S e 7 e N Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους! ειδα και εγω το topic και πηγα να αγορασω την QN90B τς Samsung. Με αυτη τν προσφορα εβγαινε στα 844€. Όμως μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία μου ήρθε e-mail με διαφορετική τιμή απ' ότι έδειχνε στο καλάθι. (1,047€) Άνοιξα ticket τους έδειξα και screenshot και περιμένω. Η παραγγελία εγινε σχεδόν 10-15 λεπτά πριν τελειώσει η single's day προσφορά δηλαδή περίπου 23:45 λέει το e-mail. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από S e 7 e N 2
giokspy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή αν το συνολικό ποσό των προϊόντων που αγοράζονται ανά έκαστη συναλλαγή δεν είναι άνω των 199€ Δηλαδη αν το παρεις σε 3 δοσεις των 120 με χρεωστικη δεν ισχυει η επιστοφη??? Εγω την πατησα εβαά το voucher ψυγειο και στην ολοκληρωση αλλαξε η τιμη. Ισως επειδη ειχε παει 12.02. Ελπιζω να μην εχω θεμα και να αποδεσμευτει το Voucher Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από giokspy
SabotazNic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, S e 7 e N είπε Καλησπερα σε ολους! ειδα και εγω το topic και πηγα να αγορασω την QN90B τς Samsung. Με αυτη τν προσφορα εβγαινε στα 844€. Όμως μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία μου ήρθε e-mail με διαφορετική τιμή απ' ότι έδειχνε στο καλάθι. (1,047€) Άνοιξα ticket τους έδειξα και screenshot και περιμένω. Η παραγγελία εγινε σχεδόν 10-15 λεπτά πριν τελειώσει η single's day προσφορά δηλαδή περίπου 23:45 λέει το e-mail. Πόσα πλήρωσες?
giokspy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, s-tasos είπε Οι προσφορές σε κάποια προιόντα είναι πολύ καλές αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο κατάστημα είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες. Αν προσπαθήσεις να κάνεις αγορά με χρήση voucher του ανακυκλώνω συσκευή, στο στάδιο της πληρωμής, σου βγάζει μήνυμα λάθους και σε χρεώνει την τιμή χωρίς το voucher. Σε επικοινωνία μαζί τους, μου είπαν ότι είναι λάθος του συστήματος τους, οπότε η προσφορά δεν ισχύει για το πρόγραμμα ανακυκλώνω συσκευή. αφου μου βγαλε το λαδι την ολοκληρωσε αλλα αφαιρεσε την εκπτωση ΦΠΑ. ετσι δεν την ολοκληρωσα και τωρα πρεπει να παρω τηλ να αποδεσμευσουν το voucher και ελπιζω να μην εχω θεμα Τελικά αποδεσμεύτηκε μόνο του το voucher πριν λιγο Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από giokspy
S e 7 e N Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Πόσα πλήρωσες? Έβαλα πληρωμή στο κατάστημα οπότε δεν υπάρχει χρέωση να φαίνεται κάπου.
SabotazNic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, S e 7 e N είπε Έβαλα πληρωμή στο κατάστημα οπότε δεν υπάρχει χρέωση να φαίνεται κάπου. Τοτε δεν ισχυει η προσφορα. Η εξοφληση επρεπε να γινει εντος της διαρκειας της προσφορας
S e 7 e N Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Τοτε δεν ισχυει η προσφορα. Η εξοφληση επρεπε να γινει εντος της διαρκειας της προσφορας T_T την εκανα την πατάτα τοτε...... και σχεδόν πάντα πληρώνω με PayPal...... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
johnnyman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, S e 7 e N είπε Καλησπερα σε ολους! ειδα και εγω το topic και πηγα να αγορασω την QN90B τς Samsung. Με αυτη τν προσφορα εβγαινε στα 844€. Όμως μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία μου ήρθε e-mail με διαφορετική τιμή απ' ότι έδειχνε στο καλάθι. (1,047€) Άνοιξα ticket τους έδειξα και screenshot και περιμένω. Η παραγγελία εγινε σχεδόν 10-15 λεπτά πριν τελειώσει η single's day προσφορά δηλαδή περίπου 23:45 λέει το e-mail. Την 50αρα είχες δοκιμάσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα