Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω δίσκους DVD/CD και θέλω να τα πετάξω. Αλλά πρώτα, πως μπορώ να τα καταστρέψω; Μπορώ να τα κόψω με ένα ψαλί ή υπάρχει κάποιο μηχάνημα που τα καταστρέφει; Τέλος, που μπορώ να πετάξω ως ανακύκλωση;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexgr10 είπε

Γεια σας.

Έχω δίσκους DVD/CD και θέλω να τα πετάξω. Αλλά πρώτα, πως μπορώ να τα καταστρέψω; Μπορώ να τα κόψω με ένα ψαλί ή υπάρχει κάποιο μηχάνημα που τα καταστρέφει; Τέλος, που μπορώ να πετάξω ως ανακύκλωση;

Κάνε τους μια γραντζουνια με οτιδήποτε αιχμηρό, δεν θα διαβάζονται. 

Για ανακύκλωση πολύ δύσκολο να βρεις. Είχα βρει κατι ενδιαφέροντα βίντεο στο intenet που μπορούσες με διαφορα χημικά να εξάγεις την πλατίνα από τον δίσκο, αλλά μέχρι εκεί μετά σου ειναι άχρηστη. 

Δημοσ.

Εάν δεν έχεις καταστροφέα εγγράφων με λειτουργία για CD, απλά ψαλίδισέ τα. Είναι αδύνατο να ενωθούν και να διαβαστούν μετά, εκτός κι αν δουλεύεις στις μυστικές υπηρεσίες, ξέρω'γω. :P 

Δημοσ.

Υπαρχουν καταστροφεις εγγραφων που δεχονται και δισκακια και πιστωτικες καρτες. 

Αν δε θες να μπεις σε εξοδα, απλα τραβας καμποσες γρατζουνιες με ενα ψαλιδι και στις δυο πλευρες του δισκου και ξεμπερδευεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και τι έχουν αυτά τα δισκάκια που πρέπει να τα καταστρέψεις;

Απόρρητα έγγραφα από τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης που ζει η αδελφότητα των π@παρια μέντολες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα δεδομένα του cd βρίσκονται στην πάνω μεριά που βρίσκεται η φωσφοριζέ ταινία, για να καταστραφούν πρέπει να χαλάσει σε εκείνη τη μεριά.

Γρατζουνιές από κάτω και χαρακιές απλά δεν επιτρέπουν στο μάτι να διαβαστούν οι πληροφορίες, αν επισκευαστεί η επιφάνεια τα δεδομένα θα είναι εκεί.

Χαρακιές από πάνω λοιπόν,  να χαλάσει η ταινία, καταστροφέα όπως σωστά ειπώθηκε ή κόψιμο με χοντρό ψαλίδι

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...