GioNiko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω αν είναι εφικτό να συνδέσω ένα παλιό πιάτο που έχω από την Cosmote για να έχω πρόσβαση στα ελληνικά ελεύθερα κανάλια χωρίς να έχω κάποιο συμβόλαιο για Cosmote TV. Όσον αφορά τον τίτλο έγινε λάθος, το πιάτο είναι τελικά της Cosmote. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από GioNiko
jkoukos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πιάτο και τον δέκτη (ή άλλον) για να πιάσεις οποιοδήποτε ελεύθερο κανάλι. Ωστόσο αν εννοείς να πιάνεις τα ελληνικά όπως ΕΡΤ, Mega, Antenna κλπ, δεν μπορείς διότι μεταδίδονται από το μπουκέτο της Cosmote στο οποίο έχουμε πρόσβαση μόνο με συνδρομή. 1
Kostas Savvidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Αν το πιάτο της cosmote είναι 80cm πιάνεις άνετα τον HELLAS SAT στις 39 μοίρες ανατολικά, εκεί υπάρχουν όλα τα έλληνικά κανάλια κωδικοποιημένα, επειδή όμως δεν έχουν ισχυρή κωδικοποιήση μπορείς να βρεις έτοιμους φτηνούς δέκτες στο εμπόριο που είναι έτοιμοι να τα ανοίξουν για να μην μπλέξεις εσύ αν δεν ξέρεις. 1
GioNiko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε Αν το πιάτο της cosmote είναι 80cm πιάνεις άνετα τον HELLAS SAT στις 39 μοίρες ανατολικά, εκεί υπάρχουν όλα τα έλληνικά κανάλια κωδικοποιημένα, επειδή όμως δεν έχουν ισχυρή κωδικοποιήση μπορείς να βρεις έτοιμους φτηνούς δέκτες στο εμπόριο που είναι έτοιμοι να τα ανοίξουν για να μην μπλέξεις εσύ αν δεν ξέρεις. Ωραία κατάλαβα μια χαρά. Γενικά πως πρέπει να τους αναζητήσω αυτούς τους δέκτες;
Kostas Savvidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Θα πας σε ένα κατάστημα που πουλάει δορυφορικό εξοπλισμό και θα ζητήσεις έτοιμους δέκτες που μπορούν να ανοίξουν τα ελληνικά κανάλια στις 39 μοίρες, αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο είναι να μπορέσεις να στοχεύσεις το πιάτο σου στον HELLAS SAT, αν δεν έχεις καθόλου εμπειρία είναι δύσκολο να το κάνεις από μόνος σου, θα χρειαστείς τεχνικό. 1
GioNiko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε Θα πας σε ένα κατάστημα που πουλάει δορυφορικό εξοπλισμό και θα ζητήσεις έτοιμους δέκτες που μπορούν να ανοίξουν τα ελληνικά κανάλια στις 39 μοίρες, αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο είναι να μπορέσεις να στοχεύσεις το πιάτο σου στον HELLAS SAT, αν δεν έχεις καθόλου εμπειρία είναι δύσκολο να το κάνεις από μόνος σου, θα χρειαστείς τεχνικό. Ωραια μια χαρα. Σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα