Προς το περιεχόμενο

[MOUSE] Logitech MX Master 3s 83.11€ @Amazon.it

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνοντας ποντίκι για χρήση με Premiere Pro σε iMac, κατέληξα από διάφορα YT reviews στο συγκεκριμένο το οποίο είναι αναβαθμισμένο σε κάποιους διακόπτες σε σχέση με το προηγούμενο 2s. 

Τιμή 76,89€ + 6,22€ μτφ από Ιταλία. 

Δεν είμαι ειδικός σε καμία περίπτωση (για να μην πάρω κανέναν άλλο στο λαιμό μου), αλλά το τσίμπησα μιας και όσο το παρακολουθώ ήταν η χαμηλότερη τιμή του μέχρι στιγμής.

Στην δική μου παραγγελία αν και λέει "άμεσα διαθέσιμο" για κάποιο λόγο αναφέρει παράδοση έως 7/12...spacer.png

Link: https://www.amazon.it/Logitech-Master-Prestazioni-Scorrimento-Tracciamento/dp/B07W5JKHFZ/

Skroutz από 105€: https://www.skroutz.gr/s/36491362/Logitech-MX-Master-3S-Ασύρματο-Εργονομικό-Bluetooth-Ποντίκι-Graphite.html

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει την πλειονότητα των mouse για δουλειά που υπάρχουν και δεν μπορώ να πω ότι κάποιο άλλο το πλησιάζει.

Σίγουρα δεν είναι το ιδανικό mouse και πολλές φορές χρησιμοποιώ το gaming, αν έπρεπε να είχα μόνο 1 mouse δεν θα ήταν το MX αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι είναι το πιο ξεκούραστο και πρακτικό για τις περισσότερες εργασίες.

Δημοσ.

Επειδή το διαβάζω πολύ και το έχω κυρίως για το Flow και το ότι το συνδέω ταυτόχρονα σε 3 συσκευές. Εσύ τι ξεχωρισες και που σε βοηθάει; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, journeyman77 είπε

Ψάχνοντας ποντίκι για χρήση με Premiere Pro σε iMac, κατέληξα από διάφορα YT reviews στο συγκεκριμένο το οποίο είναι αναβαθμισμένο σε κάποιους διακόπτες σε σχέση με το προηγούμενο 2s. 

Τιμή 76,89€ + 6,22€ μτφ από Ιταλία. 

Δεν είμαι ειδικός σε καμία περίπτωση (για να μην πάρω κανέναν άλλο στο λαιμό μου), αλλά το τσίμπησα μιας και όσο το παρακολουθώ ήταν η χαμηλότερη τιμή του μέχρι στιγμής.

Στην δική μου παραγγελία αν και λέει "άμεσα διαθέσιμο" για κάποιο λόγο αναφέρει παράδοση έως 7/12...spacer.png

Link: https://www.amazon.it/Logitech-Master-Prestazioni-Scorrimento-Tracciamento/dp/B07W5JKHFZ/

Skroutz από 105€: https://www.skroutz.gr/s/36491362/Logitech-MX-Master-3S-Ασύρματο-Εργονομικό-Bluetooth-Ποντίκι-Graphite.html

Έχει κ €5 κουπόνι στο ιταλικό αμαζον εδώ και κάτι μέρες εμένα χτες βγήκε 78€

Δημοσ.

Σε εμένα μέσω του mobile app το βγάζει 96.99 

Κρίμα και το περίμενα πως και πως να τσιμπήσω ενα 3S. Ελπιζω να το δούμε και σε κάνα ελληνικό κατάστημα με άμεση παραλαβή τώρα στο Black Friday 

Δημοσ.

Παιδιά σας γράφω την εμπειρία μου ως χρήστης Mac . Τις τελευταίες 2 εβδομάδες αγόρασα 2 mx 3s από Amazon . Κατέληξα στο να επιστρέψω και τα δυο αφού ξόδεψα πάνω από 200€ . 
Εψαχνα και εγώ ένα αξιόπιστο ποντίκι ως φωτογράφος για να βελτιώσει τις άπειρες ώρες editing . Στην αρχή αγόρασα το απλό 3s με το receiver όπως αυτό της προσφοράς . 
Η εμπειρία ήταν τραγική . Σε MBP 2021 14” το ποντίκι είχε απίστευτο lag και jumps . 
Προφανώς δοκίμασα κάθε πιθανή λύση , reset , ξανά install κλπ . 
Βλεπω στο μεταξύ ότι μεγάλο μέρος της κοινότητας έχει το ίδιο πρόβλημα. Παραθέτω μερικά από τα θέματα

https://www.google.com/search?q=mx+master+3s+lagging+on+mac&rlz=1CDGOYI_enGR1029GR1029&oq=mx+master+3s+la&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0i512l4.11861j0j7&hl=en-GB&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Θα δείτε ότι είναι πολύς κόσμος με το ίδιο θέμα . Επικοινωνώ με την Logitech τους αναφέρω το πρόβλημα και μου λένε ότι δε μπορεί να γίνει κάτι άλλο σε software , πρέπει να επιστραφεί το ποντίκι . Εν τω μεταξύ με έβαλαν να απενεργοποίησω το Bluetooth στο κινητό και στο Mac , να κλείσω το handoff και σχεδόν κάθε ασύρματη δυνατότητα . Ουσιαστικά έπρεπε να αχρήστευσω το Mac και την πολύ σημαντική λειτουργία του airdrop για να δουλέψει το ποντίκι . 

Το επιστρέφω λοιπόν και αποφασίζω να αγοράσω το mx 3s for Mac γιατί λέει είναι dedicated . Έρχεται και κάνει ακριβώς τα ίδια ! 
Παλι επικοινωνία με την Logitech η οποία παραδέχεται επίσημα ότι όντως υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας και προβλημάτων επικοινωνίας τα οποία δεν ξέρουν ποτέ θα λυθούν. Το γυρνάω και αυτό πίσω. Απίστευτη ταλαιπωρία και απογοήτευση για ένα premium προϊόν . 

Συγγνωμη για το μακροσκελές μήνυμα απλά περιγράφω την πολύ πρόσφατη εμπειρία μου . Μπορεί εγώ να ήμουν ο άτυχος απλά θεωρώ σωστό να προειδοποιήσω τους χρήστες Mac . 

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, apokotou1709 είπε

Κρίμα και το περίμενα πως και πως να τσιμπήσω ενα 3S. Ελπιζω να το δούμε και σε κάνα ελληνικό κατάστημα με άμεση παραλαβή τώρα στο Black Friday 

το άλλαξαν γιατί ήταν προσφορές του singles day 11.11 από το media world που μάτσαρε το amazon ένα 24ώρο πρπ δηλαδή.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thephotoshoped είπε

Παιδιά σας γράφω την εμπειρία μου ως χρήστης Mac . Τις τελευταίες 2 εβδομάδες αγόρασα 2 mx 3s από Amazon . Κατέληξα στο να επιστρέψω και τα δυο αφού ξόδεψα πάνω από 200€ . 
Εψαχνα και εγώ ένα αξιόπιστο ποντίκι ως φωτογράφος για να βελτιώσει τις άπειρες ώρες editing . Στην αρχή αγόρασα το απλό 3s με το receiver όπως αυτό της προσφοράς . 
Η εμπειρία ήταν τραγική . Σε MBP 2021 14” το ποντίκι είχε απίστευτο lag και jumps . 
Βλεπω στο μεταξύ ότι μεγάλο μέρος της κοινότητας έχει το ίδιο πρόβλημα. Παραθέτω μερικά από τα θέματα

https://www.google.com/search?q=mx+master+3s+lagging+on+mac&rlz=1CDGOYI_enGR1029GR1029&oq=mx+master+3s+la&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0i512l4.11861j0j7&hl=en-GB&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Θα δείτε ότι είναι πολύς κόσμος με το ίδιο θέμα . Επικοινωνώ με την Logitech τους αναφέρω το πρόβλημα και μου λένε ότι δε μπορεί να γίνει κάτι άλλο σε software , πρέπει να επιστραφεί το ποντίκι . Εν τω μεταξύ με έβαλαν να απενεργοποίησω το Bluetooth στο κινητό και στο Mac , να κλείσω το handoff και σχεδόν κάθε ασύρματη δυνατότητα . Ουσιαστικά έπρεπε να αχρήστευσω το Mac και την πολύ σημαντική λειτουργία του airdrop για να δουλέψει το ποντίκι . 

Το επιστρέφω λοιπόν και αποφασίζω να αγοράσω το mx 3s for Mac γιατί λέει είναι dedicated . Έρχεται και κάνει ακριβώς τα ίδια ! 
Παλι επικοινωνία με την Logitech η οποία παραδέχεται επίσημα ότι όντως υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας και προβλημάτων επικοινωνίας τα οποία δεν ξέρουν ποτέ θα λυθούν. Το γυρνάω και αυτό πίσω. Απίστευτη ταλαιπωρία και απογοήτευση για ένα premium προϊόν . 

Συγγνωμη για το μακροσκελές μήνυμα απλά περιγράφω την πολύ πρόσφατη εμπειρία μου . Μπορεί εγώ να ήμουν ο άτυχος απλά θεωρώ σωστό να προειδοποιήσω τους χρήστες Mac . 

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω παρόμοια προβλήματα. Είχα το Master 3 και λόγω lags το επέστρεψα, πήρα το 3S και πάλι τα ίδια. Χωριά που καμία φορά όταν το εναλλάσσω μεταξύ σταθερού-laptop δε βρίσκει τον σταθερό και πρέπει να βγάλω-βάλω το receiver για να το δει. Μπορώ να το επιστρέψω μέσω Amazon;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ και με το USB reciever και με το integrated Bluetooth του PC έχω άψογη σύνδεση χωρίς καθόλου καθυστέρηση.

Το rtings το μετράει σε 13.4ms με το Bluetooth και 12.9ms με το reciever. Στα καλά gaming είναι γύρω στα 7ms, διάφορα αμελητέα όταν μιλάμε για δουλειά και όχι για competitive gaming.

Είναι ένα mouse που έχει πουλήσει παρά πολύ.... οπότε αυτοί που έχουν πρόβλημα σίγουρα δεν αποτελούν "μεγάλο μέρος της κοινότητας" όπως γράφεται παραπάνω.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεπτόμενος την επιστροφή, συμπεραίνω ότι ακόμη και με τα θέματα που έχω δε βλέπω να το αλλάζω γιατί είναι εξαιρετικό στο χέρι και δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη λύση.

Επεξ/σία από Asevastos
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, apokotou1709 είπε

Τα ίδια και σε εμένα, από browser όμως. Μήπως άλλαξε η τιμή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, thephotoshoped είπε

Δουλεύω Premiere σε MacBook Pro. Στην αρχή το 2s και εδώ και ένα χρόνο περίπου το 3s for Mac. Κάποια προβλήματα στιγμιαίας αποσύνδεσης που είχα δείχνουν να έχουν επιλυθεί οριστικά με το Ventura. 

Κατά τα άλλα το ποντίκι για επαγγελματική χρήση δεν έχει σύγκριση. Απλά μετά από τόσο καιρό θεωρώ την τιμή του εξωφρενική, όταν τον Δεκέμβριο του 2021 είχε 82,90€ από e-shop.

image.png.3bdc51b9875a815c4d20ffdb6102db1e.png

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Απλά μετά από τόσο καιρό θεωρώ την τιμή του εξωφρενική, όταν τον Δεκέμβριο του 2021 είχε 82,90€ από e-shop.

Αυτό ακριβώς! Το έχουν πάει πολύ ψηλά, όλα τα ποντίκια της σειράς. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zus είπε

Κατά τα άλλα το ποντίκι για επαγγελματική χρήση δεν έχει σύγκριση. Απλά μετά από τόσο καιρό θεωρώ την τιμή του εξωφρενική, όταν τον Δεκέμβριο του 2021 είχε 82,90€ από e-shop.

image.png.3bdc51b9875a815c4d20ffdb6102db1e.png

Περα οτι του θεματος ειναι το 3s (που ειναι πιο καινουργιο με καποιες βελτιωσεις σε αισθητηρα και σε αλλαγη στο usb receiver), μην ξεχναμε τον πληθωρισμο. Να μην τα λεμε σε καθε θεμα που θα ανοιγει απο εδω και περα λογω BF. Ναι, οι τιμες ειναι πιο πανω απο οτι περυσι δυστυχως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...