Προς το περιεχόμενο

447786205094 χρεώσεις sms Vodafone &iPhone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το κινητό μου είναι iPhone και ο πάροχος είναι η Vodafone, σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός και είδα χρεώσεις sms προς 447786205094 GBR 0,06/SMS

λίγο που διάβασα στο internet κάτι παίζει με το iMessage που στέλνει αυτοματοποιημένα μηνύματα στην apple Αγγλίας και σε χρεώνει ο πάροχος νταβατσιλικια..

ξερει κανείς τι παίζει και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το μήνυμα ήξερα ότι είναι για την ενεργοποίηση του iMessage και facetime. Στέλνει αυτόματα το iPhone όταν τα ενεργοποιείς. Αλλά γίνεται 1 φορά αυτό από ό,τι ξέρω, εκτός και αν το έχεις απενεργοποιήσει κάποια στιγμή και το ενεργοποίησες ξανά. Κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό και αν συνεχίσει μίλα με Vodafone.

1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Τα imessage είναι sms? Νόμιζα ότι πάνε με το ίντερνετ

Ειναι κοινη εφαρμογη. Για non apple συσκευες, ισχυουν χρεωσεις παροχων sms και το χρωμα της φουσκας ειναι πρασινο.

Αντιστοιχα στα samsung πλεον. Με οσους εχουν καινουργιο, πλεον μιλαω με μπλε φουσκες με την εφαρμογη μηνυματων της samsung.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Αυτό το μήνυμα ήξερα ότι είναι για την ενεργοποίηση του iMessage και facetime. Στέλνει αυτόματα το iPhone όταν τα ενεργοποιείς. Αλλά γίνεται 1 φορά αυτό από ό,τι ξέρω, εκτός και αν το έχεις απενεργοποιήσει κάποια στιγμή και το ενεργοποίησες ξανά. Κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό και αν συνεχίσει μίλα με Vodafone.

Όλες οι συσκευές iPhone στέλνουν μήνυμα στον αγγλικό server όταν γίνεται εγκατάσταση η ενημέρωση των εφαρμογών του iMessage/ FaceTime κτλ..

Αυτά μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών, τους ζήτησα ότι δεν επιθυμώ να στέλνει η γραμμή μου εξερχόμενα sms σε χώρες του εξωτερικού και ότι επιθυμώ φραγή, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μου είπαν..

οτι νάνε, επειδή είναι αργά θα ασχοληθώ αύριο μαζί τους & με την apple.

Επεξ/σία από Raylan

7 λεπτά πριν, Raylan είπε

Όλες οι συσκευές iPhone στέλνουν μήνυμα στον αγγλικό server όταν γίνεται εγκατάσταση η ενημέρωση των εφαρμογών του iMessage/ FaceTime κτλ..

Αυτά μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών, τους ζήτησα ότι δεν επιθυμώ να στέλνει η γραμμή μου εξερχόμενα sms σε χώρες του εξωτερικού και ότι επιθυμώ φραγή, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μου είπαν..

οτι νάνε, επειδή είναι αργά θα ασχοληθώ αύριο μαζί τους & με την apple.

Ναι, πάνω κάτω αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις φραγή όντως, γιατί μπλοκάρεις το δίκτυο ουσιαστικά (αν το λέω σωστά?). Δες αυτό για απενεργοποίηση  https://discussions.apple.com/thread/250669203

1 ώρα πριν, Raylan είπε

Το κινητό μου είναι iPhone και ο πάροχος είναι η Vodafone, σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός και είδα χρεώσεις sms προς 447786205094 GBR 0,06/SMS

λίγο που διάβασα στο internet κάτι παίζει με το iMessage που στέλνει αυτοματοποιημένα μηνύματα στην apple Αγγλίας και σε χρεώνει ο πάροχος νταβατσιλικια..

ξερει κανείς τι παίζει και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω?

Πόσες φορές χρεώθηκες δηλαδή;

Αυτό το πράγμα συνεχίζει να χρεώνει, κάθε φορά που θα ενεργοποιείται το iMessage θα υπάρχει χρέωση 0,06€, Από Δευτέρα θα μιλήσω και με Apple η Vodafone δεν μπορεί λέει να κάνει κάτι γι’αυτο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσιολογική λειτουργία είναι. Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σχέδιο πίσω από τις χρεώσεις.

Μετά από κάθε update του iMessage, της εφαρμογής η του λογισμικού χρειαζεται το τηλέφωνό σου να στείλει ένα διεθνές SMS για να επανεγγαφεί στην υπηρεσία της Apple.

Πχ αν πάω στις ρυθμίσεις του iMessage και ανοιγοκλείνω τον διακόπτη, θα χρεώνομαι με κάθε άνοιξε κλείσε.

Επίσης αν δεν έχεις χρηματικό υπολοιπο (αν έχεις καρτοκινητο η καρτοπρογραμμα) τότε δεν θα μπορεί να στείλει sms και η υπηρεσία του iMessage στο κινητό σου θα λέει "αναμονή για ενεργοποίηση".

Αυτές οι χρεώσεις είναι σπάνιες όσο και οι ενημερώσεις λογισμικού (1 κάθε 2-3 μήνες), εκτός αν υπάρχει κάποιο θέμα στη συσκευή σου ή είναι νέα συσκευή και έκανες πολλαπλά updates. 

Σε καμία περίπτωση δεν είναι θέμα παρόχου.

Έχεις επιλέξει μια συσκευή Apple, κυρίως για το οικοσύστημα της. Μέρος του είναι το iMessage, δεν υπάρχει λόγος να το βγάλεις.

Αν δεν το επιθυμείς για δικούς σου λόγους, τότε μπορείς απλά να κλείσεις το διακοπτάκι του iMessage στις ρυθμίσεις, δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο στα τηλέφωνα.

Επεξ/σία από Swimmer21

1 ώρα πριν, Raylan είπε

Εσείς που έχετε iphone εκτός από την Vodafone, οι άλλοι πάροχοι cosmote και wind σας χρεώνουν??

δεν εχω δει ποτε καποια χρεωση με cosmote 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Raylan είπε

Εσείς που έχετε iphone εκτός από την Vodafone, οι άλλοι πάροχοι cosmote και wind σας χρεώνουν??

Είχα με Cosmote ( what's up ) , καμία χρέωση πρίν από κάτι μήνες που είχα την συσκευή.

Επεξ/σία από Brainmorf

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...