήσει ποτέ δίκυκλο χωρίς ταχύτητες, οπότε δεν έχω ιδέα.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι σε μεταχειρισμένο γύρω στα 3 χιλιάρικα;

Σίγουρα πάνω από 300 κυβικά και να έχει ικανοποιητικό χώρο αποθήκευσης.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Fan είπε

Μετά από 20 χρόνια που έχω αλλάξει διάφορες μηχανές αποφάσισα να αγοράσω ένα σκουτεράκι, κυρίως για οικογενειακούς λόγους.

Όσο και εάν φανεί παράξενο δεν θυμάμαι να έχω οδηγήσει ποτέ δίκυκλο χωρίς ταχύτητες, οπότε δεν έχω ιδέα.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι σε μεταχειρισμένο γύρω στα 3 χιλιάρικα;

Σίγουρα πάνω από 300 κυβικά και να έχει ικανοποιητικό χώρο αποθήκευσης.

Μπες μέσα στο car     έχεις πολλές αγγελίες εκεί👉.. Ψάξιμο θέλει.. 

Δημοσ.

Forza ή Xmax, ότι σ αρέσει περισσότερο.

Λίγο καλύτερο σε θέμα άνεσης το Forza, πιο σβέλτο μοτερ το Xmax.

Θα σου λεγα και το SH αλλά μιας και λες δεν έχεις οδηγήσει ξανά scooter θα σου φαινόταν πολύ πιο άβολο και μακρία απ το πώς έχεις συνηθίσει απ τα άλλα δύο.

PS Όπου να ναι θα σκάσουν οι κλασικοί γνωστοί του insomnia  να σου γράψουν γιατί να πάρεις scooter, πάρε τρακτερ ή μικρό αυτοκίνητο ή hayabusa. Απλά προσπερνάς.

• Like 1
Δημοσ.

Sym και Kymco τα ξεχνάω; Γιατί βλέπω ότι είναι πολύ οικονομικά σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fan είπε

Sym και Kymco τα ξεχνάω; Γιατί βλέπω ότι είναι πολύ οικονομικά σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Εφ όσον μπορείς να δώσεις 3Κ όπως λες δεν υπάρχει λόγος ν ασχοληθείς.

Κάποια μοντέλα τους είναι μια χαρά μηχανάκια, απλά δεν είναι γιαπωνέζικα. Ειδικά όταν μιλάμε για μεταχειρισμένο προτιμήσε κάτι πιο safe σαν επιλογή.

To Beverly που προτείνει ο φίλος από κάτω επίσης πολύ καλό, απλά υποθέτω ψάχνεις scooter για άνεση κυρίως και σε αυτό το Forza δεν έχει ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Κάποιο σοβαρό μαγαζί που πουλάει σκουτεράκια;

Έψαξα λίγο στο google και έφριξα από τα σχόλια που διάβασα για γνωστά μαγαζιά

Δημοσ.
17 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Forza ή Xmax, ότι σ αρέσει περισσότερο.

Λίγο καλύτερο σε θέμα άνεσης το Forza, πιο σβέλτο μοτερ το Xmax.

Θα σου λεγα και το SH αλλά μιας και λες δεν έχεις οδηγήσει ξανά scooter θα σου φαινόταν πολύ πιο άβολο και μακρία απ το πώς έχεις συνηθίσει απ τα άλλα δύο.

PS Όπου να ναι θα σκάσουν οι κλασικοί γνωστοί του insomnia  να σου γράψουν γιατί να πάρεις scooter, πάρε τρακτερ ή μικρό αυτοκίνητο ή hayabusa. Απλά προσπερνάς.

Forza και xmax στα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν. Μιλάμε πάντα για ένα καλό μτχ .

11 ώρες πριν, Fan είπε

Sym τα ξεχνάς.

Βρες κάνα kymco downtown 300 ή xtown 350 το πολύ 4ετιας και κάτω από 30κ χλμ.  Με ολυ ψάξιμο στο καρ και παζάρια θα βρεις ένα καλό.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mp123 είπε

Forza και xmax στα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν. Μιλάμε πάντα για ένα καλό μτχ .

Sym τα ξεχνάς.

Βρες κάνα kymco downtown 300 ή xtown 350 το πολύ 4ετιας και κάτω από 30κ χλμ.  Με ολυ ψάξιμο στο καρ και παζάρια θα βρεις ένα καλό.

Γιατί τα ξεχνάει τα Sym;

Στα πλαστικά τους μπορεί να μην είναι άνω του μετρίου σε ποιότητα ,αλλά μηχανικά είναι αστέρια.Φουλ αξιόπιστα πολλά μοτέρ από αυτά και οικονομικά.

Και πολύ πιο φτηνά σέρβις σε σχέση με Kymco.

Αν ψάχνει 300 κυβικά ένα Sym Citycom ή ένα Sym Hd 300 ή κάποιο Cruisym αν βρει θα τον καλύψουν πλήρως.

Άλλωστε Ιαπωνέζικο δεν θα βρει σε αυτά τα λεφτά εκτός κι αν πέσει σε κυβικά.

Piaggio εγώ προσωπικά μεταχειρα δεν θα πρότεινα εκτός κι αν ήταν ελάχιστα μεταχειρισμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνούμε σε όλα εκτός από την εταιρία και τα μοντέλα. Έχοντας οδηγήσει τα 2 από τα τρία συμ που λες τα 2 της κυμκο που προτείνω ειναι πολύ καλύτερα σε πλαστικα , αξιοπιστια , δύναμη. Είχα το xtown 350.Αν μπορεί να το βρει όπως λέω πιο πανω ,το παίρνει με κλειστά τα μάτια.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mp123 είπε

Συμφωνούμε σε όλα εκτός από την εταιρία και τα μοντέλα. Έχοντας οδηγήσει τα 2 από τα τρία συμ που λες τα 2 της κυμκο που προτείνω ειναι πολύ καλύτερα σε πλαστικα , αξιοπιστια , δύναμη. Είχα το xtown 350.Αν μπορεί να το βρει όπως λέω πιο πανω ,το παίρνει με κλειστά τα μάτια.

Μήπως εννοείς το downtown 350;

Έχω εμπειρία από Sym symphony st200i με 94000χλμ (εταιρικό),που δεν μου έχει βγάλει τίποτα ,αλλά έχει κάθε 2500χλμ λάδια και κάθε 12000χλμ ιμάντα και κατανάλωση από 3λιτρα και άνω (εγώ το θεωρώ ασύμφορο αν κάνεις χλμ)

Και το δικό μου ένα Sym Cruisym 300 2017 με 60000χλμ που πάλι δεν μου έβγαλε τίποτα αλλά τα πλαστικά του είναι λίγο ποιότητα jumbo.

Σέρβις κάθε 5000χλμ και ιμάντα κάθε 15000χλμ (τα Ιαπωνικά αντίστοιχα θέλουν κάθε 20000χλμ) και κατανάλωση από 4 και λίγο άνω λίτρα.

Γενικά προτείνω μόνο Ιαπωνικά αλλά όταν υπάρχει θέμα buhget θεωρώ την Sym μια καλη εναλλακτική ,εκτός κι αν κάνεις αρκετά χλμ που με τα χρόνια θα σου έρθει μια η άλλη με ένα Ιαπωνικό.

• Like 1
Δημοσ.

να πούμε την αλήθεια στης μέρες μας τιμές στα μηχανάκια (και οχι μονο) ειναι στο θεω

300cc και πανω
να εχει χωρους
και να μην ειναι χαρχαλο (παλιό με πολλά χιλομετρα λιωμένο κλπ)

αν βρεις θα ειναι καθαρά απο θέμα τύχης η καποιος φεύγει εξωτερικό και θέλει να το δωσει ΧΘΕΣ

αλλιώς χαρχάλι και θα σκάσεις άλλα πόσα πάνω του

εδω βλεπω το downton 300 του 12 με 42,000 χιλομετρα να στα 3,000 (το καλυτερο που ειδα δλδ ηταν αυτο)

Δημοσ.

Οκ λάθος έκανα. Το downtown 350 είχα. Ήταν όταν μάθαινα από σκουτερ. Για budget σκουτερ μόνο κυμκο θα ξαναπαίρνα. 

Δημοσ.

Tο downtown 350i ξεφεύγει του εύρους τιμής που ψάχνω, τουλάχιστον με αυτά που βλέπω στο car.

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να κατέβει κάποιος με παζάρι βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fan είπε

Tο downtown 350i ξεφεύγει του εύρους τιμής που ψάχνω, τουλάχιστον με αυτά που βλέπω στο car.

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να κατέβει κάποιος με παζάρι βέβαια.

Δεν αφήνεις τα μτχ και δεν παίρνεις ένα pcx ;  Το οδήγησα χθες και έπαθα πλάκα  ποιότητα χώρους αξιοπιστια  μεταπωλητικη αξία, 90 χλμ πάει άνετα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...