Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες οτι ειχες παει για μια δουλεια στα εξαρχεια και παρκαρες και μετα το βρηκες σπασμενο 😂

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Τι χρονολογία είναι και τι αυτοκίνητο; το ότι βλέπεις ένα λάστιχο κομμένο δεν σημαίνει ότι μπαίνει από εκεί νερό, το παρμπρίζ είναι κολλημένο με ειδική κόλλα και για να σου βάλει νερό πρέπει να έχει πρόβλημα αυτή. 

Δεν ειναι όλα τα παρμπριζ κολλητά,υπάρχουν και με λάστιχο .

Δημοσ.

Στη θραύση εκτός από το κρύσταλλο αποζημιώνουν και τη στεγανοποίηση (τσιμούχες παρπριζοκολλες κτλ) . Κανε μια ερώτηση στο συνεργαζόμενο μήπως δεν χρειαστεί να βανδαλισεις το εργοστασιακό για να σου βάλουν μετά κατά πάσα πιθανότητα aftermarket

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ειναι όλα τα παρμπριζ κολλητά,υπάρχουν και με λάστιχο .

40 χρόνων αυτοκίνητα είναι έτσι, σκαραβαίος φάση ξέρω γω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

αφού εχει χαλάσει το λάστιχο γιατί νομίζεις ότι δεν θα χρεωθείς για το λάστιχο όταν αλλάξουν παρμπριζ;

Πάει πακέτο, πριν δύο χρόνια το άλλαξα στην αντιπροσωπεία της BMW. Δεν πληρώνεις τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Morosana είπε

Στη θραύση εκτός από το κρύσταλλο αποζημιώνουν και τη στεγανοποίηση (τσιμούχες παρπριζοκολλες κτλ) . Κανε μια ερώτηση στο συνεργαζόμενο μήπως δεν χρειαστεί να βανδαλισεις το εργοστασιακό για να σου βάλουν μετά κατά πάσα πιθανότητα aftermarket

Κάνεις λάθος, η κάλυψη "θραύση κρυστάλλων" καλύπτει ότι ακριβώς απαιτείται για να αντικατασταθεί ένα σπασμένο κρύσταλλο (το ίδιο το κρύσταλλο, την εργασία, τις κόλλες και την τσιμούχα που είναι κολημμένη και αναγκαστικά καταστρέφεται), δεν καλύπτει προβλήματα στεγανοποίησης όταν το κρύσταλλο είναι άθικτο.

17 λεπτά πριν, Fan είπε

Πάει πακέτο, πριν δύο χρόνια το άλλαξα στην αντιπροσωπεία της BMW. Δεν πληρώνεις τίποτα

Τι BMW έχεις, κανένα της δεκαετίας του 80 ή και παλιότερο μήπως? Μόνο αυτά έχουν λάστιχο, τα νεώτερα είναι κολλητά.

Δημοσ.

Φτιάξτο όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί ειναι απο τις πιο ύπουλες ζημιές,σου σαπίζει το πλαίσιο γύρω απο το παρμπριζ χωρίς να το καταλάβεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως επειδή έμπαζε νερά μίλησα με την ασφαλίστρια μιας και είναι γνωστή, και το πήγα απλά στο μάστορα που συνεργάζεται με την ασφαλιστική και το έσπασε αυτός.

Γενικά απ'όσο μου είχε πει ο μηχανικός που πάω, είχε χαλάσει/σαπίσει/κάτι τέτοιο η κόλλα από μέσα γιατί κι εγώ θεωρούσα ότι έφταιγε το λάστιχο.. μου είχε πει γενικά ότι η διαδικασία είναι αν είναι ασφαλισμένο ότι το σπάω και λέω έτσι το βρήκα.. γενικά πανε σετ οι κόλλες και τα υλικά για να μπει, αλλά λάστιχο βάζουν το ίδιο (τουλάχιστον σε μενα το ιδιο εβαλαν).. αλλά αν θες πας και του λες να πληρώσεις για καινούριο λάστιχο υποθέτω.. 

Το καλύτερο είναι αν μπορείς να βρεις ποιός θα μπορούσε να το αναλάβει να συνεννοηθείς και μαζί του να γίνει όπως θέλεις και χωρις να περιμένεις..

Δημοσ.

αν το κρυσταλο είναι μαμά, δεν είναι και τόσο έξυπνο να το σπάσεις για να μην χρεωθείς μια επισκευή στην στεγανοποίηση. ειδικα σημερα που τα υλικα ειναι άπειρα και ο χρονος αποκαταστασης ζημιας ελαχιστος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, andreoulios είπε

δεν θα έρθει κανείς να ελέγξει ο μάστορας θα βγάλει φωτό και θα τις στείλει ως απόδειξη της ζημιάς και της εργασίας του

Αυτό γινόταν κάποτε.. πλέον έρχονται και τσεκάρουν αν είναι όντως σπασμένο το τζαμί και κάνουν και διάφορες ερωτήσεις για το συμβάν.

Και αυτό γιατί παλιότερα, όταν κάποιος ήθελε να βάλει φιμέ μεμβράνες , πήγαινε σε ένα κατάστημα που αλλάζουν παρμπρίζ αλλα βάζουν και μεμβράνες, κανόνιζαν μεταξύ τους να δηλώσουν οτι χρειάζεται αλλαγή παρμπρίζ για να πληρώσει η ασφαλιστική στην ουσία της μεμβράνες και να βγάλει και καταστηματάρχης τα τριπλά. 

Πως το έκαναν..; Τοποθετούσαν πάνω στο καλό παρμπρίζ ένα ηδη σπασμένο που δεν είχε γίνει κομμάτια, έβγαζαν φωτογραφία στην οποία δεν φαινόταν οτι πίσω απο το σπασμένο υπάρχει το άθικτο, φαινόταν και ο αριθμός πλαισίου, και η πινακίδα, οπότε όλα καλά. Έστελναν τις φωτογραφίες, έπαιρναν έγκριση, έβαζαν μεμβράνες αντί για αλλαγή παρμπρίζ και ήταν όλοι χαρούμενοι.

Και για σπασμένο φινιστρίνι πλέον, έρχεται πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής.

Επεξ/σία από G.bar
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

G.bar, Ενδιαφέρον. Μου είχε σπάσει πραγματικά το παρμπρίζ πριν από χρόνια με πετραδάκι διερχόμενου φορτηγού και ούτε μισό τηλεφώνημα, ούτε τίποτε, και έβαλα και μαμά με αναμονή 2 μήνες.

Επεξ/σία από Makis38
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, G.bar είπε

Αυτό γινόταν κάποτε.. πλέον έρχονται και τσεκάρουν αν είναι όντως σπασμένο το τζαμί και κάνουν και διάφορες ερωτήσεις για το συμβάν.

Δε ξέρω πλέον τι γίνεται, μπορεί Αθήνα να στέλνουν άτομο που είναι όλα δίπλα . Εμένα πάντως επαρχία δε στείλανε κανένα να ελέγξει 2 φορες..

Επεξ/σία από andreoulios
Δημοσ.

Όσες φορές χρειάστηκε να αλλάξω τζάμι γιατί ράγισε απλώς το πήγα σε συνεργείο και ο πήρα έτοιμο. 

Το μαγαζί ασχολήθηκε με την ασφαλιστική, τη παραγγελία τζαμιού και την τοποθέτηση, δεν χρειάστηκε ούτε ευρώ, τα πήραν απευθείας από την ασφαλιστική.

Αν έχεις σοβαρή ασφαλιστική να τους πεις ότι θες γνήσιο τζάμι γιατί βάζουν ότι βρουν και μερικές φορές κάνει αντανακλάσεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε ενα σφυρι και δωστου μία καλή  ..... αν φοβασαι έρχομαι και του δινω εγώ :D 

Και θα αλλαχτούν αυτα που πρεπει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...