Dimakos7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μάγκες μια γνώμη για Peugeot 107 1000cc . Θέλει η γυναίκα μου αυτοκίνητο και της έχω βρει το αμάξι που αναφέρω πιο πάνω , αξίζει το αυτοκινητάκι έχει 160000 χλμ.. ξέρει κανείς από λάδια πως τα πάει το αμάξι μιας και είναι 3κυλινδρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε Μάγκες μια γνώμη για Peugeot 107 1000cc . Θέλει η γυναίκα μου αυτοκίνητο και της έχω βρει το αμάξι που αναφέρω πιο πάνω , αξίζει το αυτοκινητάκι έχει 160000 χλμ.. ξέρει κανείς από λάδια πως τα πάει το αμάξι μιας και είναι 3κυλινδρο Είχε αναφερθεί οτι έβγαζαν θέμα με το σύστημα μετάδοσης . Περισσότερο το αυτόματο . Πρέπει να είναι παρόμοια με το Cintroen C1 ίσως έχουν και ίδια ανταλλακτικά . Από απόδοση μήπως να κοίταζες κάτι μεχρι 1200κ.εκ να είναι και πιο άνετο ειδικά το καλοκαίρι και με A/C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimakos7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Ναι απλά της γυαλίσε αυτό το αμαξάκι και η τιμή του είναι γύρω στα 4200... Κάτι άλλο σε αυτήν την τιμή δεν μπορώ να βρω είμαστε η μοναδική χώρα που τα αυτοκίνητα είναι πανάκριβα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>>Morpheus>> Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο 3κυλινδρος 1KR-FE καιει λαδια. Το πόσο, εξαρταται τη χρηση και τη συντηρηση που εγινε. Καλο θα ειναι οποιο C1/107/Aygo βρεις με αυτο το μοτερ, να ανοιξεις την ταπα πληρωσης λαδιου και να δεις αν εχει επικαθησεις απο καμμενα λαδια στο "μαγουλο" του γραναζιου μεταβλητου. Αν αντιληφθεις τετοια σαπιλα, απλα απομακρυνσου και δες κατι αλλο. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από >>Morpheus>> 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Οτι είπαν οι προηγούμενοι... Γενικά ειναι καλα αυτοκινητακια (ολα αυτα του τριολε C1/107/Aygo) , αρκετα οικονομικά στη χρήση. Ισχύουν βεβαια όλα τα προαπαιτουμενα της αγορας ενος μεταχειρισμενου όπως σωστος ελεγχος απο μηχανικο της εμπιστοσύνης σου κλπ. Προτιμησε καποιο με μηχανικό κιβωτιο παρα με το "αυτοματο" καθως αν βγαλει βλαβη ο ενεργοποιητης ειναι λιγακι τσουχτερη η επισκευή. Για δευτερο οχημα σε μια οικογενεια ειναι μια χαρα σε γενικες γραμμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα