alexpwnz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για την επιλογή οθόνης για PC gaming αλλά και για PS5 gaming. Θα ήθελα να είναι Curved και 32''. Ιδανικά θα ήθελα να έχω ταβάνι τα 400 Ευρώ. Όλες οι απόψεις/προτάσεις είναι καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 pc gaming με τι καρτα γραφικων? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, dsi44 είπε pc gaming με τι καρτα γραφικων? δεν εχει σημασια απλα να ειναι curved ☺️ πηγε για υπνο , αυριο παλι ☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpwnz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, dsi44 είπε pc gaming με τι καρτα γραφικων? RX 6600 XT 8 ώρες πριν, triplex1 είπε δεν εχει σημασια απλα να ειναι curved ☺️ πηγε για υπνο , αυριο παλι ☺️ Όντως για ύπνο είχα πάει Διακρίνω όμως μια ειρωνεία ή είναι ιδέα μου; 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, alexpwnz είπε RX 6600 XT Όντως για ύπνο είχα πάει Διακρίνω όμως μια ειρωνεία ή είναι ιδέα μου; 😊 πλακα κανουμε μη το παιρνεις στραβα Υπαρχει και στο stock house στα 350 ευρω αν σε ενδιαφερει https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lc27g75tqsrxen-27-qled-curved-qhd-240-hz-p-PER.171085?gclid=Cj0KCQiAgribBhDkARIsAASA5bs9I77TKTs_KvCo_PJfmYCMIsIeMo9QkHHu7USVarNyf1aWWldwtqsaAoiqEALw_wcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpwnz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Γενικά για τη σειρά G (πιο συγκεκριμένα για την G5 νομίζω), διάβασα κριτικές που μετά από μερικού μήνες ξεκολλάνε τα πάνελ κτλ. Έχεις ακούσει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Γενικά για τη σειρά G (πιο συγκεκριμένα για την G5 νομίζω), διάβασα κριτικές που μετά από μερικού μήνες ξεκολλάνε τα πάνελ κτλ. Έχεις ακούσει κάτι; Οχι σε ολους και να σε τυχει θα στην φτιαξουν , παντως το eshop εχει την καλυτερη τιμη μεχρι στιγμης. Εγω στην θεση σου δεν θα επαιρνα curved ακομη και δωρο να με την εκαναν Κοιτα αυτην https://www.skroutz.gr/s/38736334/CoolerMaster-GM27-FQS-ARGB-30th-Anniversary-Edition-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz.html https://www.coolermaster.com/catalog/setup/monitors/gm27-fqs-argb-30th-anniversary-edition/ https://www.tomshardware.com/reviews/cooler-master-gm27-fqs-review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpwnz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Γιατί όχι curved;;; εγκυκλοπαιδικα ρωτάω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Γιατί όχι curved;;; εγκυκλοπαιδικα ρωτάω! Για να μην εχεις τα προβληματα που σκεφτεσαι , απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα οπτικο και γουστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpwnz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Τι πρέπει να προσέξω σε ένα monitor οταν το θέλω και για ps5 gaming; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 πρακτικα τιποτα,αν ειχες pc για 4κ gaming τοτε θα ειχαμε να συζηταμε.To μονο αρνητικο οτι 32" ειναι μικρες για κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tester77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 γιατι το λες οτι ειναι μικρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα