NIKOLETAL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η κόρη μου αγόρασε ανακατασκευασμένο iphone SE 2020 από το Backmarket.Οταν ήρθε το κινητό, η υγεία της μπαταρίας ήταν 100% αλλά ξεφορτιζε πάρα πολύ γρήγορα.Μεσα σε τρεις μέρες έπεσε η υγεία της μπαταρίας στο 87%.Μας είπαν ότι ο τύπος που το πούλησε,προφανώς έβαλε ένα πρόγραμμα για να φαίνεται η υγεία της μπαταρίας 100% και μετά από την πρώτη χρήση έπεσε στο κανονικό της. Αποφασίσαμε να το επιστρέψουμε στον πωλητή και να ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων.Ομως με αυτή την απατεωνιά που έκανε,πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μας επιστρέψει τα χρήματα και θα χάσουμε και το κινητό.... Το site λέει ότι αν επιστρέψεις προϊόν εντός 30 ημερών δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων.Ομως,επειδή το επιστρέφουμε απευθείας στον πωλητή, αν αυτός δεν μας επιστρέψει τα χρήματα τι γίνεται; Η αγορά έγινε με paypal. Γενικά η πλατφόρμα αναλαμβάνει να επιστρέψει τα χρήματα σ αυτή την περίπτωση; Το paypal; Ο πωλητής ήταν από Ολλανδία. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από NIKOLETAL
forgotten Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε Η κόρη μου αγόρασε ανακατασκευασμένο iphone SE 2020 από το Backmarket.Οταν ήρθε το κινητό, η υγεία της μπαταρίας ήταν 100% αλλά ξεφορτιζε πάρα πολύ γρήγορα.Μεσα σε τρεις μέρες έπεσε η υγεία της μπαταρίας στο 87%. Αποφασίσαμε να το επιτρέψουμε στον πωλητή και να ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων. Το site λέει ότι αν επιστρέψεις προϊόν εντός 30 ημερών δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων.Ομως,επειδή το επιστρέφουμε απευθείας στον πωλητή, αν αυτός δεν μας επιστρέψει τα χρήματα τι γίνεται; Η αγορά έγινε με paypal. Γενικά η πλατφόρμα αναλαμβάνει να επιστρέψει τα χρήματα σ αυτή την περίπτωση; Το paypal; Ο πωλητής ήταν από Ολλανδία. https://help.backmarket.com/hc/el/articles/360031722613-Ο-έμπορος-αρνείται-το-αίτημα-επιστροφής-μου-Τι-μπορώ-να-κάνω-
NIKOLETAL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, forgotten είπε https://help.backmarket.com/hc/el/articles/360031722613-Ο-έμπορος-αρνείται-το-αίτημα-επιστροφής-μου-Τι-μπορώ-να-κάνω- Ναι το έχω δει αυτό αλλά δεν ξέρω τι γίνεται μετά στην πραγματικότητα.Αναλαμβάνουν άραγε αυτοί να σε αποζημιώσουν ή απλά προσπαθούν να τον πείσουν κάνοντας τον διαιτητή κι αν ο εμπορος ισχυρίζεται ψεύδη π.χ.οτι επέστρεψες ένα άδειο κουτί,λένε we are sorry;
filip123go Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Το 100% μπαταρία έπρεπε να σου φανεί ύποπτο .... Εαν ζητήσεις χρήματα πίσω απο τον πωλητή και απλά αλλάξεις μπαταρία;
BertaJourdan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, filip123go είπε Το 100% μπαταρία έπρεπε να σου φανεί ύποπτο .... Εαν ζητήσεις χρήματα πίσω απο τον πωλητή και απλά αλλάξεις μπαταρία; Για ποιον λογο υποπτο? Εγω πηρα ενα iphone Xs και ειχε 100%. Οταν ρωτησα σχετικα μου ειπανε οτι αλλαξανε μπαταρια. Το εχω ενα μηνα ολα κομπλε. Και εγω απο το Refurbed το πηρα και ηρθε και αυτο απο Ολλανδια. (ενα μαυρο κουτι που εγραφε Forza επανω)
filip123go Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Για ποιον λογο υποπτο? Γιατί όταν έχει γίνει αλλαγή μπαταρίας, το γράφουν συνήθως. Εκτός βέβαια εάν το έγραφε και αυτός.
NIKOLETAL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, filip123go είπε Το 100% μπαταρία έπρεπε να σου φανεί ύποπτο .... Εαν ζητήσεις χρήματα πίσω απο τον πωλητή και απλά αλλάξεις μπαταρία Εννοεις αν δεν ζητήσω χρήματα από τον πωλητή μήπως;
filip123go Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε Εννοεις αν δεν ζητήσω χρήματα από τον πωλητή μήπως; Όχι, να ζητήσεις χρήματα πίσω. Ένα ποσό γιατί σε εξαπάτησε. Πχ να σου δώσει 60€ πίσω για αλλαγή μπαταρίας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα