alex89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Χαιρετώ την παρέα. Θέλω να κατεβάσω το εκτελέσιμο αρχείο από το site https://portableapps.com/download. Μόλις πατήσω κάτω το πράσινο πλαίσιο που λέει: download from PortableApps.com μου πετάει το παρακάτω μήνυμα: Χρησιμοποιώ το Norton Antivirus.....Το ίδιο μου κάνει και στον firefox. Υπάρχει κάποιο άλλο site ασφαλές για να κατεβάσω το εκτελέσιμο αρχείο; Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Εκτελέσιμα αρχεία απο οπου και να προσπαθήσεις να κατεβάσεις θα παρεις το ίδιο μήνυμα. Τώρα αν θα το παρακάμψεις ή οχι ειναι δικο σου θεμα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Περίμενα διαβασω για εξωγήινους που ρουφάνε μυαλά!!!
accipio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Στο δικό μου pc κατέβηκε χωρίς κανένα θέμα. Ούτε ο Firefox διαμαρτυρήθηκε ούτε το antivirus (Kaspersky Free). Δοκίμασε κι αυτό το λινκ. 1
hawkpilot Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πιστοποιητικό ασφαλείας του ιστότοπου έχει θέμα. Δοκίμασε και από άλλον browser. Αν παίρνεις το ίδιο μήνυμα καλό θα ήταν να μην κατεβάσεις τίποτα. Επίσης, τσέκαρε ότι η ημερομηνία/ώρα του Η/Υ είναι σωστή. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από hawkpilot 2
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Το portableapps είναι καθαρό, τουλάχιστον όσες φορές έχω κατεβάσει κάτι από εκεί (και είναι αρκετές οι φορές). Το μήνυμα ούτε εγώ μπόρεσα να το αναπάραγω σε firefox - chrome. Κι εγώ θα σου πω να δεις την ημερομηνία του συστήματος σου. 1
alex89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, micos000 είπε Το portableapps είναι καθαρό, τουλάχιστον όσες φορές έχω κατεβάσει κάτι από εκεί (και είναι αρκετές οι φορές). Το μήνυμα ούτε εγώ μπόρεσα να το αναπάραγω σε firefox - chrome. Κι εγώ θα σου πω να δεις την ημερομηνία του συστήματος σου. Τελικά το κατέβασα από το sourceforce. Πως μπορώ να δω την ημερομηνία του συστήματός μου; Αν εννοείς αυτή που δείχνουν τα windows είναι η κανονική.... 21 ώρες πριν, hawkpilot είπε Το πιστοποιητικό ασφαλείας του ιστότοπου έχει θέμα. Δοκίμασε και από άλλον browser. Αν παίρνεις το ίδιο μήνυμα καλό θα ήταν να μην κατεβάσεις τίποτα. Επίσης, τσέκαρε ότι η ημερομηνία/ώρα του Η/Υ είναι σωστή. Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω.....Δηλαδή κάτι τρέχει με το site. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από alex89
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, alex89 είπε Πως μπορώ να δω την ημερομηνία του συστήματός μου; Αν εννοείς αυτή που δείχνουν τα windows είναι η κανονική.... Αυτό εννοούσα. ΟΚ τότε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα