AggTs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα σας, Θα ηθελα να ρωτησω αν κανοντας ραπιντ τεστ σε ενα φαρμακειο (το οποιο μου δηλωσει στον ηδικα το αποτελεσμα) μπορω μετα να εκδωσω τη βεβαιωση αρνητικου τεστ απο το gov.gr. Γιατι σημερα εκανα ραπιντ σε δημοσια δομη, αλλα δεν με αφηνει να εκδωσω, καθως με δυο δοσεις θεωρουμαι ανεμβολιαστος και μου λεει οτι δεν επιτρεπεται απο δημοσια δομη. Τα φωτα σας!!!
Titos301 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Ναι στη μπανανια πλεον θεωρεισαι ανεμβολιαστος, μπες στο eudcc gov και βγαλε απο εκει 1
Frokiee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Κανονικά κανονικότατα εκδίδεις από gov.gr. Δω μεις με μία πραγματική δόση και μας αφήνει. Επίσης, τι ειναι αυτό το «ηδικα» ? 1
AggTs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Ουτε απο eudcc με αφηνει να εκδωσω και μου αναγραφει ξανα την ιδια αιτιολογια. Οτι δεν εχω ολοκληρωσει τον εμβολιασμο. Εφοσον μου αναφερει ο @Frokieeοτι εκδιδει κανονικα μεσω gov.gr με τεστ σε φαρμακεοο, θα παω και εγω να κανω ενα ραπιντ τεστ στο φαρμακειο να τελειωνω και μετα ελπιζω οτι θα εκδιδεται! Ευχαριστω
Titos301 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AggTs είπε Ουτε απο eudcc με αφηνει να εκδωσω και μου αναγραφει ξανα την ιδια αιτιολογια. Οτι δεν εχω ολοκληρωσει τον εμβολιασμο. Εφοσον μου αναφερει ο @Frokieeοτι εκδιδει κανονικα μεσω gov.gr με τεστ σε φαρμακεοο, θα παω και εγω να κανω ενα ραπιντ τεστ στο φαρμακειο να τελειωνω και μετα ελπιζω οτι θα εκδιδεται! Ευχαριστω Ρωτας " θα ηθελα να ρωτησω αν κανοντας σε φαρμακειο ραπιντ τεστ μπορω...." και σου απανταω ναι και καταλαβαινεις οχι
AggTs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με το eudcc καταλαβα οτι μου ειπες να προσπαθησω να εκδωσω το ευρωπαικο με το ηδη υπαρχον τεστ απο δημοσια δομη. Σε ευχαριστω οπως και να εχει Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από AggTs
rus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Εγω εκανα προχτες ενα τεστ με σαλιο, που λεει οτι εχει επιτυχια >98%. Αρνητικο βγηκε, αλλα μετα στα ψιλα των οδηγιων διαβασα οτι ειναι για τον τυπο κορονοιου ταδε, και δεν καλυπτει τους νεους τυπους. Φεξε μου και γλυστρησα δηλαδη😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις