Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος πρόλαβε και την πήρε στα 800 ευρώ έκανε φοβερή αγορά .Έχει hdmi 2.1 vrr , amd freesync , android tv, dolby vision ,Dolby Atmos , bluetooth , κ.α  .. Ακόμα και στα 1000 ευρώ είναι best αγορά για oled με τα χαρακτηριστικά που έχει .. Φοβερή εικόνα και κίνηση στις ταινίες ακόμα και σε χαμηλή ποιότητας αρχεία δείχνει ανώτερη από όλες τις led tv που κυκλοφορούν και βάζει τα γυαλιά σε άλλες oled tv που σχεδόν κοστίζουν τη διπλάσια τιμή .. Έχει σωστό calibration στην εικόνα από την μάνα της.. 

.. Android λογισμικό που πάει σφαίρα στις εφαρμογές, πατάει όλα τα tv box σε ταχύτητα και απόκριση.. Ambilligt που οι περισσότεροι πληρώνουν έξτρα αξεσουάρ για να το έχουν στη TV τους..Και σε όσους δεν αρέσει το Ambilligt στις ταινίες όπως ανέφεραν, υπάρχει στο μενού της τηλεόρασης να το βάλεις off. Δεν είναι κάτι μόνιμο.. 

Έχω την Oled 754 και την 706 !!

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Εχω 55αρα led με ambilight σε συνδιασμο με hue φωτα. Απλα δε παιζει να παρω καποια τηλεοραση χωρις στο μελλον. Εχει καει στον 1,5 χρονο η μια λεντοταινια στην οθονη, μου τη φτιαξανε σχετικα γρηγορα αλλα πλεον εχει καποιες σκιες-αχναδες σε μονοχρωμο γιατι δεν αλλαξαν ολο το πανελ, η Philips θελει την πιο φθηνη επισκευη. Ειχα βαλει στο ματι αυτην αλλα δεν ειναι η ωρα μου ακομα για αλλαγη.

Πολυ καλη προσφορα αν και εχει ξαναπαιξει στα 1000 απο Κωτσοβολο πριν 4-5 μηνες.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, vagosvts7 said:

Ακόμα και στα 1000 ευρώ είναι best αγορά για oled με τα χαρακτηριστικά που έχει .

Διαφωνώ, στα 1000 θα βρεις κι άλλες OLED με παρόμοια χαρακτηριστικά σε αντίστοιχες προσφορές.

13 hours ago, kopsikiller said:

γιατί μόνο η Lg φτιάχνει Oled πάνελ.

Από φέτος βγάζει κι η Samsung, τα λεγόμενα QD-OLED τα οποία παίρνει κι η Sony, που βγάζει πιθανότατα την καλύτερη OLED της αγοράς. 😛

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, conne είπε

Λυπούμαστε δεν είναι δυνατή η αγορά αυτού του προϊόντος.... Pathetic

Γιατι "Pathetic" αγαπητε, αφου το 'γραψε και αυτο ξεκαθαρα ο TS στο 1ο ποστ, "Όποιος προλάβει!" !! 😅
14 ωρες περασαν απο το ποστ και πολυ κρατησε, θα ειχαν αρκετο στοκ.
Παει, πεταξε το πουλακι, σε αναμονη τωρα της επομενης προσφορας οποιος δεν προλαβε.
Κριμα βεβαια για τους σοβαρα ενδιαφερομενους που επηρεαστηκαν με τα αρνητικα σχολια του φανταστικου ambilight :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω οτι πριν ειχα κυρτη led samsung.

Πολυ καλυτερη η εικονα της Philips οταν την εφερα στα μετρα μου.

Απιστευτα μαυρα για led και πολυ εντονα χρωματα.

Στο μονο που χανει ειναι το λειτουργικο (Saphi) παναργο που πλεον λογικα λυθηκε αυτο το θεμα στις android.

και στο τηλεοπτικο σημα, ειναι πιο raw χωρις φιλτρα.

Επεξ/σία από jowl_tnt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι περιμένετε κάποια καλή προσφορά για oled philips ρίξτε μια ματιά και στην 806 που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ίδιο κατάστημα στα 1099. Η λογική λέει ότι θα πέσει και αυτή... Νομίζω ότι είναι ίδιες αλλά έχει καλύτερο τηλεκοντρόλ με voice control και backlit η 806.

Edit:

Η 806 έχει 4-side ambilght αντί 3 της 706 και κάποιοι λένε φωτεινότερο πάνελ. 

Επεξ/σία από spirosR7
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, MountainKing said:

@Thresh έχεις να προτίνεις κατι άλλο σε αυτά τα χρήματα?

Υπομονή για κάποια προσφορά, δεν θα επέλεγα σε "τωρινές" τιμές κάτι τόσο κοντά στη BF.

Δημοσ.
Στις 13/11/2022 στις 12:03 ΠΜ, johnnyman είπε

Μόνο από κωτσο.....

Και από media markt πήρα εγώ μία 55αρα sony full array  με πενταετή εγγύηση... Με πολύ καλή τιμή

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας την τηλεόραση εδώ και μια εβδομάδα αγορασμένη από practiker στα 879 ευρώ θα πω ότι έκανα μια κορυφαία αγορά. Μια τηλεόραση με απίστευτη κατασκευαστικη ποιότητα βάρους 25 κιλών. Προερχόμενος από μια πολύ καλή panasonic 4κ lcd hdr η διάφορες όχι απλά είναι μεγάλες αλλά χαοτικές. Εκπληκτικός ήχος  που νομίζεις ότι έχεις συνδεδεμένη ηχομπαρα,  το dolby vision 4k σε netflix και disney είναι απλά ένας νέος κόσμος για εμένα σε διάφορα με την προηγούμενη. Το λογισμικό απλά πετάει σε ταχύτητα και βάζοντας την έκανε και update σε Android 11. Στο series x τσεκάρει όλη την λίστα με τις προδιαγραφές εκτός του dolby vision σε 120 (το έχει μόνο σε 60)σε hdr τρέχει κανόνισα σε 120.το Ambilight άκουγα ότι είναι καλό αλλά όταν κάτσεις και παίξεις η δεις ταινία απλά δεν γυρνάς σε απλή τv. H μόνη μου ένσταση τα 2 χρόνια εγγύησής που έχει. Ήθελα να κάνω 5ςτης επέκταση αλλά το συγκεκριμένο κατάστημα δεν διαθέτει. 

Επεξ/σία από blazing_inferno
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...