mrvaggos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Πριν ένα μήνα είχα ανοίξει παρόμοιο θέμα αλλά κάνω νέο για να επαναφέρω το πρόβλημα και να σας δείξω με σκρινσοτ πως φαίνονται τα μηνύματα. Όπως θα δείτε γράφει σε όλα "χθες" ενώ η πραγματική τους ημερομηνία είναι άλλη και μπορεί μήνυμα που ήρθε τον Δεκέμβριο να μου το βγάζει σαν χθες. Και αυτό γίνεται με όλο το ιστορικό των μηνυμάτων που έχω. Επίσης αν κάποιος μου στείλει μήνυμα, μέσα στο μήνυμα του χρήστη είναι μπερδεμένες οι ημερομηνίες. Δλδ αντί να μου εμφανίσει το τελευταίο του μήνυμα θα μου το βγάλει κάπου στη μέση και σαν τελευταίο του θα έχει κάτι που με.εστειλε πριν δύο μήνες. Γενικά υπάρχει ένα μπέρδεμα και δεν έχω βρει τρόπο να το διορθώσω. Σας επισυνάπτω σκρινσοτ μήπως μπορέσει να βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ
M A T R I X Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσες να τα γράψεις στο ίδιο για ιστορικό. Δοκίμασες όλα όσα είχα προτείνει την προηγούμενη φορά; Αν όχι δοκίμασε τα με τη σειρά. Τα ξαναγράφω εδώ για να ξέρουμε τι μας γίνετε. Επίσης μπορείς να μας γράψεις σε ποια iOS version είσαι. 1. Turn off/on imessage 2. Sign out/in imessage 3. Disable automatically date & time για λίγη ώρα και ενεργοποιήσε το ξανά μετά από λίγο Αν δοκίμασες και τα 3, θα πρότεινα ένα reset network settings. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από M A T R I X
mrvaggos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, M A T R I X είπε Θα μπορούσες να τα γράψεις στο ίδιο για ιστορικό. Δοκίμασες όλα όσα είχα προτείνει την προηγούμενη φορά; Αν όχι δοκίμασε τα με τη σειρά. Τα ξαναγράφω εδώ για να ξέρουμε τι μας γίνετε. Επίσης μπορείς να μας γράψεις σε ποια iOS version είσαι. 1. Turn off/on imessage 2. Sign out/in imessage 3. Disable automatically date & time για λίγη ώρα και ενεργοποιήσε το ξανά μετά από λίγο Αν δοκίμασες και τα 3, θα πρότεινα ένα reset network settings. Καλημέρα και συγνώμη για το νέο θέμα. Υπέθεσα θα το δουν παραπάνω άτομα. Λάθος σκεπτικό. Λοιπόν ακολούθησα τα βήματα και δεν άλλαξε κάτι. Λογισμικό έχω το 16.1 . Ακόμα δεν έχω περάσει το 16.1.1. Το πρόβλημα το είχα και πριν βάλω το 16. Κάτι περίεργο είναι ότι μόλις άνοιγα ενα μήνυμα που έλεγε "χθες" ή μια τυχαία ώρα" μετά πήγαινε αυτόματα πάνω πάνω στη λίστα των μηνυμάτων. Τώρα διέγραψα αρκετά μηνύματα που έλεγαν ότι να ναι ώρα και θέλω να δω πως θα πάει.
M A T R I X Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλημέρα και συγνώμη για το νέο θέμα. Υπέθεσα θα το δουν παραπάνω άτομα. Λάθος σκεπτικό. Λοιπόν ακολούθησα τα βήματα και δεν άλλαξε κάτι. Λογισμικό έχω το 16.1 . Ακόμα δεν έχω περάσει το 16.1.1. Το πρόβλημα το είχα και πριν βάλω το 16. Κάτι περίεργο είναι ότι μόλις άνοιγα ενα μήνυμα που έλεγε "χθες" ή μια τυχαία ώρα" μετά πήγαινε αυτόματα πάνω πάνω στη λίστα των μηνυμάτων. Τώρα διέγραψα αρκετά μηνύματα που έλεγαν ότι να ναι ώρα και θέλω να δω πως θα πάει. Αφαίρεσες το κινητό σου από το imessage κάνοντας sign out και σου κάνει ακόμα το ίδιο; Μπορείς με την ευκαιρία, να πας πάλι imessage settings/addresses/click appleID και change location...και πες μου τι έχει περασμένο. 1
mrvaggos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Έχει περασμένο ως Ελλάδα την τοποθεσία. Λοιπόν επειδή έκανα βλακεία στο sign in sign out στο iMessage γιατί δεν ήξερα πως γίνεται έκανα sign out στο icloud κ;ι ξανά σύνδεση. Τώρα που είπες να δω την τοποθεσία είδα ότι έχει αποσύνδεση, οπότε το έκανα τώρα το βήμα 2 σωστά. Το κακο τώρα είναι ότι τα μηνύματα που εμφανίζονταν ως αταξινομητα τα έσβησα (βιαστηκα). Οπότε τώρα που έκανα τα βήματα σωστά θα δω πως θα είναι από εδώ και πέρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα