Junior22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα σε ολους, σε λιγο καιρο θα κανω τη μεταβαση απο τον σταθερο σε λαπτοπ (Legion 5 pro, 3070ti) και ημουν ηδη σε αναζητηση οθονης, απλως τωρα θελω να μπορει να συνδεεται και να φορτιζει το λαπτοπ. Με ενδιαφερει κυριως για productivity και σαν δευτερο ερχεται το (offline κυριως) gaming, επομενως δεν με νοιαζουν τρελα refresh rates για pro cs go κλπ. Θα ηθελα να ειναι ultrawide ωστε να μπορω να κανω τη δουλεια μου πιο γρηγορα και να εχω χωρο για πολλα πραγματα μαζι. Το μπατζετ ειναι 500-600 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spaek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Πήρες κάποια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Ναι κατέληξα στην MSI OPTIX MPG341QR. Δεν υπάρχει οθόνη με thunderbolt 4 στα χρήματα αυτά για να φορτίζει και να είναι 34 ίντσες, οπότε το άφησα αυτό το κομμάτι, και εστίασα στην οθόνη καθαυτή. Πολύ ικανοποιημένος, πολύ όμορφα χρώματα, πολλές θύρες για σύνδεση με λαπτοπ, pc και aux για τα ηχεία, ώστε να μην χρειάζεται να τα συνδέω μια με τον σταθερό και μια με το λαπτοπ. Εννοείται έχει άπλετο χώρο να έχεις ανοιχτά πολλά πράγματα και από δίπλα το λαπτοπ. Την πήρα 600 και νομίζω είναι από τις καλύτερες επιλογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα