vounisios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα φιλοι μου...Χρησιμοποιω το word σαν κειμενογραφο....Γραφοντας ομως διαφορες λεξεις, αυτο μου τις υπογραμμιζει...Προφανως κατι εχω πατησει,αλλα, τι ? Σας βαζω μια εικονα & θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να μην μου υπογραμμιζει τις λεξεις που γραφω. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercator84 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Έχεις κολλήσει ιό και θα ανατιναχθεί το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Βάλε τόνο και λογικά θα φύγει η υπογράμμιση… Γραφω εδω & πολλα χρονια, χωρις τονους....Δεν υπαρχει καποια επιλογη ωστε να μην μου μπαινει η υπογραμμιση? Μόλις τώρα, mercator84 είπε Έχεις κολλήσει ιό και θα ανατιναχθεί το pc Ναι....σιγα τον ιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Ο ορθογραφικός έλεγχος είναι. Πήγαινε "Αρχείο->Επιλογές->Γραμματικός έλεγχος" και ξετσεκάρισε το "Ορθογραφικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση" btw, για να δοκιμάσω τον ορθογραφικό έλεγχο προσπάθησα να γράψω ένα κείμενο χωρίς οξείες και μου φάνηκε πολύ περίεργο. Δεν μπορούσα να γράψω πάνω από δύο λέξεις χωρίς τόνο και στην τρίτη τον έβαζα χωρίς να το προσέξω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, micos000 είπε Ο ορθογραφικός έλεγχος είναι. Πήγαινε "Αρχείο->Επιλογές->Γραμματικός έλεγχος" και ξετσεκάρισε το "Ορθογραφικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση" btw, για να δοκιμάσω τον ορθογραφικό έλεγχο προσπάθησα να γράψω ένα κείμενο χωρίς οξείες και μου φάνηκε πολύ περίεργο. Δεν μπορούσα να γράψω πάνω από δύο λέξεις χωρίς τόνο και στην τρίτη τον έβαζα χωρίς να το προσέξω. Σ ευχαριστω πολυ...το εκανα οπως μου ειπες....και δεν μπαινει τωρα υπογραμμιση...να εισαι καλα φιλε μου micoo000.καλο Σαβ/κο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα