flexpick Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, lordvec είπε Για να σας βοηθήσω λίγο. Οποιοσδήποτε γιατρός όταν ζητάει να δει το φάκελο ενός ασθενούς, για τον οποίο αρκεί να έχει το ΑΜΚΑ, το σύστημα πετάει ένα pop-up που λέει [έχω την συγκατάθεση να δω τον πλήρη φάκελο]. Απλά πατάει ΟΚ. Εκεί βλέπει συνταγές, επισκέψεις κτλ, ότι τέλος πάντων είναι περασμένο στο σύστημα του δημοσίου. Κατά τη γνώμη μου τραγικό σαν δικλείδα ασφαλείας. Τεχνικά αντιμετωπίσιμο, π.χ. μέσα από έγκριση που θα δίνει ο ασθενής με έναν κωδικό που θα του έρχεται στο κινητό. Και μη μου πείτε τι θα γίνει με τον παππού στο χωριό, δεν ξέρω, ας εξαιρεθούν οι άνω των 75. Αν είναι πάλι σε κίνδυνο η ζωή του και αδυνατεί να δόσει συγκατάθεση, ας υπάρχει εξαίρεση. Και εν συνεχεία ενημέρωσή του με κάποιο τρόπο. Και θα μου πείτε πού είναι το κακό να μπορεί ο γιατρός να δει τον ιατρικό μου φάκελο; Πουθενά. Σωστά, αν μιλάμε για τον γιατρό που πήγα για να με κάνει καλά. Πιστεύετε όμως, ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες, δε συνεργάζονται με γιατρούς; Δικό σας... Αρα η ασφαλιστικη ψαχνει πληροφοριες για σενα μεσα απο το συστημα που ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ οτι το κανει. Ενα δικηγορο μακρια απο τα εκατομμυρια το insomnia.
Black Demis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οτιδιποτε κάνει όχι ιδιωτικά (δλδ με χρήση της ασφάλειας σου) φαίνονται..... οτιδιποτε κάνεις καθαρά ιδιωτικά (όπου δεν μπλέκεται το αμκα σου) δεν φαινεται... τόσο απλά και ναι μπορουν να δουν αν εκτελέστηκε καποια συνταγη η αν πηγες σε καποιο ραντβου (αυτος ειναι ο σκοπος ολου του συστήματος όπως παντού να μπορουν να έχουν γιατροί ενα πλήρες ιστορικό..... οτιδιποτε δεν θέλεις να φαινεται για χ ψ λόγο πας το κανεις ιδιωτικά χωρίς καποιο αμκα κλπ btw δεν ειδε τα αποτελεσματα σου αλλα το παραπεμπτικό..... εκτός και αν έκανες εξετασεις σε καποοια δημοσια δομή τοτε ειδε και αποτελεσματα Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από Black Demis
Maurikycli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, washcloud είπε ....δεν είναι κανόνας, είναι μια αηδία που προέκυψε τα χρόνια του πολίτικαλ κορέκτνες από τους ίδιους τους χειρΟΥργους, επειδή τους καθόταν κάπως που έκανε ράιμ με τους πανουργοκακουργοραδιούργους :ρ Χειρούργους να τους λες, κι άμα τους αρέσει (...ψαλίδια μέσα σου θα ξεχάσουν οι κακούργοι, ΟΥΤΩΣ ή άλλως....😄) Ενώ ο ξυλουργός , ο σιδηρουργός και ο μηχανουργός είχαν μια σκασίλα ή φιλολογική ανησυχία μήπως τους μπερδέψουν με τους πανούργους!!!
Lanike71 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Clytoceyx είπε Συγγνωμη ρε παιδια, εδω εχετε/εχουμε δωσει ολοι κωδικους ταξις σε λογιστες και κανεις δεν μιλησε ποτε. Δράττομαι της ευκαιρίας: Πας στο gov.gr -> EOPPY, μπαίνεις με κωδικούς taxis. Μετά δίνεις και τον ΑΜΚΑ, για τον οποίο χρειάζεσαι αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ και μπαίνεις άνετα στο ιατρικό ιστορικό κάποιου. Ο λογιστής με λίγα λόγια, έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. 2
Bitbit Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Clytoceyx είπε Ρωτηστε, για πλακα, εναν λογιστη που αποθηκευει τους εκατονταδες κωδικους πολιτων που διαχειριζεται. Καλα κρασα. επειδή το έχω δει με τα μάτια μου, σε ένα αρχείο excel. Εννοείται χωρίς κωδικό και ο κωδικός του υπολογιστή γραμμένος σε χαρτάκι και κολλημένος στην οθόνη. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από Bitbit 1
Clytoceyx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Πας στο gov.gr -> EOPPY, μπαίνεις με κωδικούς taxis. Μετά δίνεις και τον ΑΜΚΑ, για τον οποίο χρειάζεσαι αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ και μπαίνεις άνετα στο ιατρικό ιστορικό κάποιου. Σωστος. Το ειχα ξεχασει το site του ΕΟΠΠΥ, το ειχε αναφερει ενας αλλος χρηστης στο thread του προσωπικου γιατρου. 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε επειδή το έχω δει με τα μάτια μου, σε ένα αρχείο excel. Εννοείται χωρίς κωδικό Ποιησις. Και μετα εμεις ασχολουμαστε γιατι οι γιατροι εχουν προσβαση στον ιατρικο φακελο που ειναι το αντικειμενο τους και στο κατω κατω εμας πανε να κανουν καλα εκεινη την στιγμη. Πραγμα που αποδεικνυει, για αλλη μια φορα, οτι οι κυκλοι που αποφασιζουν να αφυπνισουν τον λαο για πολυ "προχωρημενα" ζητηματα και να του φυτεψουν νεες σκοτουρες και εγνοιες στο κεφαλι του, ειναι ασχετοι και δεν ξερουν που παν' τα τεσσερα περα απο το να παπαγαλιζουν την μπουρδολογια που αποκαλουν ιδεολογια. 1
andreas1gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Στις 12/11/2022 στις 4:53 ΜΜ, Basilisvirus είπε Που με οδηγεί στην ερώτηση (καθώς ανησυχώ/(θέλω να γνωρίζω) για τα προσωπικά μου δεδομένα), τι ξέρουν οι δημόσιοι γιατροί για εμένα; Με την ίδια λογική δείχνοντας τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας σου, έχει πρόσβαση και ο κάθε τυχαίος υπάλληλος της τράπεζας.... Σε τι κόσμο ζούμε...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις