Apollonian Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα παρατήρησα ότι το κόκκινο φωτάκι VGA πάνω στην μητρική έχει ανάψει και χρειάζομαι τα φώτα σας για να το επιλύσω. Η κάρτα γραφικών λειτουργεί κανονικότατα και με όλα στο φουλ. Οι drivers ολοι πρόσφατα ενημερωμένοι. Είναι ανησυχητικό το κόκκινο λαμπάκι ? Όποιος γνωρίζει θα εκτιμούσα πολύ μια βοήθεια.
dsi44 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) βγαλε μπαταρια και κανε load optimized defaults αν ξανααναψει μπορει απλα να ειναι bug δες αν καθεται καλα η καρτα και δες και την τροφοδοσια της τρεξε και ενα παιχνιδι ως σημειο αναφορας για να δεις τη συναφεια των επιδοσεων Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από dsi44
kouross Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Apollonian είπε Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα παρατήρησα ότι το κόκκινο φωτάκι VGA πάνω στην μητρική έχει ανάψει και χρειάζομαι τα φώτα σας για να το επιλύσω. Η κάρτα γραφικών λειτουργεί κανονικότατα και με όλα στο φουλ. Οι drivers ολοι πρόσφατα ενημερωμένοι. Είναι ανησυχητικό το κόκκινο λαμπάκι ? Όποιος γνωρίζει θα εκτιμούσα πολύ μια βοήθεια. Ποιο μοντέλο μητρικης έχεις επακριβώς? Πως ακριβώς σου έβγαλε το θέμα? Έκανες κάτι πιο μπροστά? Βγάλε προσεχτικά σε παρακαλω την γραφικών σου φυσά την ελαφρώς όπως και την pci θύρα φυσηξε την και ξαναέβαλε την και δοκίμασε. Το pc σου bootarei? Ακούς το 1 μπιπ?
orpheas7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Την ίδια ένδειξη έχω και έχω μόνο που δεν ποσταρει.χωρίς κάρτα γραφικών αλλά με τα γραφικά του επεξεργαστή. Το ωραίο είναι ότι άνοιξε την πρώτη φορά μπήκα στα bios εκανα restart και μετά δεν ξαναποσταρε..
triplex1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, orpheas7 είπε Την ίδια ένδειξη έχω και έχω μόνο που δεν ποσταρει.χωρίς κάρτα γραφικών αλλά με τα γραφικά του επεξεργαστή. Το ωραίο είναι ότι άνοιξε την πρώτη φορά μπήκα στα bios εκανα restart και μετά δεν ξαναποσταρε.. αλλαξε bios , ασε επανω οποιο την παιζει χωρις προβλημα.
orpheas7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, triplex1 είπε αλλαξε bios , ασε επανω οποιο την παιζει χωρις προβλημα. Με εγκεφαλικά κύματα; αφού δεν ποσταρει και δεν έχει USB flash🙄
triplex1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, orpheas7 είπε Με εγκεφαλικά κύματα; αφού δεν ποσταρει και δεν έχει USB flash🙄 Για αυτην δε μιλαμε ? Z690Aorus Pro
orpheas7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Για αυτην δε μιλαμε ? Z690Aorus Pro Όχι φίλε μου απλά είπα ότι έχω το ίδιο πρόβλημα. Είμαι ο άλλος από το πιο πάνω άρθρο 'η διακύμανση του τίποτα είναι τα πάντα' Πήρα και ελιτσες να ξέρεις 😉 Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από orpheas7
triplex1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, orpheas7 είπε Όχι φίλε μου απλά είπα ότι έχω το ίδιο πρόβλημα. Είμαι ο άλλος από το πιο πάνω άρθρο 'η διακύμανση του τίποτα είναι τα πάντα' Πήρα και ελιτσες να ξέρεις 😉 τα εσβησες και μαλλον , εγω ειδα του apollonian η οποια εχει διπλα απο τα εσωτερικα usb qflash button Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από triplex1
orpheas7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε τα εσβησες και μαλλον , εγω ειδα του raten η οποια εχει διπλα απο τα εσωτερικα usb qflash button Δεν έσβησα κάτι είναι σε άλλο άρθρο. Όλα καλά δεν έχει σημασία.
triplex1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, orpheas7 είπε Δεν έσβησα κάτι είναι σε άλλο άρθρο. Όλα καλά δεν έχει σημασία. Θ α με τρελανεις ο Απολονιαν ξεκιναει απο πανω δεν υπαρχει αλλη σελιδα στο θεμα , τι σχεση εχει το θεμα αυτο μ'αυτα που εγραψες εχθες Εγω βλεπω επανω Z690Aorus Pro ................αλλαξτε bios .......κατω διπλα απο τα εσωτερικα usb χρειαζεται και ματια για να το δει καποιος το qflash button
orpheas7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, orpheas7 είπε Την ίδια ένδειξη έχω και έχω μόνο που δεν ποσταρει.χωρίς κάρτα γραφικών αλλά με τα γραφικά του επεξεργαστή. Το ωραίο είναι ότι άνοιξε την πρώτη φορά μπήκα στα bios εκανα restart και μετά δεν ξαναποσταρε.. 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε Θ α με τρελανεις ο Απολονιαν ξεκιναει απο πανω δεν υπαρχει αλλη σελιδα στο θεμα , τι σχεση εχει το θεμα αυτο μ'αυτα που εγραψες εχθες Αφού έχει και εμένα αναμμένο το κόκκινο φωτάκι της vga πάνω στην μητρική είναι η ίδια ένδειξη με του απολονιαν με την διαφορά ότι εμένα δεν ανοίγει καθόλου. Στο άρθρο μου δεν το αναφέρω γιατί σίγουρα είναι false error. Εκτός το ότι δεν έχω κάρτα γραφικών περνάει το check cpu περνάει τις μνήμες και κολλάει στο vga που δεν υπάρχει.
triplex1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, orpheas7 είπε Αφού έχει και εμένα αναμμένο το κόκκινο φωτάκι της vga πάνω στην μητρική είναι η ίδια ένδειξη με του απολονιαν με την διαφορά ότι εμένα δεν ανοίγει καθόλου. Στο άρθρο μου δεν το αναφέρω γιατί σίγουρα είναι false error. Εκτός το ότι δεν έχω κάρτα γραφικών περνάει το check cpu περνάει τις μνήμες και κολλάει στο vga που δεν υπάρχει. Βρε παληκαρι , εγω απαντησα για τον απολλονιαν , αν εχεις και συ την ιδια μητρικη ισχυει το ιδιο πραγμα , κατω στις εσωτερικες usb υπαρχει qflash button Ολα δημιουργουνται απο το bios κατι fixes και μπουρδες που εχουν βγαλει
orpheas7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μαζί σου είμαι φίλε μου το κατάλαβα. Απλά είπα ότι έχω την ίδια ενδειξη.έπρεπε να πω οτι έχω την ίδια ένδειξη σε άλλη μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα