Warlord1981 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά σας χαιρετώ. Όπως λεει και ο τίτλος έχω βρει μια μεταχειρισμένη Sapphire Radeon RX 5700 XT στα 150 ευρώ την δίνει ο τύπος. Το πρόβλημα που έχει όπως γράφει στην αγγελία είναι πως μετά από περίπου 5 λεπτά εκκίνησης του υπολογιστή και ενώ είναι απλά στο desktop η κάρτα υπερθερμαίνεται, το fan πάει στο full και η κάρτα σταματάει να δίνει εικόνα. Δεν κρασαρει, απλα μαύρη οθόνη. Όπως αναφέρει η κάρτα δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και στις φώτο της αγγελίας φαίνονται όντως τα sticker πάνω στην βίδα άθικτα και γενικά η κάρτα σε καλή κατάσταση με το κουτί της κλπ. Είναι εκτός εγγύησης. Δεν αναφέρει τι χρήση έκανε (mining/gaming). Τι προτείνετε; Tι θα κάνατε εσείς; Σκέφτομαι αν την έπαιρνα να την ανοιγα να αλλαζα paste και thermal pads. Πιστεύετε οτι με τα συμπτώματα που αναφέρει θα ήταν αρκετό ή καλύτερα μη ρισκάρω; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Θα μπορούσε να είναι και κάτι πολύ απλό όπως drivers ή γενικά software related του pc του αλλα γενικά δεν θέλω και γω να του κάνω και πολλές ερωτήσεις και στο τέλος του κάνω troubleshooting και την φτιάξει 😛 Θα την ήθελα σαν 2η καρτούλα σε ενα 2ο χαλαρό build. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από Warlord1981
umbrella co. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η προσωπικη μου αποψη ειναι πως οτι και να χει αυτη η καρτα (επισκευασιμη ή οχι), για €150 δεν αξιζει να ασχοληθεις. Για €50 ναι. Τα χρηματα ομως ειναι δικα σου οποτε εσυ αποφασιζεις. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από umbrella co. 2 1
bonorov Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Warlord1981 είπε Παιδιά σας χαιρετώ. Όπως λεει και ο τίτλος έχω βρει μια μεταχειρισμένη Sapphire Radeon RX 5700 XT στα 150 ευρώ την δίνει ο τύπος. Το πρόβλημα που έχει όπως γράφει στην αγγελία είναι πως μετά από περίπου 5 λεπτά εκκίνησης του υπολογιστή και ενώ είναι απλά στο desktop η κάρτα υπερθερμαίνεται, το fan πάει στο full και η κάρτα σταματάει να δίνει εικόνα. Δεν κρασαρει, απλα μαύρη οθόνη. Όπως αναφέρει η κάρτα δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και στις φώτο της αγγελίας φαίνονται όντως τα sticker πάνω στην βίδα άθικτα και γενικά η κάρτα σε καλή κατάσταση με το κουτί της κλπ. Είναι εκτός εγγύησης. Δεν αναφέρει τι χρήση έκανε (mining/gaming). Τι προτείνετε; Tι θα κάνατε εσείς; Σκέφτομαι αν την έπαιρνα να την ανοιγα να αλλαζα paste και thermal pads. Πιστεύετε οτι με τα συμπτώματα που αναφέρει θα ήταν αρκετό ή καλύτερα μη ρισκάρω; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Θα μπορούσε να είναι και κάτι πολύ απλό όπως drivers ή γενικά software related του pc του αλλα γενικά δεν θέλω και γω να του κάνω και πολλές ερωτήσεις και στο τέλος του κάνω troubleshooting και την φτιάξει 😛 Θα την ήθελα σαν 2η καρτούλα σε ενα 2ο χαλαρό build. Δεν τα παιζεις στοίχημα τα λεφτά καλυτερα;; Ίδιες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις ή να χάσεις. Καμμένη από mining είναι. 2
malakudi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Παιδιά σας χαιρετώ. Όπως λεει και ο τίτλος έχω βρει μια μεταχειρισμένη Sapphire Radeon RX 5700 XT στα 150 ευρώ την δίνει ο τύπος. Το πρόβλημα που έχει όπως γράφει στην αγγελία είναι πως μετά από περίπου 5 λεπτά εκκίνησης του υπολογιστή και ενώ είναι απλά στο desktop η κάρτα υπερθερμαίνεται, το fan πάει στο full και η κάρτα σταματάει να δίνει εικόνα. Δεν κρασαρει, απλα μαύρη οθόνη. Όπως αναφέρει η κάρτα δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και στις φώτο της αγγελίας φαίνονται όντως τα sticker πάνω στην βίδα άθικτα και γενικά η κάρτα σε καλή κατάσταση με το κουτί της κλπ. Είναι εκτός εγγύησης. Δεν αναφέρει τι χρήση έκανε (mining/gaming). Τι προτείνετε; Tι θα κάνατε εσείς; Σκέφτομαι αν την έπαιρνα να την ανοιγα να αλλαζα paste και thermal pads. Πιστεύετε οτι με τα συμπτώματα που αναφέρει θα ήταν αρκετό ή καλύτερα μη ρισκάρω; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Θα μπορούσε να είναι και κάτι πολύ απλό όπως drivers ή γενικά software related του pc του αλλα γενικά δεν θέλω και γω να του κάνω και πολλές ερωτήσεις και στο τέλος του κάνω troubleshooting και την φτιάξει 😛 Θα την ήθελα σαν 2η καρτούλα σε ενα 2ο χαλαρό build. 50/50 είναι νομίζω να είναι απλώς ξεραμένη πάστα ή ποιο σοβαρή βλάβη. Το ρισκάρεις 2 1
triplex1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Οτι ανεφεραν τα παιδια , 50-50 ειναι , εγω δεν θα την πληρωνα για 150 θα τα'παιζα στοιχημα 3 1
Warlord1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Εχετε δικιο. θα του πω ενα 50ρικο και πολυ ειναι. Δεν θα δεχτει αλλα οκ. Σας ευχαριστω! 3
dpolal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Εχετε δικιο. θα του πω ενα 50ρικο και πολυ ειναι. Δεν θα δεχτει αλλα οκ. Σας ευχαριστω! Ειλικρινά τώρα αλλά καίγεσαι τόσο πολύ για κάρτα γραφικών που είσαι διατεθειμένος να χάσεις ακόμα και ένα 50ρικο έστω στην περίπτωση που δεν φτιάχνει με τίποτα ;;;
Warlord1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Ειλικρινά τώρα αλλά καίγεσαι τόσο πολύ για κάρτα γραφικών που είσαι διατεθειμένος να χάσεις ακόμα και ένα 50ρικο έστω στην περίπτωση που δεν φτιάχνει με τίποτα ;;; Ε ναι δεν θα με πειραζε για ενα πενηνταρικο.
dpolal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Ε ναι δεν θα με πειραζε για ενα πενηνταρικο. Οι αγγελίες πάντως είναι τίγκα με αρκετά αξιόλογες κάρτες στα 150 ευρώ που τουλάχιστον λειτουργούν. 2
lefteriskmail Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το σύμπτωμα αυτό οφείλεται σε κακή τροφοδοσία συνήθως. Απέκλεισε το πρώτα αυτό και προχωράς. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από lefteriskmail 1
triplex1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Αν ειναι να χασεις 50ρικο καλυτερα ειναι να σε δωσω εγω μια 7870xt που εχω και δουλευει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα