Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφω αυτό το θέμα μιας και έχω  αγανάκτησει κι ήθελα να δω εάν το έχετε διαπιστώσει κι εσείς. Τις τελευταίες μέρες βάζω να δω κάνα βίντεο στο YouTube και μας έχει πρήξει με τις διαφημίσεις της wolt. Μιλάμε ότι σε κάθε βίντεο πετάει διαφημιση και σαν να μη φτάνει αυτό με το που κάνεις να τρέξεις πιο μπροστά το βιντεακι ξανά διαφήμιση. 

Το εχετς διαπιστώσει κι εσείς? Πως θα απαλλαγούμε? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fendercastle είπε

Γραφω αυτό το θέμα μιας και έχω  αγανάκτησει κι ήθελα να δω εάν το έχετε διαπιστώσει κι εσείς. Τις τελευταίες μέρες βάζω να δω κάνα βίντεο στο YouTube και μας έχει πρήξει με τις διαφημίσεις της wolt. Μιλάμε ότι σε κάθε βίντεο πετάει διαφημιση και σαν να μη φτάνει αυτό με το που κάνεις να τρέξεις πιο μπροστά το βιντεακι ξανά διαφήμιση. 

Το εχετς διαπιστώσει κι εσείς? Πως θα απαλλαγούμε? 

Όχι γιατί έχω Premium λογαριασμό. Αλλά το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει που είναι....;

Από τη στιγμή που η εταιρεία επενδεύει σε αυτό το κομμάτι λογικό είναι να έχει διαφημίσεις συνεχώς....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Όχι γιατί έχω Premium λογαριασμό. Αλλά το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει που είναι....;

Από τη στιγμή που η εταιρεία επενδεύει σε αυτό το κομμάτι λογικό είναι να έχει διαφημίσεις συνεχώς....

Δεν βλέπω όμως να κερδίζει πελάτες με το να τους σπάει τα @@ με αυτό το τρόπο. :rolleyes:

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δεν βλέπω όμως να κερδίζει πελάτες με το να τους σπάει τα @@ με αυτό το τρόπο. :rolleyes:

Σχετικό είναι αυτό. Όλοι έχουν δικό τους τρόπο να βγάζουν χρήματα...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Είναι ένα παλιό απόφθεγμα που λέει..

"Λέγε, λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει"

Μάλλον εκεί αποσκοπούν. :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/11/2022 στις 5:09 ΜΜ, kormos είπε

Λογικό είναι να έχει διαφημίσεις αλλά το σωστό είναι να σου βάζει μια  κάθε 2 βίντεο ή έστω 1 φορά σε κάθε ένα  βίντεο, αυτό το πράμα όμως να σε ξεκιναει στην αρχή με διαφήμιση να παρακάμπτεις ένα μέρος του βίντεο για να πας παρακάτω και πάλι να σου βάζει διαφήμιση κι αν ξανά παρακάμψεις κ πάλι διαφήμιση ε καταντάει αηδία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι ότι μιλάμε για το app του yt σε κινητά ή tv (αν και έχει εναλλακτικές) γιατί σε pc το ublock κάνει άψογη δουλειά.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
12 ώρες πριν, fendercastle είπε

Λογικό είναι να έχει διαφημίσεις αλλά το σωστό είναι να σου βάζει μια  κάθε 2 βίντεο ή έστω 1 φορά σε κάθε ένα  βίντεο, αυτό το πράμα όμως να σε ξεκιναει στην αρχή με διαφήμιση να παρακάμπτεις ένα μέρος του βίντεο για να πας παρακάτω και πάλι να σου βάζει διαφήμιση κι αν ξανά παρακάμψεις κ πάλι διαφήμιση ε καταντάει αηδία. 

Δεν πάει να βάζουν και κάθε 5  δεύτερολεπτα ad? Αστους να χτυπιούνται. Εσένα δεν σε νοιάζει εφόσον εφαρμόσεις τις λύσεις που σου έχουν δοθεί.

Σε PC: ublock origin.

Για android browser: βάζεις Firefox που δέχεται addons και στη mobile version και εγκαθιστάς ublock.

Για android app εγκαθιστάς Youtube Revanced.

Για μήλο δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω συμβουλές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...