osfpgk7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά βοήθεια.... Έχω περάσει όλες τις επαφές μου στο κινητό και όχι στην Sim. Ξαφνικα σήμερα δεν μπορούσα να κάνω καμία κλήση, δεν μου φαινόταν το εικονίδιο της κλήσης από το κινητό και όλες οι επαφές είχαν την ένδειξη "κληση από viber" Σκέφτηκα ότι κόλλησε το Viber και αποφάσισα να το κάνω απεγκατασταση και να το εγκαταστήσω από την αρχή. Με το που έκανα απεγκατασταση ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ από το κινητό όλες οι επαφές,και δεν μπορώ να τις δω ούτε μέσω συγχρονισμού με το google.... Τι θα κάνω;
koutsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, osfpgk7 είπε Παιδιά βοήθεια.... Έχω περάσει όλες τις επαφές μου στο κινητό και όχι στην Sim. Ξαφνικα σήμερα δεν μπορούσα να κάνω καμία κλήση, δεν μου φαινόταν το εικονίδιο της κλήσης από το κινητό και όλες οι επαφές είχαν την ένδειξη "κληση από viber" Σκέφτηκα ότι κόλλησε το Viber και αποφάσισα να το κάνω απεγκατασταση και να το εγκαταστήσω από την αρχή. Με το που έκανα απεγκατασταση ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ από το κινητό όλες οι επαφές,και δεν μπορώ να τις δω ούτε μέσω συγχρονισμού με το google.... Τι θα κάνω; Τις επαφές τις είχες στο Google account σου ή μόνο στη μνήμη του κινητού;
osfpgk7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Στο Google account που μπηκα μήπως τις βρω από συγχρονισμό, δεν υπάρχει τιποτα Τις επαφές τις είχα αποθηκευμένες στο τηλέφωνο όχι στην sim
chios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Αν τις έχεις στο τηλέφωνο και όχι στον Google λογαριασμό ξέχασε τες, μπες στις επαφές Google από υπολογιστή μήπως υπάρχουν στις διεγραμενες και δες αν έχει επιλογή για ανάκτηση. 1
koutsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, osfpgk7 είπε Στο Google account που μπηκα μήπως τις βρω από συγχρονισμό, δεν υπάρχει τιποτα Τις επαφές τις είχα αποθηκευμένες στο τηλέφωνο όχι στην sim Τις επαφές πάντα τις αποθηκεύουμε στο Google account. Ποτέ στο τηλέφωνο ή στη sim! Τώρα πολύ χλωμό να τις βρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα