ThanosR92 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Έχω το "UNLIMITED GIGA MAX XL" της COSMOTE στα 57€ (το είχα πάρει πριν καιρό) και τον Νοέμβριο μου λήγει. Σήμερα είδα στο Cosmote App ότι μου κάνουν προσφορά το πακέτο στα 52€ (😂). Εν το μεταξύ, την ίδια στιγμή τρέχει στο site τους το πακέτο αυτό στα 48€. Εννοείται πως τους κάλεσα να τους κράξω και η απάντηση ήταν πως η παραπάνω τιμή αφορά νέους πελάτες. Εννοείται πως δεν ξεχνάω τα 37€ που έτρεχε. Έχω τις εξής απορίες: - Η Vodafone το έχει στα 36€. Αξίζει να κάνω αίτηση μήπως με πάρουν πίσω ώστε να παραμείνω; Το παραπάνω πιάνει η τελικά θα καταλήξω στην VODAFONE που δεν ξέρω πως θα είναι εν τέλη; - Αν τώρα στην Black Friday βγάλει κάποια καλή προσφορά (λογικά δεν θα μπορώ να την αξιοποιήσω). Υπάρχει κάποιο παραθυράκι ανοιχτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Περίμενε black Friday για το unlimited τής Vodafone θά τό βγάλει γύρω στα 26-28 όπως περισυ με επιπλέον έκπτωση αν βάλεις σταθερή.Τωρα αν δεν θες να πας Vodafone κάτσε στον ποτέ και πλερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Εν το μεταξύ, την ίδια στιγμή τρέχει στο site τους το πακέτο αυτό στα 48€. Ειναι σε συνδυασμο με το cosmote one αποτι βλεπω, αλλιως ειναι στα 54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thatsall Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 €36 vs €52 είναι δίκαιη διαφορά βάση της παρεχόμενης υπηρεσίας , όμως και οι 2 τιμές είναι υπερβολικές.. Οπωσδήποτε να κάνεις φορητότητα γιατί όποιος δεν κάνει, θεωρείται απο τις εταιρίες «πελατάκι» και πληρώνει κερατιάτικα. Αυτοί που πάνε να φύγουν είναι οι μόνοι που δικαιούνται την καλύτερη διαθέσιμη προσφορα. (εδω και 10 χρόνια Vodafone 2 γραμμές προς €52) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα