Προς το περιεχόμενο

Καρτα sim και wifi connection

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vista32,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα νεο κινητο. Σε αυτο τοποθετησα την υπαρχουσα καρτα sim.

Το παλαιο κινητο μου, θελω ομως επισης να το εχω σε μια σχετικη λειτουργια, για επικουρικη χρηση.

Διαπιστωσα ομως, με μεγαλη μου εκπληξη, οτι απο τη στιγμη που του εβγαλα τη sim, πλεον δεν δινει δυνατοτητα για συνδεση σε wifi! Συνδεεται μεν στο δικτυο του router, αλλα με 'no internet'.

Γιατι συμβαινει αυτο; Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι δεν μπορει να εχει internet, το κινητο που δεν εχει sim.

:(

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Αγορασα προσφατα νεο κινητο. Σε αυτο τοποθετησα την υπαρχουσα καρτα sim.

Το παλαιο κινητο μου, θελω ομως επισης να το εχω σε μια σχετικη λειτουργια, για επικουρικη χρηση.

Διαπιστωσα ομως, με μεγαλη μου εκπληξη, οτι απο τη στιγμη που του εβγαλα τη sim, πλεον δεν δινει δυνατοτητα για συνδεση σε wifi! Συνδεεται μεν στο δικτυο του router, αλλα με 'no internet'.

Γιατι συμβαινει αυτο; Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι δεν μπορει να εχει internet, το κινητο που δεν εχει sim.

:(

Κάνε ένα restart και το κινητό και το router. Δεν είναι normal αυτό που περιγράφεις...

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutsis είπε

Κάνε ένα restart και το κινητό και το router. Δεν είναι normal αυτό που περιγράφεις...

Ειχα δοκιμασει πολλες φορες το restart του κινητο. Μετα το post σου, εκανα restart και το router. Δυστυχως, εξακολουθει το ιδιο προβλημα. Συνδεεται στο δικτυο, δεν του δινει internet.

• Λύση
Δημοσ.

Τσέκαρε αν το κινητό σου έχει τη σωστή ημερομηνία και ώρα, τώρα που έβγαλες τη sim. Αν όχι, ρύθμισέ την χειροκίνητα και ξαναδοκίμασε.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vista32 είπε

Τσέκαρε αν το κινητό σου έχει τη σωστή ημερομηνία και ώρα, τώρα που έβγαλες τη sim. Αν όχι, ρύθμισέ την χειροκίνητα και ξαναδοκίμασε.

Εισαι απιστευτος!!!! Οντως, ειχα αμελησει να ασχοληθω με date/time, αφου το κινητο πλεον θα ειναι για δευτερευουσα χρηση.

Αλλα μολις ειδα την προταση σου, τα ρυθμισα, και ω του θαυματος, συνδεθηκε στο internet του wifi!

Θερμες ευχαριστιες!

:)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...