Fotografos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Καλημερα, εχω την εκδοση 1.83 freeware Προσπαθησα να κανω καποια mp3 με το προγραμμα αυτο αλλα τζιφος πανω απο 56kbps δεν γινονται Τι μπορω να κανω? Δειτε και την σχετικη εικονα Σε αλλο PC με ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις ειναι ενταξει
TeoNOKIA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μάλλον δεν εχεις εγκατεστημένο codec για να σού κάνει κωδικοποίηση σε mp3. Μπορείς να κατεβάσεις τον Lame. Επίσης, μπορείς να κατεβάσεις τ Musicmatch που είναι πολύ πιο εξελιγμένο από το Audiograbber
avisinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Επέλεξε σαν internal codec τον lame.Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα
TeoNOKIA Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 >http://www.free-codecs.com/download/Lame_Encoder.htm
Spitzenklasse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Πρόσεχε όμως! Από τη διεύθυνση αυτή θα κατεβάσεις το συμπιεσμένο αρχείο αλλά και να το τρέξεις δεν θα κάνει τίποτα. Απλά μπορείς από τον φάκελλο που θα δημιουργηθεί, να αντιγράψεις το αρχείο lame.dll -ή κάπως έτσι- που θα βρείς, μέσα στον φάκελλο του Audiograbber και θα δεις ότι λειτουργεί ως περισσότερες δυνατότητες ρυθμίσεων στο μενού από όπου φτιάχνεις τα mp3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.