unicore30 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SakafliaC είπε Να ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος ειρωνείας? Πώς γίνεται να λένε όλοι το ambilight άλλη φάση και η Philips να ναι τόσο πίσω σε πωλήσεις? Είναι τόσο χειρότερες σαν τηλεοράσεις? Απλα δεν έχουν τόσο χρήμα για διαφήμιση και προσφορές όλο το χρόνο
xDante Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Εσείς που λέτε για το ambilight και το είδατε μία φορά και δεν σας άρεσε αφήστε εμάς που με το που πήραμε την πρώτη τηλεόραση Phillips με ambilight όλες οι άλλες μας φαίνονταί κάδρα σκέτα ! Κάτω τα χέρια από το ambilight ! 10 1 1
unicore30 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, manthos_27 είπε Ρε παιδιά μια ερώτηση εχει το ίδιο πάνελ με τις lg ροταω επειδει εχω συγκρίνει τις qled τις samsung με άλλες εταιρίες και δεν ειναι ίδιες! Πιστεύετε οτι και οι OLED θα διαφέρουν ή θα είναι η ίδιες ? Ναι ακριβώς. Τα πανελ είναι lg 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Από service εγγύηση πως είναι η Philips? Ελλάδα κανονικά έχουν τηλέφωνο στο site και είδα και το παρακάτω "Από 44” και άνω, η εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμη κατ’ οίκον. " 3 ώρες πριν, MountainKing είπε Όποιος προλάβει! https://www.expert-hellas.gr/shop/philips-55oled706-12/ Στα 799€ Στο Σκρουτζ και BESTPRICE Από 1.240€ Πάρα πολύ καλή, αν και πήρε το αυτί μου ότι θα βγει η 55oled707 στα 999.... 7 λεπτά πριν, unicore30 είπε Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από unicore30
javadoc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Γενικα και ασχετα με το συγκεκριμενο, εσυ πιστευεις οτι οι πολλοι ξερουν και επιλεγουν σωστα; Οπως αυτο που λεμε για το οτι δεν γινεται να κανουν λαθος τοσες μυγες που τρωνε... (δικο σας) Απογοητευτικό το σχόλιο γιατί γενικεύει και μάλιστα με επιχείρημα που προσβάλλει ... Γενικά οι πολλοί πρέπει να επιλέγουν σωστά και το κάνουν όταν έχουν πληροφορία. Το σχόλιο δεν βοηθά σε αυτό ούτε τους λίγους ούτε τους πολλούς. 11
Jumbi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Πολυς ντορος για το ambilight... Δειτε το καπου και αποφασιστε. Η διαβαστε πολλα reviews. Στον περισσοτερο κοσμο (και σε μενα), αρεσει το ambilight. Επισης πολλοι αγοραζουν after market προιοντα παραπλησια για να προσθεσουν πινελια τυπου ambilight στις τηλεορασεις τους. Κυκλοφορουν πολλα και διαφορα παρομοια προιοντα, φθηνα και ακριβα. Για να τα αγοραζει ο κοσμος, καπου ειδε κατι και τους αρεσε. Σαφως και υπαρχουν καποιοι που δεν τους αρεσει. No problem, ο κοσμος συνεχιζει να γυριζει με η χωρις ambilight. 4
panos7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Το θέμα είναι πάρεις και μια 5ετη εγγυση να είσαι ήσυχος. Υπάρχει τέτοια επιλογή; 1
johnnyman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, panos7 είπε Το θέμα είναι πάρεις και μια 5ετη εγγυση να είσαι ήσυχος. Υπάρχει τέτοια επιλογή; Μόνο από κωτσο..... 2
panos7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Έχω 4,5 χρόνια oled Sony A1 55 και ευτυχώς που είχα 5ετη (έστω και από public) Κάηκε η πλακέτα και έγινε επισκευή. Πάντως μετά από oled δεν γυρνάς πάλι πίσω. 2
miltostammy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 το μισό θέμα είναι το ambilight σαν υπέρ της τηλεόρασης. θεωρώ τα specs μιας τηλεόρασης είναι η εικόνα ο ήχος της το firmware της και στο τέλος κοιτάμε και το ambilight. οπότε καλό θα ήταν να επικεντρωθουμε στα πρωτεύοντα στοιχεία που ενδιαφέρουν έναν αγοραστή τηλεόρασης και μάλιστα στο αξιοσέβαστο αυτό πόσο. Κατοχος Philips, Sony και LG (budget στα 1000 εκαστη) καλή η Philips αλλά υστερεί από lg. εικόνα αρκετά καλή ήχος καλός αλλά μπουκώνει όταν τον αυξήσεις. εκεί που είναι χρονιά πίσω είναι στο αργό μα.αργο χειρισμό της. εκεί σου έρχεται να την πετάξεις. πολύ αργός επεξεργαστής η για πέταμα firmware η και τα δύο. 1
greekfragma Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, miltostammy said: το μισό θέμα είναι το ambilight σαν υπέρ της τηλεόρασης. θεωρώ τα specs μιας τηλεόρασης είναι η εικόνα ο ήχος της το firmware της και στο τέλος κοιτάμε και το ambilight. οπότε καλό θα ήταν να επικεντρωθουμε στα πρωτεύοντα στοιχεία που ενδιαφέρουν έναν αγοραστή τηλεόρασης και μάλιστα στο αξιοσέβαστο αυτό πόσο. Κατοχος Philips, Sony και LG (budget στα 1000 εκαστη) καλή η Philips αλλά υστερεί από lg. εικόνα αρκετά καλή ήχος καλός αλλά μπουκώνει όταν τον αυξήσεις. εκεί που είναι χρονιά πίσω είναι στο αργό μα.αργο χειρισμό της. εκεί σου έρχεται να την πετάξεις. πολύ αργός επεξεργαστής η για πέταμα firmware η και τα δύο. Στον αρχικό μου σχολιασμό αυτό έγραψα. Εκτός του ambilight που είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου, στα υπόλοιπα είναι πολύ υποδεέστερη η Philips έναντι των άλλων εταιριών LG Sony Samsung. Επίσης τα 800ευρώ δεν είναι ένα ποσό που δίνει κάποιος κάθε μέρα. Όταν η αντίστοιχη LG A έχει 860 δεν υπάρχει νόημα να τα δώσεις για τέτοιο άθλιο επεξεργαστή-λογισμικό-υποστήριξη αντιπροσωπείας. Αφήνω τελευταίο το γεγονός οτι η συγκεκριμένη έπαιξε και παλιότερα στα 900ευρώ άρα δεν είναι καμιά ευκαιριάρα επειδή απλά είναι OLED. Τι να κάνουμε...αν μιλάγαμε για ξυριστική μηχανή μπορεί να έλεγα τα ανάποδα. Εδώ όμως η Philips χάνει με κάτω τα χέρια. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από greekfragma 1
17N_Terrorist Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μάρτιο του 2020 αγόρασα 900 ευρώ με 150 επιστροφή σε δωροεπιταγη την Philips oled 754 στις 55 ιντσες. Εάν εξαιρέσουμε το λογισμικό που είναι χάλια και ότι δεν παίζει Dolby vision.. από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Το ambilight τα σπάει.. και το oled panel είναι όπως λένε... Once you black.. you never go back!
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 17N_Terrorist είπε Μάρτιο του 2020 αγόρασα 900 ευρώ με 150 επιστροφή σε δωροεπιταγη την Philips oled 754 στις 55 ιντσες. Εάν εξαιρέσουμε το λογισμικό που είναι χάλια και ότι δεν παίζει Dolby vision.. από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Το ambilight τα σπάει.. και το oled panel είναι όπως λένε... Once you black.. you never go back! γειά φίλε έχω την ίδια και εγώ με την ίδια προσφορά και τα σπάει το ambilight ...να ξέρεις παίζει Dolby Vision.... 1
giorginho Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, greekfragma είπε Εκτός του ambilight που είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου, στα υπόλοιπα είναι πολύ υποδεέστερη η Philips έναντι των άλλων εταιριών LG Sony Samsung. Αφήνω τελευταίο το γεγονός οτι η συγκεκριμένη έπαιξε και παλιότερα στα 900ευρώ άρα δεν είναι καμιά ευκαιριάρα επειδή απλά είναι OLED. Το 1ο μερος είναι υπερβολικά γενικό. Αναφέρεσαι σε σχόλιο περί specs, άρα θα πρέπει να εξετάσεις το εκάστοτε μοντέλο κατά περίσταση και όχι την εταιρεία γενικά. Και για να μην το αφήσω έτσι, ναι, ενώ οι σειρές 8 και 9 παίρνουν τα καλά "καλούδια" η σειρά 7 (τουλάχιστον μέχρι 1 γενιά πριν από την τηλεόραση του θέματος, που παρακολουθούσα το θέμα, δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι) ήταν σαφέστατα "ριγμενη" (όπως βέβαια αντίστοιχα ριγμενη είναι και η σειρά Α της lg!). Στο 2ο κομμάτι θα συμφωνήσω, δεν είναι να τρέχεις η τιμή όπως συνιστά το 1ο ποστ, ειδικά αν θυμηθεί κανείς τι προσφορές είχαν παίξει με την 754 πριν κάνα χρόνο (συνδιαστικες εκπτώσεις μαζι με προσφορές τύπου 20% €πιστροφη κλπ). Είναι μια καλή τιμή αλλά μέχρι εκεί. Αν μιλάμε πράγματι (δεν έχω χρόνο να ψάχνω, αλλά η λογική αυτό λέει) για πάλι "ριγμένο" μοντέλο σε επεξεργαστή, όχι android, φυσικά χαμηλότερη φωτεινότητα από τις ακριβότερες σειρές κλπ, δε ξέρω, προσωπικά δεν θα έπαιρνα ούτε αυτήν ποτέ όπως ούτε και τις σειρές Α και Β της LG (και αν κάποιος αναρωτιέται τι θα έπαιρνα, έχω ήδη πάρει την Philips OLED935/12 και αν κάποιος θεωρεί ότι υστερεί σε κάτι ως τηλεόραση από lg/Sony θα είχα μια περιέργεια να μάθω, γιατί από όσα έχω δει εγώ, στη θεωρία αλλά και με τα μάτια μου, μόνο η πανάκριβη κορυφαία σειρά Panasonic 2000 οριακά την ξεπερνάει.....εκτός φυσικά του 4πλου Ambilight που μονο η φιλιπς έχει και της πολύ καλής ενσωματωμένης... ηχομπαρας!). Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από giorginho 3
VagTz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, greekfragma είπε Στον αρχικό μου σχολιασμό αυτό έγραψα. Εκτός του ambilight που είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου, στα υπόλοιπα είναι πολύ υποδεέστερη η Philips έναντι των άλλων εταιριών LG Sony Samsung. Επίσης τα 800ευρώ δεν είναι ένα ποσό που δίνει κάποιος κάθε μέρα. Όταν η αντίστοιχη LG A έχει 860 δεν υπάρχει νόημα να τα δώσεις για τέτοιο άθλιο επεξεργαστή-λογισμικό-υποστήριξη αντιπροσωπείας. Αφήνω τελευταίο το γεγονός οτι η συγκεκριμένη έπαιξε και παλιότερα στα 900ευρώ άρα δεν είναι καμιά ευκαιριάρα επειδή απλά είναι OLED. Τι να κάνουμε...αν μιλάγαμε για ξυριστική μηχανή μπορεί να έλεγα τα ανάποδα. Εδώ όμως η Philips χάνει με κάτω τα χέρια. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος εναντίον της εταιρίας . Καταρχήν γράφεις ψευδείς πληροφορίες για δεδομένα. Η LG a1 είναι η entry σειρά OLED της LG με πάνελ 60 Hz και χωρίς HDMI 2.1 για τις νέες γενιές κονσολών. Άρα δεν συγκρίνονται τα δύο μοντέλα . Αντιστοιχη τηλεόραση της LG βάση specs είναι η c1 η οποία δεν ξέρω πόσο έχει παίξει σε ιστορικό χαμηλό τιμης αλλά σίγουρα είναι ποιο ακριβή. Από λογισμικό η συγκεκριμένη έχει android tv και όχι το ομολογουμένως χαλιά λογισμικό της Philips άρα δεν θα υπάρχει θέμα με εφαρμογές . Το ambilight είναι υποκειμενικό αν θα αρέσει σε κάποιον προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο . Και επίσης επειδή έχω τηλεόραση Philips και έχω χρειαστεί το service μια χαρά με εξυπηρέτησαν με τεχνικό στο σπίτι μου . Βρίσκομαι Αθήνα βέβαια δεν ξέρω τι ισχύει για άλλες περιοχές Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από VagTz 5
spirosR7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια χαρά είναι την έχω πάρει. Σκεφτείτε ότι άλλη oled δεν υπάρχει σε τέτοια τιμή. Επίσης για το ambilight που δεν είχα άποψη επειδή δε το είχα δει ποτέ από κοντά εγώ και όλη οικογένεια το λατρέψαμε ειδικά σε ταινίες είναι φοβερό. Από εκεί και πέρα αν κουράζει υπάρχει πλήκτρο και το κλείνεις. Ούτε για τον ήχο δε καταλαβαίνω τα παράπονα πολύ δυνατός και πλούσιος. Σε αυτή τη τιμή χάρισμα είναι. Μόνο μειονέκτημα το remote που όντως δεν έχει voice. Αξίζει τα λεφτά της αν δε βγάλει κάποιο θέμα. Επίσης για το λειτουργικό που αναφέρθηκε πιο πάνω έχει android tv που το θεωρώ πλεονέκτημα αντί των άλλων λειτουργικών τηλεοράσεων. Νομίζω ότι δέχεται πόλεμο χωρίς λόγο η συγκεκριμένη τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι αξιοπρεπέστατη για τα λεφτά που δίνεις. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από spirosR7 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις