caveneo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Γεια σας. Στη φωτογραφία που επισυνάπτω φαίνεται ο χρονοδιακόπτης που έχουμε στον κεντρικό λέβητα και ρυθμίζουμε κάθε πότε να ανάβει. Τις ώρες συγκεκριμένα. Δεν συμβαδίζει το εσωτερικό ρολόι με το γύρω γύρω. Είναι χαλασμένο σωστά; Ή κάνω λάθος;
hp8 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, caveneo είπε Δεν συμβαδίζει το εσωτερικό ρολόι με το γύρω γύρω. Είναι χαλασμένο σωστά; Ή κάνω λάθος; αν οι επιλεγμένες ώρες λειτουργίας ταυτίζονται με την τρέχουσα του ρολογιού σου δεν βλέπω τον λόγο πέραν της αισθητικής για παρέμβαση Αν θέλεις γύρνα να ταιριάξει και ρύθμισε εκ νέου τις ακίδες
caveneo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δεν ταιριάζουν οι ώρες και όσες φορές και να το γύρισα δεν ταυτίστηκαν ποτέ.
vasilllis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 εχουν σπασει και 2-3 δοντια.Νομιζω οτι το εξω ειναι οι ωρες και το μεσα τα λεπτα.
caveneo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Εγώ έχω καταλάβει πώς το μέσα και το έξω πρέπει να συμπίπτουν. Βάζεις το μεσα το ρολόι την ώρα και το άλλο ακολουθεί. Και απλώς στο εξωτερο κύκλο θέτεις τις ώρες που θες να δουλέψει.
pavloa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 επειδή έχω σχεδόν τον ίδιο χρονοδιακόπτη σε φωτιζόμενες πινακίδες, το μέσα αλλά και το έξω πρέπει να συμπίπτουν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα