Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα. Θέλω να κατεβάσω το εκτελέσιμο αρχείο από το site https://portableapps.com/download.

Μόλις πατήσω κάτω το πράσινο πλαίσιο που λέει: download from PortableApps.com μου πετάει το παρακάτω μήνυμα:

image.jpeg.f60283c09f60542b774df441701e0248.jpeg

Χρησιμοποιώ το Norton Antivirus.....Το ίδιο μου κάνει και στον firefox.

Υπάρχει κάποιο άλλο site ασφαλές για να κατεβάσω το εκτελέσιμο αρχείο;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εκτελέσιμα αρχεία απο οπου και να προσπαθήσεις να κατεβάσεις θα παρεις το ίδιο μήνυμα.

Τώρα αν θα το παρακάμψεις ή οχι ειναι δικο σου θεμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιστοποιητικό ασφαλείας του ιστότοπου έχει θέμα. Δοκίμασε και από άλλον browser. Αν παίρνεις το ίδιο μήνυμα καλό θα ήταν να μην κατεβάσεις τίποτα. Επίσης, τσέκαρε ότι η ημερομηνία/ώρα του Η/Υ είναι σωστή.

Επεξ/σία από hawkpilot
  • Like 2
Δημοσ.

Το portableapps είναι καθαρό, τουλάχιστον όσες φορές έχω κατεβάσει κάτι από εκεί (και είναι αρκετές οι φορές). Το μήνυμα ούτε εγώ μπόρεσα να το αναπάραγω σε firefox - chrome.

Κι εγώ θα σου πω να δεις την ημερομηνία του συστήματος σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, micos000 είπε

Το portableapps είναι καθαρό, τουλάχιστον όσες φορές έχω κατεβάσει κάτι από εκεί (και είναι αρκετές οι φορές). Το μήνυμα ούτε εγώ μπόρεσα να το αναπάραγω σε firefox - chrome.

Κι εγώ θα σου πω να δεις την ημερομηνία του συστήματος σου.

Τελικά το κατέβασα από το sourceforce.

Πως μπορώ να δω την ημερομηνία του συστήματός μου; Αν εννοείς αυτή που δείχνουν τα windows είναι η κανονική....

21 ώρες πριν, hawkpilot είπε

Το πιστοποιητικό ασφαλείας του ιστότοπου έχει θέμα. Δοκίμασε και από άλλον browser. Αν παίρνεις το ίδιο μήνυμα καλό θα ήταν να μην κατεβάσεις τίποτα. Επίσης, τσέκαρε ότι η ημερομηνία/ώρα του Η/Υ είναι σωστή.

Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω.....Δηλαδή κάτι τρέχει με το site. 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Επεξ/σία από alex89
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alex89 είπε

Πως μπορώ να δω την ημερομηνία του συστήματός μου; Αν εννοείς αυτή που δείχνουν τα windows είναι η κανονική....

Αυτό εννοούσα. ΟΚ τότε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...