panaise Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Κύριοι συνέβη το εξής "περίεργο". Ανοίγοντας την εφαρμογή της cosmote και πηγαίνοντας στις διευθύνσεις μου, μου εμφανίζει τις διευθύνσεις από τις οποίες έχω παραγγείλει με το BOX και μάλιστα γράφει και τα σχόλια που έχω δώσει στον ντελιβερα... Δίνουν τα δεδομένα μας έτσι, ούτε ένα edit δεν κάνουν..
kormos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 13/11/2022 στις 1:24 ΜΜ, panaise είπε Κύριοι συνέβη το εξής "περίεργο". Ανοίγοντας την εφαρμογή της cosmote και πηγαίνοντας στις διευθύνσεις μου, μου εμφανίζει τις διευθύνσεις από τις οποίες έχω παραγγείλει με το BOX και μάλιστα γράφει και τα σχόλια που έχω δώσει στον ντελιβερα... Δίνουν τα δεδομένα μας έτσι, ούτε ένα edit δεν κάνουν.. Έχεις δώσει συγκατάθεση εξ αρχής, αν δεν έχεις προσέξει... Αλλά αν δεν δώσεις τα στοιχεία στον διανομέα πως θα σου κάνει παράδοση? Στο πάρκο? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από kormos
panaise Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 13/11/2022 στις 1:28 ΜΜ, kormos είπε Έχεις δώσει συγκατάθεση εξ αρχής, αν δεν έχεις προσέξει... Αλλά αν δεν δώσεις τα στοιχεία στον διανομέα πήχες θα σου κάνει παράδοση? Στο πάρκο? Τι εννοείς, συγκατάθεση έδωσα -αν- στην εφαρμογή BOX. Η cosmote που κολλάει και εχει αυτά τα στοιχεία; που εισαι και ειρωνικος... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από panaise
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα