mindreader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Αγορασα προσφατα νεο κινητο. Σε αυτο τοποθετησα την υπαρχουσα καρτα sim. Το παλαιο κινητο μου, θελω ομως επισης να το εχω σε μια σχετικη λειτουργια, για επικουρικη χρηση. Διαπιστωσα ομως, με μεγαλη μου εκπληξη, οτι απο τη στιγμη που του εβγαλα τη sim, πλεον δεν δινει δυνατοτητα για συνδεση σε wifi! Συνδεεται μεν στο δικτυο του router, αλλα με 'no internet'. Γιατι συμβαινει αυτο; Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι δεν μπορει να εχει internet, το κινητο που δεν εχει sim.
koutsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Αγορασα προσφατα νεο κινητο. Σε αυτο τοποθετησα την υπαρχουσα καρτα sim. Το παλαιο κινητο μου, θελω ομως επισης να το εχω σε μια σχετικη λειτουργια, για επικουρικη χρηση. Διαπιστωσα ομως, με μεγαλη μου εκπληξη, οτι απο τη στιγμη που του εβγαλα τη sim, πλεον δεν δινει δυνατοτητα για συνδεση σε wifi! Συνδεεται μεν στο δικτυο του router, αλλα με 'no internet'. Γιατι συμβαινει αυτο; Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι δεν μπορει να εχει internet, το κινητο που δεν εχει sim. Κάνε ένα restart και το κινητό και το router. Δεν είναι normal αυτό που περιγράφεις... 2
mindreader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, koutsis είπε Κάνε ένα restart και το κινητό και το router. Δεν είναι normal αυτό που περιγράφεις... Ειχα δοκιμασει πολλες φορες το restart του κινητο. Μετα το post σου, εκανα restart και το router. Δυστυχως, εξακολουθει το ιδιο προβλημα. Συνδεεται στο δικτυο, δεν του δινει internet.
mindreader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Κατι φταιει, ειδικα στο δικο μου κινητο μαλλον. Δεν μπορω να βρω ομως τι. Εκανα google search, οντως, επρεπε να συνδεεται. Δεν ειναι λογικο. https://forums.lenovo.com/t5/Moto-G5-Moto-G5-Plus/Can-I-Use-Unlocked-G5-For-Wi-Fi-Only/m-p/3595838
Λύση Vista32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Τσέκαρε αν το κινητό σου έχει τη σωστή ημερομηνία και ώρα, τώρα που έβγαλες τη sim. Αν όχι, ρύθμισέ την χειροκίνητα και ξαναδοκίμασε. 1
mindreader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Vista32 είπε Τσέκαρε αν το κινητό σου έχει τη σωστή ημερομηνία και ώρα, τώρα που έβγαλες τη sim. Αν όχι, ρύθμισέ την χειροκίνητα και ξαναδοκίμασε. Εισαι απιστευτος!!!! Οντως, ειχα αμελησει να ασχοληθω με date/time, αφου το κινητο πλεον θα ειναι για δευτερευουσα χρηση. Αλλα μολις ειδα την προταση σου, τα ρυθμισα, και ω του θαυματος, συνδεθηκε στο internet του wifi! Θερμες ευχαριστιες! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα