MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Πάρε μια faCad'oro (φακαντόρο), που ήταν πολύ της μόδας όταν ήμουν νέο παιδί (κάπου τέλη 80 με αρχές 90).
nbtz89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το να φοράς μια διακριτική αλυσίδα στο λαιμό δεν θα σε κάνει λιγότερο άντρα ή κάγκουρα. Ίσα ίσα θα δώσει το κάτι παραπάνω στο ντύσιμο σου. Το υλικό δεν είναι ανάγκη να είναι ασήμι ή χρυσό, υπάρχει ατσάλι καλής ποιότητας το οποιό βγαίνει σε ασημί, χρυσό και διάφορες άλλες αποχρώσεις. Ασημί ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ενώ χρυσό σε σκουρόχρωμες. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από nbtz89
Gingerbread Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nbtz89 είπε Το να φοράς μια διακριτική αλυσίδα στο λαιμό δεν θα σε κάνει λιγότερο άντρα ή κάγκουρα. Ίσα ίσα θα δώσει το κάτι παραπάνω στο ντύσιμο σου. Το υλικό δεν είναι ανάγκη να είναι ασήμι ή χρυσό, υπάρχει ατσάλι καλής ποιότητας το οποιό βγαίνει σε ασημί, χρυσό και διάφορες άλλες αποχρώσεις. Ασημί ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ενώ χρυσό σε σκουρόχρωμες. δηλαδή εμένα που μου λένε ότι έχω το εκρού του νεκρού να προτιμήσω ασήμι ε; Γιατί είμαι σε δίλημμα. Απλά μου λένε ότι μαυρίζει.
Dante80 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βάλε ότι θες. Τράβα σε ένα τοπικό κοσμηματοπωλείο για χρυσή ή ασημένια αλυσίδα, έχουν δεκάδες σε ότι σχέδιο και μέγεθος μπορείς να σκεφτείς. Για ατσάλινη, δες από κοντά στο κοσμηματοπωλείο τι σχέδιο σου αρέσει, και μετά παρείγγηλε online, (για παράδειγμα, εδώ. αλλά υπάρχουν πάμπολα σάιτ) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από Dante80
dpolal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 13/11/2022 στις 7:15 ΜΜ, Gingerbread είπε δηλαδή εμένα που μου λένε ότι έχω το εκρού του νεκρού να προτιμήσω ασήμι ε; Γιατί είμαι σε δίλημμα. Απλά μου λένε ότι μαυρίζει. Λευκόχρυσος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα