kostasmath23 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδια! Συμβαινει κατι κουλο. Προσπαθω να ανοιξω το site των email μου (webmail) μου. Ομως οταν προσπαθω να το ανοιξω οντας συνδεδεμενος στο δικτυο του σπιτιου ειτε απο το pc ειτε απο το laptop μου βγαινει σφαλμα "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο". Οταν παω να συνδεθω με 5G απο το κινητο μου η απο αλλο δικτυο (πχ της δουλειας) συνδεεται κανονικα. Δοκιμασα στο δικτυο του σπιτιου reset router, flush dns, να μπω με αλλον browser τιποτα δε δουλεψε. Για καποιο λογο το δικτυο του σπιτιου αρνειται. Καμια ιδεα;
greekfragma Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 μιλάς με τον site admin. όπως το περιγράφεις θέλει ψάξιμο σε επίπεδο mail server security settings. για κάποιο λόγο έχουν μπει σε blacklist τα ip ranges του home provider.
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το "site των email σου" που αναφέρεις, το τρέχεις τοπικά σε δικό σου υπολογιστή ή βρίσκεται σε κάποιον σέρβερ (π.χ. στη δουλειά); Για το 2ο μάλλον θα φταίει αυτό που λέει ο greekfragma, ενώ για το 1ο μπορεί ο σέρβερ να μην δέχεται εσωτερικές συνδέσεις (ή loopback αν το τρέχεις στο ίδιο pc από το οποίο προσπαθείς να συνδεθείς). Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα