dalan2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στο φόρουμ Θα κάνω αίτηση για την πλη και επειδή η τελευταία μου επαφή με τα μαθηματικά ήταν το '99, χρειάζομαι επειγόντως φρεσκαρισμα Παρακαλώ ότι πληροφορίες έχετε για βιβλία θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από dalan2007
tzitzikas2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Θα πρότεινα αρχικά να βρεις τα βιβλία μαθηματικών του λυκείου και να τα ξαναδιαβάσει καλά. Υποτίθεται ότι για σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε συναφή αντικείμενα θα πρέπει να τα γνωρίζουμε πολύ καλά . Και φυσικά να μπορείς να λύνεις ασκήσεις του αντίστοιχου επιπέδου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν λες αν η τελευταία επαφή σου ήταν με μαθηματικά Λυκείου ή Πανεπιστημίου. Αν ήταν Πανεπιστήμιο θετικής ή τεχνολογικής κατεύθυνσης θα είναι λίγο πολύ τα ίδια. Οπως και να είναι, το παρακάτω είναι το παλίο site των μαθηματικών του πρώτου έτους πληροφορικής. http://edu.eap.gr/pli/pli12/ Εχει κάποια εισαγωγικά για να θυμηθείς πράγματα, κανονικά αυτά πρέπει να αρκούνε. Τα ΣΕΥ και ΕΔΥ είναι αυτά που διδάσκονται κανονικά στο τμήμα, υπάρχουν και κανονικά βιβλία φυσικά, αλλά απο αυτά τα pdf διαβάζουν κυρίως οι φοιτητές. Απο τα περιεχόμενα και μόνο θα δεις πια είναι τα προαπαιτούμενα και τι λίγο πολύ διδάσκεται στο μάθημα. Κάπου έχει και το χρονοδιάγραμμα μελέτης εκείνης της χρονιάς για να πάρεις μια ιδέα για το πόσο διάβασμα ζητάνε και τους ρυθμούς μελέτης που θα έχεις. Έχει και κάποιες παλιές εργασίες και εξετάσεις για να πάρεις μια γεύση τι θα περιμένουν απο εσένα. Σημ. Δεν έχω προσωπική πείρα απο το μάθημα αυτό. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από merphi
dalan2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εχεις δικιο.εννοω τις πανελληνιες του 99(γενικο λυκειο τοτε,δεσμη,δεν περασα πουθενα) σε ευχαριστω για το σαιτ Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από dalan2007
masteripper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δεν τα χρειάζεσαι ...τα μαθηματικά της ΠΛΗ λίγη σχέση έχουν με ότι έχεις μάθει...ακόμα και μαθηματικοί ζορίζονται
@zouve@ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Είμαι απόφοιτος ΕΑΠ πληροφορικής σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο το 80% των σπουδών του προγράμματος ειναι μαθηματικά με αποκορύφωση τη ΠΛΗ20 και δυστυχώς χωρίς φροντιστήριο δεν θα πω δεν μπορείς να το περάσεις αλλά ειναι πολύ δύσκολο εγώ προσωπικά μιλάω πάντα ξεκίνησα φροντιστήριο ένα χρόνο πριν με μαθηματικά γυμνασίου και λυκείου μέχρι να μπω στο κλίμα με τα μαθηματικά της ΠΛΗ12 για περισσότερες πληροφορίες αν έχεις φουμπου μπορείς να αναζητήσεις εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα