Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, JohNickZ είπε

Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

• •Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με τίτλο «Public Marketplace» και συνακόλουθα μέσα από το ίδρυμα πληρωμών υπό τον τίτλο «Every Pay», δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες συναλλαγές διενεργούνται μεταξύ των πελατών και τρίτων ανεξάρτητων με τα Public συνεργατών.
    •Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Klarna, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες συναλλαγές διενεργούνται μεταξύ των πελατών και τρίτων ανεξάρτητων με τα Public συνεργατών
    •Όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή αν το συνολικό ποσό των προϊόντων που αγοράζονται ανά έκαστη συναλλαγή δεν είναι άνω των 199€.
    •Σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών/δωροεπιταγών ή σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός της έκπτωσης που προσφέρεται από τα καταστήματα, στην οποία περίπτωση αναγράφεται ευκρινώς η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής
    •όταν πραγματοποιείται παράλληλα με την αγορά μικρών ή/και μεγάλων οικιακών συσκευών ή/και κλιματιστικών και εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή, υπό την επιφύλαξη ότι το συνολικό ποσό των προϊόντων που αγοράζονται έχουν συνολική αξία άνω των 199€.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνδυάζονται ή προσφορά δώρο το ΦΠΑ με την Επίστροφή 20%?

Δεν ξέρω που το βρήκες αλλά γράφει:

Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

•Σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών/δωροεπιταγών ή σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός της έκπτωσης που προσφέρεται από τα καταστήματα, στην οποία περίπτωση αναγράφεται ευκρινώς η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής

Σύμφωνα με αυτό φαίνεται να ισχύει η διπλή έκπτωση

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με τους όρους παραπάνω, ισχύει κανονικά, εφόσον η έκπτωση προσφέρεται από τo κατάστημα, αναγράφεται ευκρινώς η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής και το τελικό ποσό των ειδών που υποστηρίζουν επιστροφή ξεπερνά τα 199€.

Αν το πάμε με την λογική ότι δεν ισχύει η επιστροφή με καμία άλλη έκπτωση, κανένα προϊόν δε θα έπαιρνε επιστροφή διότι υπάρχει άλλη έκπτωση πάνω (εκτός του Δώρου ΦΠΑ). π.χ. το παρακάτω έχει ήδη έκπτωση 28% πριν μπει το ΔΩΡΟ ΦΠΑ και το κατεβάσει στα 725. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για παραπλάνηση και γίνεται καταγγελία. 

Στο screenshot παρακάτω όπως βλέπετε, πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την επιστροφή, σύμφωνα πάντα με τους όρους.

image.png.688e7fbac08a31a023acd5726307cf32.png

Επεξ/σία από baggosGR
Δημοσ.

Guys αν δεν τα πληρώσω τώρα και βάλω παραλαβή από το κατάστημα που σημαίνει ότι ίσως παραλάβω και μετά τις 16/11 που λήγει η προσφορά, θα επωφεληθώ από το ΔΩΡΟ ΦΠΑ και το 20% επιστροφή; Μαζί με το ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ βγαίνουν τζάμπα αυτά που θέλω. Αλλά τέτοια ώρα δεν έχω τόσα λεφτά μέσα στην κάρτα.

Δημοσ.

Οι προσφορές σε κάποια προιόντα  είναι πολύ καλές αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο κατάστημα είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες. Αν προσπαθήσεις να κάνεις αγορά με χρήση voucher του ανακυκλώνω συσκευή, στο στάδιο της πληρωμής, σου βγάζει μήνυμα λάθους και σε χρεώνει την τιμή χωρίς το voucher. Σε επικοινωνία μαζί τους, μου είπαν ότι είναι λάθος του συστήματος τους, οπότε η προσφορά δεν ισχύει για το πρόγραμμα ανακυκλώνω συσκευή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kavaliotis είπε

Guys αν δεν τα πληρώσω τώρα και βάλω παραλαβή από το κατάστημα που σημαίνει ότι ίσως παραλάβω και μετά τις 16/11 που λήγει η προσφορά, θα επωφεληθώ από το ΔΩΡΟ ΦΠΑ και το 20% επιστροφή; Μαζί με το ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ βγαίνουν τζάμπα αυτά που θέλω. Αλλά τέτοια ώρα δεν έχω τόσα λεφτά μέσα στην κάρτα.

οχι, πρεπει να εξοφλησεις τωρα για να ισχυουν οι εκπτωσεις που ληγουν 12

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν τα χαρακτηριστικά του redmi note 11 xff edition που αναφέρονται στο site είναι σωστά; Κάτι δεν μου πάει καλά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, water97 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν τα χαρακτηριστικά του redmi note 11 xff edition που αναφέρονται στο site είναι σωστά; Κάτι δεν μου πάει καλά..

Είναι σίγουρα λάθος.

Snapdragon 680

50mp camera 

90hz amoled

5000mΑh μπαταρία

Συνοπτικά αυτά είναι τα σωστά. Στις ¨πληροφορίες" τα έχει σωστά. Στα "χαρακτηριστικά" είναι εντελώς αλλού.

Επεξ/σία από baggosGR
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, baggosGR είπε

Είναι σίγουρα λάθος.

Snapdragon 680

50mp camera 

90hz amoled

5000mh μπαταρία

Συνοπτικά αυτά είναι τα σωστά. Στις ¨πληροφορίες" τα έχει σωστά. Στα "χαρακτηριστικά" είναι εντελώς αλλού.

Και η ram φαντάζομαι 4 gb αντί 6 που αναφέρει..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, water97 είπε

Και η ram φαντάζομαι 4 gb αντί 6 που αναφέρει..

Έχει κι έκδοση με 6, αλλά σε αυτήν την τιμή φαντάζομαι θα αναφέρεται στην έκδοση με τα 4, όπως λες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, baggosGR είπε

Έχει κι έκδοση με 6, αλλά σε αυτήν την τιμή φαντάζομαι θα αναφέρεται στην έκδοση με τα 4, όπως λες.

Άλλο παραγγέλνεις, άλλο σου έρχεται. Μεγαλο κατάστημα σου λέει μετά..

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα, κάποιος που δεν γνωρίζει, μπορεί εύκολα να την πατήσει και να νομίζει ότι αγόρασε σε τιμή ευκαιρίας ένα πολύ καλό προϊόν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά έκανα την κίνηση και πήρα αυτό:

https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-inverter-inventor-dark-dr2vi-09dr2vo-09-9000-btu-aa-me-ionisti-kai-wifi/1716786

και πλήρωσα με πιστωτική eurobank epistrofi

ας ελπίσουμε οτι θα ισχύει και το 20% επιστροφή και θα μας βγεί σε καλή τιμή 480ευρώ

Υπάρχει τρόπος να ξέρω αν θα ισχύει η επιστροφή ?

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία αν δεν ισχύει?

Επεξ/σία από supermarioarv
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, s-tasos είπε

Οι προσφορές σε κάποια προιόντα  είναι πολύ καλές αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο κατάστημα είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες. Αν προσπαθήσεις να κάνεις αγορά με χρήση voucher του ανακυκλώνω συσκευή, στο στάδιο της πληρωμής, σου βγάζει μήνυμα λάθους και σε χρεώνει την τιμή χωρίς το voucher. Σε επικοινωνία μαζί τους, μου είπαν ότι είναι λάθος του συστήματος τους, οπότε η προσφορά δεν ισχύει για το πρόγραμμα ανακυκλώνω συσκευή.

το ίδιο έπαθα και εγώ και αύριο πρέπει να επικοινωνήσω κιόλας για αποδέσμευση κουπονιού καθώς το δέσμευσε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...