xariscd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χάλασε το φωτιστικό οροφής και εφόσον το άνοιξα βρήκα τα καμένα led και πρόκειται να τα αλλάξω. Έως τώρα η τροφοδοσία γινόταν με το διάφανο τροφοδοτικό 30~150vdc 250mA.load 12~40w x2 Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ακυρώσω την μια μπάρα και να ξεκολλήσω τα καλά led και να αντικαταστήσεω τα καμένα. Τα λεδ είναι 5730 0.15A 3.4v 0.5W Και το μπλε τροφοδοτικό που έχω είναι 27~38vdc. 1500mAmp.50w καταρχιν το παλιό ειχε διπλή εξοδο ενώ το νέο μια. Θα μπορέσω να το κάνω να λειτουργήσει; έστω και την μια σειρά led. Στην ουσία 8:00 αντί να βάλω τις έξι σειρές led να βάλω μόνο τις 5:00 και να βάλω αυτο το τροφοδοτικό το μπλε. Το άλλο κάηκε. Ένα ακόμη στοιχείαο είναι ότι θα το ταμπελάκι του φωτιστικού λέει 48watt ότι ήταν αυτό στο σύνολο μάλλον το φωτιστικό Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από xariscd
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Ξυλωσετα όλα, παρε μια ταινια λεντ 5050 12ν βαλε οσες σειρες θέλεις πάρε και ενα τροφοδοτικό 230/12νdc και καθάρισες
xariscd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι μια λύση αυτή. Αλλά εδώ ψάχνουμε να δούμε πως μπορούμε να επισκευάσουμε αυτό, το κακό είναι ότι τώρα έχω επισκέπτες σπίτι και δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μόλις φύγουν βάζω μπρος. Έχω και ένα πιστόλι θερμού αέρα για το ξεκόλλημα. Θα άχρηστεψω την μια ράβδο και βάλω σε λειτουργία τις υπόλοιπες 5.και αν καταφέρω να ανάψω και τις δύο σειρές τότε έχει αρκετό φως. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από xariscd
thanasisxask Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, xariscd είπε Είναι μια λύση αυτή. Αλλά εδώ ψάχνουμε να δούμε πως μπορούμε να επισκευάσουμε αυτό, το κακό είναι ότι τώρα έχω επισκέπτες σπίτι και δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μόλις φύγουν βάζω μπρος. Έχω και ένα πιστόλι θερμού αέρα για το ξεκόλλημα. Θα άχρηστεψω την μια ράβδο και βάλω σε λειτουργία τις υπόλοιπες 5.και αν καταφέρω να ανάψω και τις δύο σειρές τότε έχει αρκετό φως. Μετά από το τροφοδοτικό που πάει το καλώδιο; κατευθείαν στις μπάρες; Το fluke δικό σου είναι;
xariscd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σχεδόν..της δουλειάς αλλά το έχω τώρα εγω, για το fluke.... ναι κατευθείαν πάνε στις μπάρες Οπότε πάμε στη λύση του φίλου που είπε λεντοταινια και τελος τα λεντάκια ανάβουν όλα όταν τα μετράς ατομικά, όταν το βάζεις το τροφοδοτικό όμως μάλλον είναι λίγα τα βολτ που βγάζει ή τα βατ οπότε δεν δουλεύει. Εντάξει περάσαμε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, μάθαμε και κάτι. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από xariscd
xariscd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Να γιατί δεν δουλεύει. Το παλιό τροφοδοτικό έχει 3 πιν στην έξοδο ενώ το νέο μόνο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα