Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να πάρω μια αλυσίδα για το λαιμό, το βλέπω σε πολλούς και μαρεσε. Θυμά; Δεν ξέρω. Αλλά επειδή μάρεσε και δεν φόραγα ποτέ τίποτα είπα ας δοκιμάσω. Το ερώτημα είναι χρυσή ή ασημένια (ή είναι από ανοξείδωτο ατσάλι;). Έχετε κάποιο μέρος να προτείνετε και τι τιμές παίζουν;

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, phanispal είπε

Από τατουάζ πώς πας;

χαχα

τίποτα δεν έχω, είπα να βαλω κατι και εγώ έτσι για αλλαγή, δεν θα γίνω κάγκουρας στα 30 μου αλλά η αλυσιδα μαρεσε (και αν δεν μαρέσει απλά θα την βγάλω).

Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια μου έλεγε η γυναίκα μου να μου πάρει μια αλλά με μαεστρία απέφυγα αυτό το ρεζιλίκι. Μετά θα έμενε μονο το λουρί για το σετ. 

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Gingerbread είπε

χαχα

τίποτα δεν έχω, είπα να βαλω κατι και εγώ έτσι για αλλαγή, δεν θα γίνω κάγκουρας στα 30 μου αλλά η αλυσιδα μαρεσε (και αν δεν μαρέσει απλά θα την βγάλω).

Φίλε, δε σε ξέρω και μην το πάρεις στραβά, αλλά θα σου δώσω μια συμβουλή. Εφόσον είσαι 30, ξεκίνα να γίνεσαι όλο και πιο πολύ άντρας. Άσε τις αλυσίδες να τις φοράνε τα παιδάκια και οι ράπερ. Δεν είναι για ενήλικες άντρες, δε νοείται ως αξεσουάρ η αλυσίδα για τον άντρα, δε βγάζει νόημα. Στη χειρότερη είναι αποδεκτός ένας διακριτικός σταυρός με αλυσιδίτσα, αλλά και πάλι δεν είναι για να φαίνεται φάτσα φόρα.

Υπάρχει μια αλλαγή στην εμφάνιση των αντρών εδώ και αρκετά χρόνια, βλέπεις ότι κανείς δε φοράει πουκάμισα, φοράνε κάτι γελοία καπέλα, περιβραχιόνια, σκισμένα ρούχα, μπλουζάκια με στάμπες κλπ κλπ. Πρέπει να το γυρίσουμε αυτό. Ο άντρας καλώς ή κακώς πρέπει να ντύνεται ως άντρας, όχι ως παιδάκι ούτε ως ρεμάλι.

Θα σου έλεγα όχι απλά να ξεχάσεις την αλυσίδα, αλλά άρχισε να τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Τι θα πει το "η αλυσιδα μαρεσε"? Όπως είπα πριν, δε βγάζει νόημα.

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Ανοησίες.

Κάνε αυτό που θες άνθρωπε μου και μην ακούς τους άλλους. Βάλε την αλυσίδα σου, περνά τη φάση σου (ή και όχι). Θα είσαι 30 με αλυσίδα, και λοιπόν; Καλύτερα από το να είσαι 40 με αποθημενα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasoe είπε

Φίλε, δε σε ξέρω και μην το πάρεις στραβά, αλλά θα σου δώσω μια συμβουλή. Εφόσον είσαι 30, ξεκίνα να γίνεσαι όλο και πιο πολύ άντρας. Άσε τις αλυσίδες να τις φοράνε τα παιδάκια και οι ράπερ. Δεν είναι για ενήλικες άντρες, δε νοείται ως αξεσουάρ η αλυσίδα για τον άντρα, δε βγάζει νόημα. Στη χειρότερη είναι αποδεκτός ένας διακριτικός σταυρός με αλυσιδίτσα, αλλά και πάλι δεν είναι για να φαίνεται φάτσα φόρα.

Υπάρχει μια αλλαγή στην εμφάνιση των αντρών εδώ και αρκετά χρόνια, βλέπεις ότι κανείς δε φοράει πουκάμισα, φοράνε κάτι γελοία καπέλα, περιβραχιόνια, σκισμένα ρούχα, μπλουζάκια με στάμπες κλπ κλπ. Πρέπει να το γυρίσουμε αυτό. Ο άντρας καλώς ή κακώς πρέπει να ντύνεται ως άντρας, όχι ως παιδάκι ούτε ως ρεμάλι.

Θα σου έλεγα όχι απλά να ξεχάσεις την αλυσίδα, αλλά άρχισε να τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Τι θα πει το "η αλυσιδα μαρεσε"? Όπως είπα πριν, δε βγάζει νόημα.

Καλύτερα να κυκλοφορούσα με στολή νίντζα, παρά με πουκάμισο και αλυσιδίτσα με διακριτικό σταυρο.
Γιατί ως γνωστόν όπως έλεγαν και στα αρχαία fora «τα ράσα κάνουν τον παπά»

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Ψάχνω να πάρω μια αλυσίδα για το λαιμό, το βλέπω σε πολλούς και μαρεσε. Θυμά; Δεν ξέρω. Αλλά επειδή μάρεσε και δεν φόραγα ποτέ τίποτα είπα ας δοκιμάσω. Το ερώτημα είναι χρυσή ή ασημένια (ή είναι από ανοξείδωτο ατσάλι;). Έχετε κάποιο μέρος να προτείνετε και τι τιμές παίζουν;

bling bling φάση;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasoe είπε

Δεν βασίζω το αν είμαι άντρας σε μια αλυσίδα. Απλά ήθελα να βάζω μια αλυσιδίτσα κάτω από την μπλούζα (ούτε καν απέξω). Δεν θα έβαζα σταυρό. Όσο για τα πουκάμισα ούτε εγώ είμαι φαν, περιγράφεις κάτι σαν τράπερ που είναι ντύσιμο πολύ σσυγκεκριμένων ανθρώπων. Και δεν καταλαβαίνω μια αλυσίδα πως θα τα κάνει όλα αυτά. Με πολλούς γιατρούς που συνεργαζόμαστε, βλέπω ότι φοράνε και δεν τους είπε κανείς ρεμάλια πάλι. Ούτε χρειάζεται να βγάζει νόημα. Όπως ξανάπα, αν δεν μαέσει απλά την βγάζω.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

bling bling φάση;

δεν ξερω καν τι ειναι αυτό :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

Δεν βασίζω το αν είμαι άντρας σε μια αλυσίδα. Απλά ήθελα να βάζω μια αλυσιδίτσα κάτω από την μπλούζα (ούτε καν απέξω). Δεν θα έβαζα σταυρό. Όσο για τα πουκάμισα ούτε εγώ είμαι φαν, περιγράφεις κάτι σαν τράπερ που είναι ντύσιμο πολύ σσυγκεκριμένων ανθρώπων. Και δεν καταλαβαίνω μια αλυσίδα πως θα τα κάνει όλα αυτά. Με πολλούς γιατρούς που συνεργαζόμαστε, βλέπω ότι φοράνε και δεν τους είπε κανείς ρεμάλια πάλι. Ούτε χρειάζεται να βγάζει νόημα. Όπως ξανάπα, αν δεν μαέσει απλά την βγάζω.

Το τί σημαίνει «άντρας» για τον καθένα διαφέρει και δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
Κάνε ότι σε εκφράζει.
Μια διακριτική αλυσίδα λαιμού είναι μια χαρά αξεσουάρ και κανείς δεν θα σε πει ντιγκι ντάνγκα αν τη φορέσεις, έλεος δηλαδή.

Το αν θα είναι χρυσή, ασημένια ή δερμάτινη αυτό είναι προσωπικό σου γούστο, απλά αν το κάνεις για τη δοκιμή μην αγοράσεις τίποτα υπερβολικά ακριβό γιατί μετά θα σου μείνει.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα σοβαρα, ποιος φοραει αλυσιδα εκτος απο τζιπσι, τραπερ και γυφτοτρεντουλες με συνδυασμο μπλουζα καβλιν κλαιν και "χρυσο" ρολοι?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tasoe είπε

Σημειωση αυτο αφορα τους σκληρους αντρες με βαθμο σκληροτητας 5.4 και πανω.
Αν εχεις μουστακι δε, ξεχνα το καθως ο βαθμος σκληροτητας υπερβαινε ιτο 8 οποτε δεν θα συζηταμε για αλυσιδες.
Τελος αν φορας μονο παντελονια και τιποτα αλλο καθοτι ο βαθμος σκληροτητας υπερβαινει το 9 θα σου προτεινα ενα καλο αποσκληρυντικο. να σε βοηθησει να μην σκλυρηνεις αλλο γιατι μετα δεν θα μπορεις να βαλεις και το παντελονι, καταλαβαινεις.

Αν εισαι πιο σοφτ θα μπορουσες να δεις κατι σε αλυσιδακι οπως λεει ο φιλος αλλα και προσεξε να εχει τουλαχιστον 72% αρσενικιλιο (το λεει στα συστατικα) μην μας περασουν και για τιποτα λελεδες.

Ειπαμε αντρες, τσαντρικης σχολης, τα γνωστα.

Δημοσ.

Οι τιμές είναι απο 2 ευρω ως δεκαδες χιλιάδες.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα αρχικά να δοκιμάσεις πως είναι πάνω σου και αν σου  ταιριάζει. Όχι απαραίτητα χρυση αλυσιδα υπάρχουν και κρεμαστα λαιμού..

Δημοσ.

Αν όποιος φοράει αλυσίδα χρυσή χαρακτηρίζεται για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις τότε στο νοσοκομείο που είμαι ισχύει αυτό που είχε πει η Θεοπούλα

"Ευτυχώς εμείς στη γειτονιά είμαστε όλες λεσβίες".

34 λεπτά πριν, dpolal είπε

Το τί σημαίνει «άντρας» για τον καθένα διαφέρει και δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
Κάνε ότι σε εκφράζει.
Μια διακριτική αλυσίδα λαιμού είναι μια χαρά αξεσουάρ και κανείς δεν θα σε πει ντιγκι ντάνγκα αν τη φορέσεις, έλεος δηλαδή.

Το αν θα είναι χρυσή, ασημένια ή δερμάτινη αυτό είναι προσωπικό σου γούστο, απλά αν το κάνεις για τη δοκιμή μην αγοράσεις τίποτα υπερβολικά ακριβό γιατί μετά θα σου μείνει.

Δεν έχω θέμα τι είμαι και τι δεν είμαι. Απλά μαρεσε σαν αξεσουάρ. Ούτε τράπερ θέλω να γίνω, ούτε γκόμενος, ούτε γκόμενα ούτε τίποτα. Δέρμα δεν θέλω. Ήμουν μεταξύ χρυσού και αργύρου (ή ατσαλιού). Πανάκριβο δεν θα θελα αλλά κανα 200ρι θα το χει.

Απλά ήθελα μια κατεύθυνση πχ τι να κοιτάξω, αλλά βασικά άσχετες απαντήσεις έχω λάβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Απλά ήθελα μια κατεύθυνση πχ τι να κοιτάξω, αλλά βασικά άσχετες απαντήσεις έχω λάβει.

200 ίσως είναι πολλά για κάποιους αλλά όπως σου είπα είναι προσωπικό γούστο η επιλογή.

Υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια να διαλέξεις.

Επεξ/σία από dpolal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...