Προς το περιεχόμενο

Τελη με τον μηνα - Ψηφιακη αρση ακινησιας

Tommygre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ασχετο - σχετικο. Ποσο κανει ενα οχημα να φανει στην ΑΑΔΕ γτ θελω να το βαλω σε ακινησια?? Πηρα μια παλια βεσπα την οποια σε καποια φαση θα κανω ανακατασκευη αλλα προς το παρον θα μπει στον "παγο". Την καινουργια αδεια την πηρα χθες…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

49 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Ασχετο - σχετικο. Ποσο κανει ενα οχημα να φανει στην ΑΑΔΕ γτ θελω να το βαλω σε ακινησια?? Πηρα μια παλια βεσπα την οποια σε καποια φαση θα κανω ανακατασκευη αλλα προς το παρον θα μπει στον "παγο". Την καινουργια αδεια την πηρα χθες…

το συστημα το κάνει αμέσως. λογικα και για την ααδε αμεσα γινετε. αφου παιρνεις αποδεικτικο με μερα και ωρα εισαι καλυμμένος. 

1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Δεν καταλαβα τι εννοεις. Δεν εμφανιζεται η πινακιδα στο myCar για να την επιλεξω για ακινησια.

νομιζα ρωτησες ποσο κάνει να φανει η ακινησια. τωρα σε αυτο που ρωτας... αγνωστο. αν εχεις άδεια στα χέρια σου και το εκανες στο υπουργείο υποθέτω θα γινει αρκετά συντομα αλλα τι σημασια έχει αφου τα τέλη ειναι πληρωμένα ουτως η άλλως. η ασφάλεια εφοσον δεν κυκλοφορείς δεν θα νοιαζει, δεν γινετε ελεγχος. 

11 λεπτά πριν, 4saken είπε

πρωτος μπηκα εγω!😃Δυστυχως ακομα...

Μολις ξαναμπηκα, ολα οκ πατησε το κουμπι ο υπαλληλος..

Τέλεια, το tdmάκι μου θα ξεσκουριάσει. 

39 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Εγώ να κάνω μία ερώτηση γιατί δεν κατάλαβα;

Η πληρωμή με τον μήνα αφορά οποιονδήποτε ή μόνο όσα οχήματα είχαν μπεί σε ακινησία;

Οσα ήταν σε ακινησία.Τα υπόλοιπα ή έχουν πληρώσει τέλη για όλο το χρόνο ή χρωστάνε τα τέλη που δεν πλήρωσαν και το πρόστιμο.

τώρα που άνοιξε , γίνεται ανα πάσα στιγμή ή μόνο μια φορά ?

πχ γίνεται να κυκλοφορήσει 1 μήνα τώρα , μετά άρση και 1 μήνα το καλοκαίρι και μετά άρση πληρώνοντας 2 μήνες συνολικά ?

Για αν γινει αρση στα μεσα του μηνα υποογιζεται ολος ο μηνας ?

Δοκιαμσα για ενα ΙΧ για 9 μηνες και μου βγαζει το παρακατω .Αυτο πληρωνεται με το RF μεσω ebanking  μονο ?

Το ασφαληστηριο οτι εγινε πως φαινεται ?

Γιατι γραφει προθεσμια μεχρι 30/4/23 ?

100.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά πληρωσα τα τελη για αρση ακινησιας για ενα μηνα σημερα 21/4, αλλα μετα συνειδητοποίησα οτι ουσιαστικα μεχρι τις 2/5 θα μπορεσω να κυκλοφορησω το αμαξι, ενω το χρειαζομουν για ενα διαστημα περιπου 30 ημερων. Ακόμα δεν εκανα την αιτηση αρσης ακινησιας στο aade.gr , περιμενω να ενεργοποιηθει και η ασφαλιση γιατι μου το βγαζει με κοκκινο Χ αλλα μήπως γινεται σε αυτη τη φαση να προσθεσω ακομα ενα-δυο μηνες πληρωνοντας επιπλεον? Ειδοποιητηριο τελων κυκλοφοριας με κωδικο RF για πληρωμη μου δινει παντως αν επιλεξω τωρα 2-μηνες π.χ.. Το θέμα ειναι αν πληρωσω και αυτο το ποσο θα το παρει το συστημα η θα χαθουν τα χρήματα? το εχει ξανακανει κανεις αυτο?

7 hours ago, sazistas said:

Παιδιά πληρωσα τα τελη για αρση ακινησιας για ενα μηνα σημερα 21/4, αλλα μετα συνειδητοποίησα οτι ουσιαστικα μεχρι τις 2/5 θα μπορεσω να κυκλοφορησω το αμαξι, ενω το χρειαζομουν για ενα διαστημα περιπου 30 ημερων. Ακόμα δεν εκανα την αιτηση αρσης ακινησιας στο aade.gr , περιμενω να ενεργοποιηθει και η ασφαλιση γιατι μου το βγαζει με κοκκινο Χ αλλα μήπως γινεται σε αυτη τη φαση να προσθεσω ακομα ενα-δυο μηνες πληρωνοντας επιπλεον? Ειδοποιητηριο τελων κυκλοφοριας με κωδικο RF για πληρωμη μου δινει παντως αν επιλεξω τωρα 2-μηνες π.χ.. Το θέμα ειναι αν πληρωσω και αυτο το ποσο θα το παρει το συστημα η θα χαθουν τα χρήματα? το εχει ξανακανει κανεις αυτο?

Ναι γίνεται, το είχε κάνει φίλος πέρσι. Και αυτός μπερδεύτηκε πληρώνοντας έναν μήνα λιγότερο κάνοντας αμέσως μετά άρση ακινησίας, μόλις το συνειδητοποίησε ρώτησε στην ΑΑΔΕ, του είπαν ότι μπορεί να πληρώσει έναν μήνα ακόμα, τον πλήρωσε, όλα καλά.

Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν πέρσι, δεν νομίζω να ισχύει κάτι διαφορετικό τώρα, για σιγουριά κάνε ένα τηλεφώνημα σε ΑΑΔΕ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...