alexgr10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Γεια σας. Έχω δίσκους DVD/CD και θέλω να τα πετάξω. Αλλά πρώτα, πως μπορώ να τα καταστρέψω; Μπορώ να τα κόψω με ένα ψαλί ή υπάρχει κάποιο μηχάνημα που τα καταστρέφει; Τέλος, που μπορώ να πετάξω ως ανακύκλωση;
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, alexgr10 είπε Γεια σας. Έχω δίσκους DVD/CD και θέλω να τα πετάξω. Αλλά πρώτα, πως μπορώ να τα καταστρέψω; Μπορώ να τα κόψω με ένα ψαλί ή υπάρχει κάποιο μηχάνημα που τα καταστρέφει; Τέλος, που μπορώ να πετάξω ως ανακύκλωση; Κάνε τους μια γραντζουνια με οτιδήποτε αιχμηρό, δεν θα διαβάζονται. Για ανακύκλωση πολύ δύσκολο να βρεις. Είχα βρει κατι ενδιαφέροντα βίντεο στο intenet που μπορούσες με διαφορα χημικά να εξάγεις την πλατίνα από τον δίσκο, αλλά μέχρι εκεί μετά σου ειναι άχρηστη.
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Βάλτους στο φούρνο μικροκυμάτων και ανέβασε το βίντεο. 2 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Lucifer είπε Βάλτους στο φούρνο μικροκυμάτων και ανέβασε το βίντεο. Θα φτιάξει δίσκους πυροτέχνημα. 1
korakios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Για ανακύκλωση δεν έχω ιδέα , για να μην διαβάζονται και χαρακιές απο γυαλόχαρτο κάνει δουλειά
Haldol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Εάν δεν έχεις καταστροφέα εγγράφων με λειτουργία για CD, απλά ψαλίδισέ τα. Είναι αδύνατο να ενωθούν και να διαβαστούν μετά, εκτός κι αν δουλεύεις στις μυστικές υπηρεσίες, ξέρω'γω.
Adon1s Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Κρέμασε τα στο μπαλκόνι για να διώχνεις τα πουλιά.
newnick Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 http://www.perivpamak.gr/p/blog-page_7670.html το είχα ψάξει και εγώ λίγο το θέμα, και αυτό είχα βρει το παραπάνω 1
lector Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Υπαρχουν καταστροφεις εγγραφων που δεχονται και δισκακια και πιστωτικες καρτες. Αν δε θες να μπεις σε εξοδα, απλα τραβας καμποσες γρατζουνιες με ενα ψαλιδι και στις δυο πλευρες του δισκου και ξεμπερδευεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Και τι έχουν αυτά τα δισκάκια που πρέπει να τα καταστρέψεις;
jimis_vts Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και τι έχουν αυτά τα δισκάκια που πρέπει να τα καταστρέψεις; Απόρρητα έγγραφα από τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης που ζει η αδελφότητα των π@παρια μέντολες. 1
nickol-us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα δεδομένα του cd βρίσκονται στην πάνω μεριά που βρίσκεται η φωσφοριζέ ταινία, για να καταστραφούν πρέπει να χαλάσει σε εκείνη τη μεριά. Γρατζουνιές από κάτω και χαρακιές απλά δεν επιτρέπουν στο μάτι να διαβαστούν οι πληροφορίες, αν επισκευαστεί η επιφάνεια τα δεδομένα θα είναι εκεί. Χαρακιές από πάνω λοιπόν, να χαλάσει η ταινία, καταστροφέα όπως σωστά ειπώθηκε ή κόψιμο με χοντρό ψαλίδι Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από nickol-us 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα