Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Προς το παρόν ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα τμηματικής πληρωμής τελών 2023, λογικά κατά τον Μάιο θα υπάρξει.

Όλο λένε θα γίνει με τον μήνα 

Δεν έγινε ούτε φέτος από την αρχή τους έτους; 

• Sad 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Όλο λένε θα γίνει με τον μήνα 

Δεν έγινε ούτε φέτος από την αρχή τους έτους; 

Ποτέ δεν έγινε από την αρχή του έτους, φέτος (2022) το ΦΕΚ βγήκε 15/04, και αν δεν κάνω λάθος με ισχύ από αρχές Μαϊου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ποτέ δεν έγινε από την αρχή του έτους, φέτος (2022) το ΦΕΚ βγήκε 15/04, και αν δεν κάνω λάθος με ισχύ από αρχές Μαϊου.

Εννοώ για το 2023 (φέτος)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Εννοώ για το 2023 (φέτος)

Ακόμα 2022 έχουμε, σε 15 μέρες θα αλλάξει το έτος...

Όσο για το 2023 έχω ήδη απαντήσει:

16 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Προς το παρόν ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα τμηματικής πληρωμής τελών 2023, λογικά κατά τον Μάιο θα υπάρξει.

Δημοσ.

Καλησπερα!

εγω λοιπον που ειχα θεσει τη μηχανη σε ακινησια το 2021 (αρα δεν κυκλοφορησε καθολου μεσα στο 2022) γιατι δεν μπορω να δω την επιλογη για πληρωμη με το μηνα;

το προσπαθουσα απο τελη νοεμβρη και υπεθετα οτι θα λυθει συντομα αλλα εδω και 2-3 βδομαδες εχω το ιδιο προβλημα!

πως μπορω να το ψαξω;

ευχαριστω,

αρης

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aris_flou είπε

Καλησπερα!

εγω λοιπον που ειχα θεσει τη μηχανη σε ακινησια το 2021 (αρα δεν κυκλοφορησε καθολου μεσα στο 2022) γιατι δεν μπορω να δω την επιλογη για πληρωμη με το μηνα;

το προσπαθουσα απο τελη νοεμβρη και υπεθετα οτι θα λυθει συντομα αλλα εδω και 2-3 βδομαδες εχω το ιδιο προβλημα!

πως μπορω να το ψαξω;

ευχαριστω,

αρης

Έχει ήδη απαντηθεί:

Στις 15/12/2022 στις 9:38 ΠΜ, Joshua21 είπε

Μόνο για το 2022 υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν θέλεις μπορείς να κάνεις άρση τώρα πληρώνοντας μόνο τον Δεκέμβριο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Έχει ήδη απαντηθεί:

Μόνο για το 2022 υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν θέλεις μπορείς να κάνεις άρση τώρα πληρώνοντας μόνο τον Δεκέμβριο.

Μα αυτο ακριβως προσπαθω να κανω αλλα δε μου δινεται η δυνατοτητα!

πρακτικα μια βδομαδα μεσα στο 2022 θα χρειαστω ωστε να κανω service & κτεο :)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aris_flou είπε

Είσαι σίγουρος πως στο έτος επιλέγεις το 2022? Ρωτάω επειδή default έχει το 2023.

Αν ναι τότε να επικοινωνήσεις με ααδε.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ναι, το αλλαζω σε 2022.

εστειλα χθες την ερωτηση μου στην ααδε..

θα ενημερωσω αν παρω απαντηση.

ευχαριστω για την οποια βοηθεια μεχρι στιγμης :)

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, aris_flou είπε

Aφου δεν το κινείς άστο με το νέο έτος.Αλλωστε με κατατεθειμένες πινακίδες δεν εχεις προβλημα ΚΤΕΟ.Αλλιώς θες και ασφάλεια. 

Δημοσ.

Ακουστε φαση (για να υπαρχει και στο αρχειο)

ενω δεν μπορούσα να πληρωσω τελη με το μηνα μεσω mycar (εχοντας ηδη συνδεθει στο λογαριασμο μου) το καταφερα ακολουθωντας τις οδηγιες στην ερωτηση που εκανα προς ααδε οπως αυτες φαινονται στη φωτο!

9E3C1A34-79A0-47D2-930B-8F39652FF9E3.jpeg

Μόλις τώρα, aris_flou είπε

Ακουστε φαση (για να υπαρχει και στο αρχειο)

ενω δεν μπορούσα να πληρωσω τελη με το μηνα μεσω mycar (εχοντας ηδη συνδεθει στο λογαριασμο μου) το καταφερα ακολουθωντας τις οδηγιες στην ερωτηση που εκανα προς ααδε οπως αυτες φαινονται στη φωτο!

9E3C1A34-79A0-47D2-930B-8F39652FF9E3.jpeg

Και προφανως, με το που ειδα οτι η αναλογικη πληρωμη ειναι διαθεσιμη συμφωνα με τις οδηγιες, ε, εκανα απο την αρχη τη διαδικασια μεσω mycar —> συνδεση —> πληρωμη τελων και επιβεβαιωσα οτι εξακολουθουσε να μην ειναι διαθεσιμη!!!

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εφόσον και η θέση σε ακινησία για το 2023 έχει πάρει παράταση μεχρι 28/2 δεν μπορεί κάποιος "έξυπνος" να βγει σε ακινησία 28/2 και να κάνει άρση 1/3 ώστε να πληρώσει 10/12 των τελών του για το 2023;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geodimis είπε

Εφόσον και η θέση σε ακινησία για το 2023 έχει πάρει παράταση μεχρι 28/2 δεν μπορεί κάποιος "έξυπνος" να βγει σε ακινησία 28/2 και να κάνει άρση 1/3 ώστε να πληρώσει 10/12 των τελών του για το 2023;

https://www.protothema.gr/economy/article/1332420/teli-kukloforias-pinakides-kai-teli-ih-me-ton-mina-apo-ton-aprilio/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodimis είπε

Έχει ήδη απαντηθεί αυτό:

Στις 15/12/2022 στις 9:38 ΠΜ, Joshua21 είπε

Αν ο "έξυπνος" δεν έχει πρόβλημα να μείνει το όχημα του σε ακινησία από 28/02 έως Μάιο ή Απρίλιο, τότε θα γλιτώσει τα 4 ή τα 3/12 των τελών 2023.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...