seneka21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους, Προσπαθώ ανεπιτυχώς να λειτουργήσω τηλεφωνική σύνδεση VOIP της YUBOTO με τη χρήση του Adaptor FTA1101 της Flyingvoce το οποίο απ' όσο αντιλαμβάνομαι τρέχει κάποια έκδοση VOIP του DD-WRT. Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει φαίνονται στις συνημμένες φωτογραφίες. Ο εν λόγω Voip adaptor συνδέεται στο internet μέσω router που τρέχει OpenWrt. Να σημειώσω επίσης ότι έχω σύνδεση internet Cosmote και ότι δεν είμαι πίσω από NAT. Όπως φαίνεται και στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, το "Line Status" δείχνει ότι η σύνδεση στο Voip γίνεται κανονικά (Registered). Επίσης στο ακουστικό του τηλεφώνου το ηχητικό σήμα του δικτύου ακούγεται κανονικά. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να κάνω εξερχόμενες ή να δεχτώ κλήσεις. Θα ήθελα να προσθέσω ότι δοκιμαστικές κλήσεις Voip για την ίδια σύνδεση, τον ίδιο αριθμό στην ίδια σύνδεση Internet μέσω άλλου softophone (GS Wave) γίνονται κανονικά. Τέλος να πω ότι η τηλεφωνική μου επικοινωνία με τεχνικό της εταιρίας απέβη δυστυχώς άκαρπη και μείναμε στο θα δούμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από seneka21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα